טוב אז ככה...

PrInCeS LiAh

New member
טוב אז ככה...

אני מקדימה את עצמי בהרבה! אבל אני בטוחה שהשאלה הזו תעלה מתישהו . עלתה פה שאלה בסגנון אבל ... הייתם יוצאים עם מישהו לא יהודי? אני לא מדברת על חתונה או משהו שמתקרב לצאת בקטע של הכרות ולראות מה יהיה.

סנטה

New member
כן...הייתי יוצא עם מישהי לא יהודייה

ואם הייתי מתאהב בה ומחליט שהיא החת גם הייתי מתחתן איתה,מביא איתה ילדים שבחנוכה ידליקו נרות ויתלו קישוטים על עץ אשוח. כרסימחנוכה ! (בהשראת o.c)

PrInCeS LiAh

New member
חחחחחח

תכין להם גם כיפות עם הפונפון של סנטה? אצלי זה אחרת כי ביהדות זה הולך לפי האימא אז ככה שהילדים שלי יהיו יהודים בכל מקרה אבל זה ממש רחוק! סתם כי אני מעורבת כרגע במשהו כזה ולמרות שאין לי מושג לאן זה הולך קצת מפחידה אותי המחשבה להביא אותו הביתה ולהגיד לאימא שלי שהוא לא יהודי. אתה בטח מדבר על מישהי נוצרית עם דרוזית היית יוצא?

סנטה

New member
לא כי הן מכוערות ../images/Emo67.gif

אבל ברמת העקרון,כן.לא מפריע לי הדת והגזע

סנטה

New member
אגב תצ'מעי סיפור...

ידידה ממש טוב שלי מהצבא,שתזכה לחיים ארוכים ובריאים. יצאה במהלך שנתיים (היא בצבא כן) עם שוויצרי שהיא הכירה במסיבה באיה נאפה...הם החליפו אימיילים,דיברו בטלפון והפכו לזוג. עכשיו את אומרת איך זה אפשרי... כל רגילה היא טסה אליו,או שהוא בא לכאן לפני כמה ימים היא השתחררה ארזה את חפציה והם יחד...אצלו.בשוויץ. ככה שסיפורי אהבה אפשריים..ההורים שלה גילו כמה הוא שוויצרי נחמד וחמוד ולא הוא לא יהודי...ועדיין.

flutter girl

New member
הבעיה עם דרוזיות

(או עם מוסלמים באופן כללי, למרות שיש גם דרוזים נוצרים אבל זה לא משנה) - זה הבדלי התרבות הענקיים. בניגוד לסתם, לדוגמא, להתחתן עם אמריקאי.

PrInCeS LiAh

New member
ולא רק שהם לא מוסלמים...

הם גם משרתים בצבא . אין להם יותר מידי חגים החגים שלהם מבוססים על נביאים והדת שלהם היא דת סודית רוב הדרוזים בעצמם לא יודעים את התורה שלהם רק חכמי העם (עשיתי עבודה מקיפה על הדרוזים כי כשהבחור אמר שהדת שלו היא דת סודית לא האמנתי). ויש להם עוד משהו שקשור ליהדות אהמ אהמ וקשור גם לגברים שביניכם אהמ אהמ... חחח

flutter girl

New member
אני יודעת שהם משרתים בצבא

אם אני לא טועה יש כאלה שהם כן מוסלמים, שאני הופכת את זה ויש גם ערבים נוצרים, שזה כנראה המצב. וזה לא משנה אם הם משרתים בצבא, יש עדיין הבדלי תרבות עצומים, ולהתחתן עם בחור דרוזי כשאת יהודיה זה להיות מנודה לחלוטין, בין אם תרצי או לא.

אין דרוזים מוסלמים

דרוזים הם בני הדת הדרוזית הסודית ואין אצלם מוסלמים או נוצרים. להתחתן עם בחור דרוזי כמו שאמרתי זה שהוא ינודה, ככל הידוע לי, דרוזי שיתחתן עם יהודיה לא יתקבל בברכה בכפר שלו... הם משרתים בצבא והם אנשים טובים, אבל הם מעדיפים להישאר בתוך הדת שלהם. גם השומרונים והקראים כאלו.

flutter girl

New member
נו, לעזאזל

תיקנתי את הקטע המוסלמי, ובעניין הנידוי את/ה רק חיזקת את טענתי.

תסתכלי על הניק שלי

ואם עדיין אין לך מושג אם לפנות אלי כאת או אתה, יש לך בעיה קשה...

flutter girl

New member
קודם כל, תרגעי - ומהר

דבר שני - מתוך כבוד אלייך נמנעתי מלפנות בצורה מוגדרת, וכבר ראיתי מספיק כינויים פה שהם הכי נשיים בעולם אבל אלה היו בנים מאחוריהם - ולהיפך. כמובן שאת היית חייבת לתקוף אותי על הדבר הכי לא קשור בעולם, אבל ניחא, התרגלתי לשטויות האלה.

מישהי פה לוקחת קשה דברים

לפני שאת אומרת לאנשים להירגע אני ממליצה לך להירגע בעצמך. אין לי מושג איך מחצי משפט שציין עובדה החלטת שאני תוקפת אותך, אבל זו בעיה שלך (מקווה שאת המשפט הזה לא תפרשי בתור תקיפה).

PrInCeS LiAh

New member
נכון.

אבל מי שאני מכירה כבר יצא עם בחורה יהודיה 4 שנים ואפילו הביא אותה הביתה בכל כלל יש יוצא מן הכלל.

אם הוא היה יוצא עם דרוזית

היו מנדים אותה ישר ומבחינת ההורים שלה היא הייתה מתה, מה שאומר שהיא כבר לא הייתה מתנהגת כמו דרוזית. הדרוזים הם דת מיוחדת, אצלם אין דבר כזה להיכנס לדת ומי שיוצא ממנה זוכה ליחס שהבאתי לעיל. יש מקרים של דרוזים שנשואים ללא דרוזיות אבל אני טרם שמעתי על דרוזית שהתחתנה עם יהודי (מאוד מגוננים עליהן, אין להן יותר מדי אפשרויות להכיר מישהו לא דרוזי). דווקא בעבודה שלי יצא לי לא מזמן להיתקל בדרוזי שהתגייר, לא שאלנו אותו למה אבל כולנו היינו תמימי דעים שזה בגלל אשה...

Cobe Anan

New member
עזוב אותך כריסמחנוכה...

תחגגו את פסטיבוס! תעמידו מוט אלומיניום במרכז הסלון, ותזמינו את כולם לארוחת ערב..

למעלה