טוב אז...מפגש?..

אווקי דווק../images/Emo48.gif

26.9 יום רביעי
ערב חג 27.9 יום חמישי
חג 28.9 יום שישי 29.9 יום שבת 30.9 יום ראשון 1.10 יום שני 2.10 יום שלישי 3.10 יום רביעי 4.10 יום חמישי
5.10 יום שישי
6.10 יום שבת

Piplup

New member
תתחילו לזוז עם המפגש הזה כבר אחרת הוא לא יהיה

שישי/שבת = לא השבוע הזה = לא כי לא מודיעים יומיים לפני על מפגש (וגם אם זה יהיה בשבוע הבא ההתראה עדיין תהיה ממש קצרה אז צריך למהר כבר ולהחליט על תאריך) זה משאיר ראשון 30.9 - חמישי 4.10 ולדעתי דווקא כן בעזריאלי... זה לא שהיו לפורום 543543 מפגשים שם כבר ורוצים משהו אחר XD

MorraniChan

New member
מממ

תזכרו שתהיה שביתה (< כן! חזרתי! D: יש מחשב!!! החיים חזרו!!! יאי!!!! [ורק אתמול חששתי שלא יהיה לי אותו עוד שבוע XDDD]

Piplup

New member
מורן שימי לב למה שכתבתי על יוגיאו

כתבתי את זה בשבילך XD

MorraniChan

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה אושר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! יוואואיויאואויאייאאיייי!!!!!!13@#$!@#$@#$ יוגי הו הנוסטלגי ויאמי יוגי השמקסי שלי חוזרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! צ'ייי... אני לא מפסיקה עכשיו לדלג ולצרוח XDD

Piplup

New member
אז... להקליט או משהו? =X או לקום ממש מוקדם?XD

נו לפחות יש משהו (עם פוקי אפילו את זה אנחנו לא מקבלים! שישדרו כבר הכל שוב מההתחלה!%$#) ושמת לב שזה מעונה 3 כנראה כן?

MorraniChan

New member
שמתי לב P:

לצערי הרב מאוד אחיות שלי קמות כל בוקר ברבע לשבע ורואת בובספוג [למרות שהן מכירות את כל הפרקים בע"פ] וההורים שלי רואים בטלויזיה השנייה את החדשות על הבוקר בערוץ 2 או 10. אז מה שחשבתי לעשות זה לקנות מנוי לידיעות אחרונות ולתת את זה להורים שלי, לתפוס להם את הטלויזיה [הגרועה שמשדרת בצהוב O__O] ולראות את יאמי יוגי בשקט ^^ אבל אני קודם צריכה כסף XDD

MorraniChan

New member
נ.ב-

אני יכולה בכל סוכות חוץ מערב חג [כמובן =.=] ויום שישי\שבת [(א) למדתי לקח מהמפגש הקודם XD (ב) אנחנו נוסעים לכרמיאל... חברים מפלוגת הטנקים של אבא שלי... לכו תבינו אנשים בני 52]

BambiBar

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo214.gif../images/Emo121.gifסוכריה|

אוקיי אז השבוע הזה לא..משבוע הבא: 30.9 יום ראשון
1.10 יום שני - יכולה 2.10 יום שלישי-יכולה 3.10 יום רביעי-יכולה 4.10 יום חמישי-יכולה 5.10 יום שישי-
ואיפה עושים את המפגש? אולי נעשה את הפיקניק D: ??

MorraniChan

New member
אאו!! יש לי! יש לי!

בגלל שעכשיו יתחילו ויכוחים על זה שרצים לאכול במקדונלס ולהיות במקום עם מיזוג- למה שלא נעשה את הפיקניק בגן של עזריאלי? D: יש שם חנויות במרחק חצי מטר [או ק"מ ^^"] ויש שם גם אחלה בריזה XDDD

אוקיקי

New member
אני לא יכולה לבוא ../images/Emo10.gif

כל החופש תפוס לי.. ואני יודעת שלא כתבתי פה מזמן, אך אני חיה ונושמת.

MorraniChan

New member
מה זה?!?!?!?@#!?@

את באה. נעזור לך לפנות מקום או משהו XD אבל את באה!!!! עד שאת סופסוף בארץ.... ><

MorraniChan

New member
מצד שני..

עדיין לא הייתה מומולדת שנה לפורום וכבר היו לנו 2 מפגשים + אחד שבתכנון... סביר להניח שנראה אותך בקרוב

מאיוש33

New member
וזה נכון! אני בדיוק בראש שלך!

אבל מה לעשות שלוחצים פה לעשות עוד מפגש ^_^ חוצמזה זה לא יזיק לאף אחד , ואולי יהיו כאלה שלא יוכלו לבוא לסדנה ....

Hawkgirl

New member
אני אגיד מתי אני כן יכולה

כי לכתוב מתי אי לא יכולה יהיה יותר ^_^" בכל מקרה אני יכולה יום חמישי הזה(לא נראה לי שזה יתממש XD ) ואני יכולה שבוע הבא בימי רביעי וחמישי(תשכחו משישי ושבת, אני לא באה בימים האלו ויהי מה-אלא אם כן מאיה תבוא ואז זה עניין אחר לחלוטין חיחי XD ) כך שאני יכולה: 27.9 יום חמישי 3.10 יום רביעי 4.10 יום חמישי

למעלה