טוב אז ככה:

Sweet Fantasy

New member
אני בשוק ממך../images/Emo70.gif ונראה לי שאני שוב

אחזור להסתכל בלי להגיב... אני מזועזעת, באמת.

carmikush

New member
מה קשור?

שיו מה כבר אמרתי. כבר לא כיף להיות בפורום הזה. נהייה פורום מגעיל. אז אני עזבתי לי ת'פורום הזה...בהצלחה לכם. כרמי.

WTR

New member
גם ככה הוא מתאים לך.

זה פורום לאנשים שבאמת אוהבים חמוסים, עד הסוף.

WTR

New member
מבחינתי זה כן קשור, כי זה כבר חמוס

שני שלה שהיא לא דואגת לו כראוי, או יותר נכון לא אחראית לגביו. אז נתתי את ג'וצי כדוגמא. אני לא מבינה איך את לא רואה את ההקשר..

carmikush

New member
את חצופה אמיתית את יודעת?

אני לא רציתי את גוצ'י בחזרה??? אני ביקשתי. היא לא רצתה להחזיר לי אותה. היא אמרה לי שכשאני אבריא היא תחזיר לי אותה... והיא לא עמדה בזה. היא לא הסכימה. היא אמרה שלירן, בעלה לעתיד, נקשר אלייה וכולם קשורים אלייה מאוד אז היא לא הסכימה.. בקשר למובי אני לא שיחררתי אותו לטבע או משהו. זה לא אשמתי שהוא ברח מהרצועה. מה לעשות זה קורה. זה כמו שתאשימי את ענת שהחמוסה שלה נדרסה!! את ממש חוצפנית. לפני שאת כותבת משהו תבררי אותו עד הסוף. ושוב. אני לא הפסקתי לחפש אחריו. אני פשוט כבר לא שואלת אנשים ברחוב כדי לא להתאכזב. רק תולה מודעות זה הכל. וזה לא עוזר. אז תירגעי את צריכה ואליום או משהו להרגעה. ביי

Sweet Fantasy

New member
הא?!!?

לא רצתה? לא זכור לי שענת אמרה לך שהיא תחזיר את גוצ'י!! את הבאת אותה במטרה שהיא תשאר שם, אל תעוותי את המציאות כרמי. את רצית בית טוב ואני שידכתי אותך לענת, ואני עצמי הצעתי לך בית זמני לגוצ'י עד ההבראה ואת סירבת כי לא רצית שהיא תהייה עם עוד חמוסים או משהו כזה, אני אפילו לא זוכרת מה הייתה הסיבה. את הבאת לענת את החמוסה לצמיתות, ולא הגיוני גם שתבקשי ממישהו לקבל את החמוסה חזרה אחרי שהוא השקיע וטיפל בה, אלא אם נאמר אחרת, ולא נאמר אחרת.

carmikush

New member
ממש לא נכון

אני כמה פעמים ביקשתי אותה...תישאלי אותה...והיא אמרה שהם נקשרו אלייה. היא אמרה לי שאם אני ארצה אני אוכל לקבל אותה בחזרה בזמנו. ואת צודקת בקשר לאחרי שהיא טיפלה וכל זה. אבל אחרי הכל אני מסרתי לה אותה חינם, חמוסה מעוקרת וכל זה.... לילה טוב ביי

WTR

New member
גם את לא משהו בעצמך.

הנחתי את זה שאת לא רוצה אותה חזרה בגלל שזה ממש נראה ככה לפי ההודעה הזאת. כאילו שאת בכלל לא מעוניינת לקבל אותה חזרה, או לפחות ככה זה נשמע. אני מתנצלת אם טעיתי בקטע הזה, אבל לא על שאר הדברים שכתבתי.

carmikush

New member
איזו היסטוריונית

בכל אופן אני ביקשתי אותה לפחות פעמיים. אני לא יודעת מה ענת זוכרת או רוצה לזכור...אבל זכור לי בבירור שהיא סירבה בטענה שהם נקשרו אלייה ובעיקר לירן בעלה, ואני לא מאשימה אותה.

אוי....

סתם נכנסתי במקרה, לראות מה קורה עם החמוסים החמודים שלכם. וגיליתי שהחמוס הכי חמוד בשכונה ברח לך...
(זוכרת אותנו? אנו זוג דתי מהשכונה שלך ופגשנו אותך בערב עם החמוס לפני פחות מחודש...) אני מקווה שתמצאי אותו, למרות שהוא טס במהירות האור. ואם אני אראה חמוס קטן ומתוק רץ ליד הבית שלי, אני מבטיחה להודיע לך...

carmikush

New member
ותודה רבה לכם. אני זוכרת.

מקווה שאני אמצא אותו. למרות שאין כל כך סיכוי.

למעלה