טוב אז...מפגש?..

לה לה לה

עדיף שנעשה מה מתאים לכל אחד..ככה יותר נוח.. (משבוע הבא) יום שלישי ,רביעי, שישי דרך אגב...מי בא לאייקון?

Eyal 1 2 3

New member
אני ספן של דברים של פוקימוןXDDD

יש לי את הקלפים, מחזיקי מפתחות, בובות, את הפוגים הישלים משנת 2000!O_O ועוד מלאא (וגם את הפוגים החדשים ואת המדבקות האלו..)

אתם יודעים שיש לו פוג של סוויפר?../images/Emo48.gif

(עדיין קוראים לזה פוג?) איזה אושר... סתם ידיד שלי אכל איזה חטיף ואז הוא שאל אם אני רוצה את זה. אז אני לא יודעת אם סיפרתי או לא, אחת מה"דמויות" שדיבבתי לפני חודש הייתה מתאמת מכוערת שצועקת "סוויפר! ריקוד עלים! צא! עכשיו!" אז זה היה מגניב כזה שיהיה לי פוג של סוויפר. כמה קשקושים אני כותבת! גאד!

Piplup

New member
את מוכנה לתת אותו?XDלא הבנתי אם סתם ציינת שיש

או שאת יכולה להביא אם אפשר לקבל אותו אז כמובן שאשמח XD ועכשיו קוראים לזה בוינקס (לראשון שהיה וכלל כמה סדרות קראו טאזוס ולשני שהיה ב2005 קראו נוקס) ואת בטוחה? סווייפר לא יכול לדעת ריקוד עלים 0__0 לפחות עד כמה שידוע לי... וחוץ מהסווייפר של ג'סי עד כמה שזכור לי הסווייפר הנוסף היחידי שראו הוא של לוסי נראה לי שאת מתבלבלת בפוקימון XD וכן סיפרת על השורה הזאת שלך אבל אין לי כוח לחפש לבדוק איזה פוקימון זה היה אבל סווייפר 99% שזה לא XD

טוב נו...

יכול להיות שזה לא היה הוא כי לאותה תמאמת מכוערת היה גם פוקימון אחר, אולי זה הוא אם הריקוד עלים... הוו וול... אתה רוצה שאני אביא לך אותו? סבבה!

Tu Lus

New member
פוגים! טאזוס

גם לי יש מלא כאלה יואו כמה!!! ופצצים והיתה סדרת מיוחדים פוגים גדולים כאלה. היה לי את ארטיקונו. מעניין איפה שמתי את זה...

Reichan

New member
אוי הזכרת לי!

יש לי המון, אבל המוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווון טאזוס של פוקימון. יהיו כמה שאני ארצה לשמור, אבל אין לי בעיה לתת את הרוב. תרצה?

Piplup

New member
בטח! כ-ל דבר(אפילו אם זה ממש משהו קטן וטיפשי)

של פוקימון אני אשמח מאווווד לקבל! תודה!!

Reichan

New member
בכיף ../images/Emo9.gif

רק תצטרך להזכיר לי לפני המפגש - אני מממממממממממש שכחנית ^^;;

ו.. ו.. מה.. אי.. איתי?../images/Emo7.gif

חחח גם אני רוצה. תומר, מה זה קשור לכסף או לדברים של פוקימון שיש לי? אם גם לי בא איזה משהו חמוד של פוקימון שמישהו לא מעוניין בו? אתה לא היחיד שאוהב את הסדרה, אתה יודע P: אני בעד לחלק חצי חצי את השלל D:

Piplup

New member
נו אני ביקשתי ראשון ;-;

"מה זה קשור לכסף או לדברים של פוקימון שיש לי?" זה קשור כי אני כבר לא קונה כמעט שום דבר ואין לי כסף משלי לקנות דברים... לך יש ואתה קונה ;-; זה שלי קשה להשיג אפילו בובה מהמכונות האלו שעולה רק 5 שקל ואתה קונה חבילת קלפים גדולה (ואז קונים לך שוב בטעות את אותה אחת XD שבאמת אשמח לקבל אם כבר מדברים על "אתה לא היחידי שאוהב ואפשר לחלוק") זה כבר אומר משהו אני לא מנסה להתחיל דיון על כמה כסף ומה יש לכל אחד מאיתנו אני רק הייתי רוצה שתנסה להתחשב קצת כשאתה יודע עד כמה אני אוהב פוקימון ושאני כבר לא קונה ממש כמעט שום דבר... יהיה נחמד לקבל דברים אחרי כל כך הרבה זמן שפשוט כמעט כלום כבר אני לא קונה =\ בבקשה תנסה לשים את עצמך במקומי ולחשוב כמה עצוב זה להיות מטורף לגמרי על פוקימון ולראות כמה דברים מביאים לפה ולא לקנות כלום... נכון שלא היית רוצה שאז אחרי שהיו אומרים לך שתקבל משהו מישהו אחר פתאום יגיע ויקח את זה או חלק מזה? לא רוצה לריב איתך ממש לא ובטח שלא על דברים כאלו... אז תחליט אם אתה רוצה להתחשב קצת ולתת לי לקבל את זה =X אני חושב שאפשר להגיד שקצת מגיע לי יותר לקבל את זה אם אני זה מבין שנינו שיותר קשה לו להשיג דברים (ואני גם המטורף יותר על זה XD)

