טוב אז מה היה לנו .....

תוכי

New member
טוב אז מה היה לנו .....

בסוף השבוע.... הכנתי: * קוסקוס * עוף בתנור * מרק ירקות * לביבות * בורקס גבינה * בורקס עם נקניקיות * ולקינוח ג´לי משמשים עם חתיכות אפרסקים * סלט ירקות וזהו..... ולקינוח התקלקלה לנו הטלויזיה מהפסקת חשמל...... אחלה שבוע

אמיקה

New member
ולנו...

מבחינת בישולים היה: פלפלים בכל הצבעים ממולאים באורז ובשר כבש כרוב ובצל מטוגן, ברוטב צילי חריף עם נקנקיות עגל (של יחיעם - מעולות) עוגת גבינה וסולת להרמת המורל..
מבחינת בליינות היה לנו: מסיבת יומולדת לאחי עם סטייקים על האש וכו´ (כן, באמצע הסופה
) משחק טניס עם אבא בהפגוה מהגשמים - סחבק משתפרת... אימון בחדר כושר + סאונה א-ל-ו-ה-י-ת !! סרט - "שר הטבעות" פרק ב´ - מה אני אגיד לכן : א-ד-י-ר!!!!!!!! לחובבי הז´אנר: הסרט עשוי נפלא, תיאור הקרב בנקרת הלם (למכורים) פשוט עולה על הספר (!!) - כבר עניין שלא שווה לזלזל בו, האפקטים עולים על כל דימיון, הסיפור מקסים ומרתק כתמיד, פשוט תענוג צרוף !! נורא נורא נהניתי. הערה: למי שלא ראה את הפרק הראשון - אנחנו עשינו הקרנה פרטית בדי.וי.די. בבית ערב קודם. וטוב שכך, מי שלא ראה את הפרק הראשון לא יבין הרבה בפרק השני מומלץ בחום!! חוץ מזה היה כזה מזג אויר חורפי משגע, בדיוק כזה שמתאים לשהיה מחוממת ומתפנקת בבית, שבשביל זה אני מוכנה תמיד תמיד שיהיה חורף... אח איזה כיף!

ולנו לא היו בישולים כלל

כי יום שישי הינו בחתונה (בלילה הזמנו מהג´ירף- עצלנים שכמונו). בשבת אכלנו צ´ולנט מ-ע-ו-ל-ה של אמא של גיא, אחרי זה כבר אי אפשר היה לאכול. אבל בזבזתי המון כסף על בגדים: 1 זוג נעליים בניין וסט (יש כבר סוף עונה) 3 סריגים 1 זוד מכנסיים לעבודה בצבע כאמל. וכדי שגיא לא ירגיש מקופח- הוא קיבל 2 טישירט עם שרוול ארוך.

Hadar p

New member
אנחנו גם בסופ"ש תמיד אוכלים אצל

ההורים האלו וההורים האלו.... אז חוץ מעוגת התפוחים לא הכנתי משהו רציני.

גלי ב

New member
אנחנו ביום שבת אחלנו חמין א-ד-י-ר

שאמא של בעלי הכינה... פשוט מדהים...

נופר30

New member
ושוב אני שואלת כמה אנשים אתם ?

לנו היה יום שישי הורים יום שבת טביט

תוכי

New member
איילת חמודה

מה אני יעשה
צריכה שיהיה לחיים לכל השבוע ואין זמן בשאר השבוע אז.....

נופר30

New member
אני יודעת

זה פשוט מצחיק אותי כל פעם מחדש נראה כמו שישי אצל השכנה שלנו בילדות פשוט זה הצחיק אותי ועכשוו יש לנו תתתתתתתתתתתתנור בבית אז גם אצלי יתחילו רשימות ארוכות כי התנור יהיה בתוך הבית ואני לא אצטרך לבשל בקור בחוץ

Ronnie*

New member
הי, גם אני עשיתי ../images/Emo13.gif

וגם לי היא יצאה טעימה... חוץ מזה, הכנתי מרק ירקות, ובשביל היום הכנתי לי אורז ואפונים ברוטב...

אוסנת123

New member
הכנתי שלשום את עוגת הבוץ....

(SORRY אבל אני לא זוכרת מי פרסמה את המתכון.... - של איילת לטוביץ´) וזה מדהים בכל קנה מידה.... ביום שישי בערב הכנתי אחת ואתמול אחר הצהריים כבר באה דרישה ועוד אחת.... אחת מעוגות השוקולד הטובות שהכנתי ופשוטה מאין כמותה!

אוסנת123

New member
ואפילו

יקירי אוהב העוגות טען בהתחלה שהיא קצת פחות טעימה מעוגת הקינמון של אתי אלבכרי... ואחרי עוד כמה ישורים וטעימות החליט שזאת לוקחת בגדול..... אבל כבודה של עוגת הקינמון במקומה מונח... שתיהן פשוט מעולות

rinutza

New member
אצלנו היה: לביבות קישואים שיצאו

מדהימות (עם רוטב יוגורט ונענע), עוף בלימון, שום ונענע ועוגיות השושנים שנתנה הדר שיצאו חבל על הזמן וחוסלו כבר אתמול אצל חברים.

למעלה