לטעמי אנחנו מכירים מספיק
תשמעי, כרמי בעבר גידלה חמוסה שאותה היא מסרה בגלל מחלה. אני לא באה לשפוט, אבל לטעמי, אם נוצר מצב כזה שחולים במחלה מסויימת ולא ניתן לגדל את החיה בצורה טובה - בהחלט אפשרי למסור. אבל ברגע שהיא הבריאה, ובכלל לא חשבה לקחת חזרה את החמוסה, זה מדליק אצלי נורה אדומה. אז היא הביאה עוד חמוס, והפעם איבדה אותו. עם היסטוריה כזו, של חמוס שנמסר וחמוס שאבד, אני לא חושבת שצריך לקפוץ ולקחת חיה נוספת. ואני כבר לא מדברת על זה שהיא קנתה חיה מחנות. אני לא אומרת שהיא לא מתאימה לגדל בעלי חיים, אלא שנכון לעכשיו, בגילה ובתנאים שהיא יכולה להעניק, לא רצוי שהיא תחזיק בעל חיים כלשהו. זו הדעה שלי. אני גם לא אומרת שהיא לא התרוצצה והתאמצה. אני קראתי בדיוק את מה שאת קראת, ואכן ראו שהיא מודאגת ולחוצה. הצעתי לה בעצמי לעזור לה בחיפושים, מאחר ואני גרה לא רחוק. אבל היא לקחה החלטה לגדל חיה אחרת במקום, חיה שתגרום לה "להמשיך הלאה", כלומר - מראש היא יודעת שהיא לוקחת חיה ומוותרת על החמוס שאבד לה - "משלימה עם המצב". זהו ויתור מהיר מדי, עברו 7 ימים בלבד. 7 ימים זה כלום!!!! וזו לא מתמטיקה ולא מדד. זו עובדה. לטעמי, היא מתנהגת בקלות דעת, בזלזול ובחוסר אחריות. ותאמיני לי, קוראת סמויה או לא, לא סתם כולנו כאן מגיבים בצורה שהגבנו. יש מן תחושה של אכזבה. אחרי הכל, כולנו כאן קשורים לחמוסים ברמה גבוהה ומודעים להזנחויות והתעללויות של אנשים כלפי חמוסים, לסכנות שרוחשות להם בחוץ, אז כשזה נוגע ל"אחת מאיתנו", כאן בפורום, יש בזה אכזבה גדולה.