טוב אז...מפגש?..

מאיוש33

New member
טוב אז...מפגש?.. ../images/Emo13.gif

לדעתי צריך לעשות מפגש במקום אחר חוץ מעזריאלי [ אפשר גם פיקניק כמו שחניצ'אן אמרה ^_^ ] אז כל אחד יגיד מתי התאריכים שלא מתאימים לו וכבר נקבע משהו, ואם יש הצעות למקום אחר תגידו :]]
26.9 יום רביעי
27.9 יום חמישי
28.9 יום שישי
29.9 יום שבת
30.9 יום ראשון
1.10 יום שני
2.10 יום שלישי
3.10 יום רביעי
4.10 יום חמישי
5.10 יום שישי
6.10 יום שבת => טוקיו הוטל מופיעים בישראל
* חח הייתי חייבת
* ותומר....
אתה בא !

Piplup

New member
אולי XD וכבר תורידו שישי/שבת

וגם שימו לב שחלק מהתאריכים האפשריים הם עוד בשבוע הזה! כדאי שזה יהיה בשבוע הבא ושתחליטו מהר כי עדיף שידעו קצת מראש ולא "עוד יומיים מפגש!" הייתם צריכים להתחיל לארגן כבר קודם... תזכרו לפעמים הבאות לא לחכות לרגע האחרון ואני מזכיר לשמור לי בוינקס (ובאמת חבל לזרוק אז אם אתם לא רוצים בבקשה תשמרו לי! כמובן אם יצא לכם גם לקבל מחסניות/אלבומים שאין לי מושג אם יצאו כבר בכלל אז גם אני רוצה =X ובכלל כל דבר של פוקימון אשמח לקבל XD)

Piplup

New member
אבל אני צריך יותר ממך XD

יש לך כסף לקנות דברים! XD לי אין ;-; ולא ענית לי אם אתה תכתוב על פוקי בעולמו של דיסני (ובכלל כתבו שם משהו על פוקי לאחרונה?)

כן, דווקא התפרסם כל פוקימון לאחרונה בעיתון.

כתבתי כתבה על אלבום ערוץ הילדים, ובגלל ש"פוקימון" היא אחת מהסדרות המצוירות החזקות והמוכרות בערוץ - היא נכנסה לאלבום. (אגב, את ה- 700 SMSים ושאלות של סלקום באלבום אני כתבתי!) אז בגיליון האחרון פרסמנו כתבה על האלבום, ואז נתנו עובדה אחת מעניינת על כל אחת מהסדרות שנכנסו אליו. אז ב"פוקימון" כתבתי על הפארקים של פוקימון ביפן (PokePark) והאטרקציות הדומות בארה"ב :) ביקשתי לכתוב אייטם קצר על פוקימון בוינקס של עלית כדי לקדם את המבצע, אבל כרגע זה תקוע. (אגב, המבצע נמשך שלושה חודשים בסוף).

Piplup

New member
באיזה עיתון כתוב על פוקי? האחרון שיצא?

(ובאחרים שהיו לאחרונה לא היה כתוב משהו?)

Piplup

New member
ועוד שאלה רמי

ידוע לך אולי על מקום שעדיין מוכרים בו מוצרי בי"ס של פוקימון? אני יודע שדי עבר הזמן של זה אבל חשבתי שאולי עוד נשאר איפשהו =X מקווה שכן...

miaBaby

New member
תומר,

ראיתי איפשהו בת''א, מכונה כזו של מחזיקי פלאפונים והיה שם משהו חדש של פוקימון, דיסקיות כאלה עם דמויות עליהן שתולים על הטלפון. הבובות הקודמות (שעדיין יש אותן ברמת גן איפשהו) חמודות יותר, אבל אתה בתור שרוף פוקי תאהב בטח גם ת'חדש כי היו שם יאמבה דמויות חדשות ממש (כי עובדה שאני לא מכירה שם אף אחד מהיצורים)

אני מת על השיטה הזאת

לאנשים נופלים דברים מעניינים מאוד כשהם יושבים. אני מצאתי בחו"ל חמישה יורו בין הכסאות לפני חודש. (שזה איזה 35 ש"ח)

Piplup

New member
לא אמצא שם XD ומיה את תבואי למפגש?

ומי שבאמת רוצה לתרום אני מוכר מנגה (פעם 5435 שאני מפרסם את זה פה שאני מוכר מנגה... האם יהיה שינוי כלשהו בתגובה? ובסוף נתתי כמה מנגות אז יש לי פחות עכשיו) CardCaptor Sakura 1-3 Tokyo Mew Mew 1 Full Moon wo Sagashite 1+3 Rave Master 1 40 לאחת מצב מצוין ולא קראתי בכלל (ובאמת לא קראתי... טמטום של בזבוז כסף בגלל שהשתגעתי יותר מדי על אנימה ועכשיו לא ממש אכפת מזה T_T כמה פוקי יכלתי לקנות בזה X_X") יש גם כמה מחזיקי מפתחות/בובות של CCS 25 לאחת ואין תמונות =X וגם מחזיקי מפתחות של פרוטס באסקט ובובה של קיו שאנסה אחר כך למצוא תמונות... אני זוכר שמצאתי פעם אבל אין לי כוח לחפש כרגע =X

אוקיקי

New member
../images/Emo18.gifמשהו הזוי מתחתיך../images/Emo153.gif

בסביבות כיתה ב' חיפשתי כסף, והתחלתי לחפש בכל פינות הבית (בעיקר מתחת לכריות). מצאתי כמה מטבעות של 10 אגורות ועוד 2 ש"ח ושמתי לב שזה ממש כיף למצוא כסף. אז החלטתי להחביא מטבעות כדי למצוא אותם אח"כ XDDDDDDDDD -היכן המטבעות כיום?- איש לא יודע, אך יש חשד במנקה.

כן, זה חדש. "מנקה מסך".

זה השם של הסדרה החדשה במכונות. יש נראה לי שישה כאלו. אלו עיגולים רכים וכחולים שעל כל אחד מהם תמונה של פוקימון אחר. יש שם פוקימונים חדשים לגמרי מהדור הרביעי של הפוקימונים (שיגיע רק בסוף העונה התשיעית בסדרה וימשיך אל תוך העשירית והלאה), ובאמצעותם אפשר לנקות את המסך של הפלאפון ולשמור עליו. גם יפה וגם יעיל, אם תשאלו אותי.

מאיוש33

New member
אהה ותומר הפסדת שלא באת למפגש הקודם

כי הבאתי לרמי מן בובה קטנה כזאת של פוקימון שהוא מן דוב נמלים צהוב למעלה וחום למטה [ נדמה לי שהוא מהפנט לא?..OO" ] נהנה בננה P:

למעלה