טוב אז ככה...

Cobe Anan

New member
בוא.

אבל תזכור שאם אתה מרביץ לי, אתה מסבך את עצמך עם דקלה..

../images/Emo66.gif

קרב בנות!!

flutter girl

New member
כן,

הייתי יוצאת עם מישהו לא יהודי. אני באה ממשפחה אתאיסטית ואין אצלנו בכלל קשר לדת - ודווקא בגלל זה אני מעדיפה להתחתן עם יהודי, כי אני אוהבת את המסורת ואנחנו לא חוגגים בבית (חוגגים רק את פסח בעצם, כי נוסעים למשפחה, וגם זה עם המשפחה הממורמרת שלי שלא אוהבת לנסוע... כלומר, הם אוהבים את המשפחה, כי יש לי אחלה משפחה מורחבת, אבל "אין להם כוח לנסוע שעתיים עד תל אביב"), והייתי רוצה שהילדים שלי כן יכירו את המסורת ויחגגו. אבל לגבי לצאת ולהיות בקשר? אין לי שום בעיה עם זה וגם למשפחה לא תהיה. וכמובן שמי יודע - אם אני אתאהב בו והוא יהיה אהבת חיי, אולי אני אפילו אתחתן איתו, לא שוללת לחלוטין - אבל זה לא הראש...

b0redavid

New member
ברור שהייתי יוצא עם מישהו!

אבל ברצינות, אין לי בעיה. מבחינתי דתות הן הסיבה למלחמות. לכן הדת שלי, היא דרך החיים בה אני בוחר לחיות. ואם למישהו יש בעיה עם זה, בעיה אישית שלו. מבחינתי אני לא יהודי/נוצרי וכו - פשוט אדם.

duduamar

New member
יש מצב שכן

אבל לא בקטע רציני, כלומר - לא אתחתן עם לא יהודיה.

אז רק תזיין ותזרוק?

ותגיד לחברים בפורום שלך שזה לא יפה לגנוב נושאים לדיון מפורומים אחרים

duduamar

New member
לא שמים עליי כאן../images/Emo6.gif

ואני לא טיפוס שמזיין וזורק... לצערי או שלא :) כיום אני לא מחפש חתונה לכן לא הייתי פוסל מישהי כזו אם זה היה מתאים, לקשר יותר ארוך טווח זה כבר יותר בעייתי.

rotesh8

New member
לא

את שאלת על לצאת ולראות מה יהיה....ואם יהיה טוב? מה אז?
נראה לי שצריך לחשוב על "מה יהיה אם" ואז להחליט בהצלחה

PrInCeS LiAh

New member
תכלס...

אם נלך על בגדול , הילדים שלי יהיו יהודים כי אני יהודיה וביהדות זה הולך לפי האימא וגם הדרוזים נימולים מממ לא מפריע לי לא להתחתן ברבנות, ו... זהו בגדול לגביי החגים לא חושבת שצריכה להיות בעיה כי אין להם הרבה חגים והם לא חוגגים בחופף אלינו שום חג .

rotesh8

New member
אם כבר

את מסתכלת כ"כ קדימה על ילדים וכו', זה יותר מורכב מאשר מה יהיה כתוב להם בת.ז בסעיף לאום ויש עוד המון שאלות לענות עליהן. אבל זה מאוד תלוי בבן הזוג.

לכולם יש את זה

לפחות לכל מי שהוציא ת.ז. אחרי שנת 2000 כמדומני. יצא חוק שדרש להוריד את סעיף הלאום מתעודת הזהות בטענה שזה גזעני. צודקים.

rotesh8

New member
לי לא

אבל זה לא היה העיקר במה שכתבתי (העיקר זה ת.ז כחולה....
) יש עוד דברים חשובים. יש הבדל בתרבויות
ועוד כל מיני וצריך לחשוב איך יראה הבית

למעלה