לריב? ../images/Emo12.gif כל כך כל כך לא XD

לקחת את ההודעה שלי לכיוון הלא נכון. חזור אחורה בבקשה, כי היא נכתבה בהומור בלבד XD אמנם התכוונתי ברצינות לזה שהייתי שמח לקבל גם טאזוס משירה צ'אן (שאני כל כך חייב להפסיק לפספס אותה, גאד, זה הזוי!), אבל מה-זה לא רציתי לריב או להישמע עצבני או משהו XP קיצר, אני אגיב לחפירה שלך כבר מחר, כי אני עייף והראש לא פועל טוב...... לילה טוב :)

Reichan

New member
אוקיי! זה כבר הגיע *קצת* רחוק מדיי XD

לא התכוונתי ליצור פה מריבות ^^; בכל מקרה, אני חייבת להודות שבעניין הזה רמי צודק - אלו טאזוס שאי אפשר להשיג תמורת כסף [אלא אם אתם מחליפים עם אספנים או משהו] כי אספתי אותם בין השנים 2001-2003. עכשיו, מאחר שאני חושבת שלשניכם מגיע ושבהחלט יש לי הרבה טאזוס, אני אחלק אותם חצי חצי. אני אומרת מראש: יש לי 6 הולוגרמות - 3 לכל אחד, הרבה טאזוס רגילים שאני מחלקת באופן אקראי, 3 טאזוס עבים כאלה שהיו פעם של מאמנים [אחד של אוק במצב מעולה, אחד של אש קצת שבור בצדדים ואחד של מיסטי עם נייר דבק XD], ובין השאר כמה טאזוס שחוררתי כי רציתי לעשות מהם שרשרת X_X [למזלי זה לא פגם בציור, זה רק בצדדים XD והאמת שאין לי בעיה להכין לכם מאחד או שניים שרשראות
]. בכל מקרה - אם יש לכם בקשות מיוחדות שממש ממש ממש ממש ממש ממש ממש עקרוניות בשבילכם, פוקימון אהוב שאתם רוצים לשאול מראש אם יש לי או משו כזה, ואתם מוכנים להתפשר יחד מי מקבל מה בלי לריב - אין בעיה. אם תהיונה מריבות - אני אאערב ואחלק בלי לראות ככה שלא תוכלו להאשים אותי אח"כ XD בכל מקרה, הכל ממטרה טובה וכל אחד מכם יקבל בערך 30 טאזוס בסה"כ, אז למה לריב?
אה, ורציתי לשאול גם - תרצו את המזויפים? יש לי בערך 4 מהם XD וגם טאזוס רגיל של אש אם מישו מממממממממש רוצה בטירוף חחח... וזהו, די לחפור
יומצויין לכולם, ותזכרו שממש ממש אין מה לריב על זה

Piplup

New member
אני יודע שאי אפשר לקנות את זה

התכוונתי שמבין שנינו זה שבהחלט פחות קונה דברים זה אני (וזה באמת ממש עצוב לי לראות כמה דברים מגיעים לפה ושאני לא יכול לקנות) אז זה יהיה נחמד אם רמי אולי יסכים לוותר לי על זה... (וכן זה לא משהו חדש אבל זה עדיין מאוד משמח אותי לקבל כל דבר של פוקי) אבל אני יודע שיש את החוק הזה שאסור לי לשמוח ושאם אני כן שמח כמה רגעים אחר כך יקרה משהו שיעצבן אותי... כנראה שעוד לא הבנתי שהחוק הזה יתקיים תמיד גם אני לא רוצה לריב אבל זה קצת מעצבן שמציעים לי משהו ואז מישהו אחר פתאום נדחף וגורם לכך שאקבל רק חלק מזה (תודו שאם הייתם במקומי הייתם מתעצבנים) בכל מקרה רמי יחליט מה הוא רוצה לעשות אז זהו... אני גם לא רוצה לריב אבל לדעתי זה יהיה קצת יותר הוגן שאני אקבל במיוחד כי זה בהתחלה הוצע לי... (נראה לי שלהבא דברים כאלה עדיף להציע בפרטי- ככה אין אפשרות שעוד מישהו יראה וירצה גם וגם אנחנו לא מספימים בפורום) להיות מעריץ פוקימון עני זה קשה T_T

למעלה