אוקיי! זה כבר הגיע *קצת* רחוק מדיי XD
לא התכוונתי ליצור פה מריבות ^^; בכל מקרה, אני חייבת להודות שבעניין הזה רמי צודק - אלו טאזוס שאי אפשר להשיג תמורת כסף [אלא אם אתם מחליפים עם אספנים או משהו] כי אספתי אותם בין השנים 2001-2003. עכשיו, מאחר שאני חושבת שלשניכם מגיע ושבהחלט יש לי הרבה טאזוס, אני אחלק אותם חצי חצי. אני אומרת מראש: יש לי 6 הולוגרמות - 3 לכל אחד, הרבה טאזוס רגילים שאני מחלקת באופן אקראי, 3 טאזוס עבים כאלה שהיו פעם של מאמנים [אחד של אוק במצב מעולה, אחד של אש קצת שבור בצדדים ואחד של מיסטי עם נייר דבק XD], ובין השאר כמה טאזוס שחוררתי כי רציתי לעשות מהם שרשרת X_X [למזלי זה לא פגם בציור, זה רק בצדדים XD והאמת שאין לי בעיה להכין לכם מאחד או שניים שרשראות
]. בכל מקרה - אם יש לכם בקשות מיוחדות שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עקרוניות בשבילכם, פוקימון אהוב שאתם רוצים לשאול מראש אם יש לי או משו כזה, ואתם מוכנים להתפשר יחד מי מקבל מה בלי לריב - אין בעיה. אם תהיונה מריבות - אני אאערב ואחלק בלי לראות ככה שלא תוכלו להאשים אותי אח"כ XD בכל מקרה, הכל ממטרה טובה וכל אחד מכם יקבל בערך 30 טאזוס בסה"כ, אז למה לריב?
אה, ורציתי לשאול גם - תרצו את המזויפים? יש לי בערך 4 מהם XD וגם טאזוס רגיל של אש אם מישו מממממממממש רוצה בטירוף חחח... וזהו, די לחפור
יומצויין לכולם, ותזכרו שממש ממש אין מה לריב על זה