טוב אז ככה:

v o d k a

New member
../images/Emo46.gif

אבל אני רוצה "דייב"! זה היה לי פעם במחשב והייתי חורשת על זה ואז זה נעלם פתאום! ויש לו את זה!! אז תגידו לי איפה משיגים!!!!

חיחיחי אני עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שום דבר שבעולם לא יגרום לי לעשות כזה דבר
הייתי מכריחה אותה לשמוע את המוזיקה שלה שתבין מה זו הזוועה הזו, ואז הייתי מלמדת אותה ערכים.. הייתי משמיע לה רוק כבד כי זו מוזיקה אמיתית
הדסקטופ מצורף

AeroSlash

New member
טוב נו ../images/Emo26.gif

אני פשוט לא יכולה לדמיין את עצמי שותה את החרא הזה, אבל נגיד, במצב הזוי כלשהו הייתי מסכימה אז הייתי מבקשת ככה: -את כל הדיסקים המקוריים של אירוסמית שחסרים לי (לא צרובים, צרובים יש לי). -את כל הדיסקים המקוריים של בון ג'ובי שחסרים. -את כל הדיסקים המקוריים של גאנס. -את הדי.וי.די של אירוסמית. -פוסטר בגודל טבעי של סבסטיאן באך. -הארלי דיוידסון. -גיבסון לס פאול סטנדרט כמו שיש לסלאש. -בית נופש להורים שלי. -בית נופש לי ולכל החבורה שלי. -מערכת סאונד עצבנית שראיתי בעיתון. -כרסיט לחמישיה להופעה של אירוסמית. -כרטיס לחמישיה להופעה של בון ג'ובי. -כרטיס לחמישיה להופעה של מאיידן. -כרטיס לחמישיה להופעה של וולוט ריבולבר. -טיול מסביב לעולם ולינה במקומות הנחשבים ביותר (לי ול-4 נשמות תאומות שלי) -מיטה גדולה לנסטיה כדי שסוף סוך אני אפסיק לשים עליה את הרגליים שלי כשאני נשארת אצלה. -סט תחתונים נוצצים לקיריל. -סט אפרוחים קשוחים למרינה. ואחרון חביב: 3 שישיות של בירה בשבילי כדי שאני אשכח שבכלל העזתי לשתות את החרא הזה.
רוני -
, הייתי שורפת את כל הבגדים הורודים שלה מול הפרצוף שלה.
המסך שלי לא עולה בגודל מלא, זאת יוצאת תמונה גיגנטית, מה אנ עושה

vk3

New member
אווווו... דאגת גם לי ../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

AeroSlash

New member
ברור שאני דואגת גם לך ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

רוצה גם סט תחתונים מיובאים מאוקראינה

AeroSlash

New member
תודות לדוד אני מעלה את המסך שלי -->

כן, כן, יש לי windows 98 משנת ילדותם של סבינו, אני פשוט שונאת XP המחשב רק יצא מהתיקונים..

AeroSlash

New member
לא משנה...

כבר הזמנתי, מקסימום תשימו את זה בתור קישוט בבית העתידי שלכם ותכתבו מעל:"מאלונצ'יק באהבה לשושלת האפרוחים שבדרך"

אוקיי

תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי (אלה גונבת בדיחות מעומר?! חס וחסה!!) תשובה : אם לא הייתי מת מיזה הייתי מבקש לעבור לגור בבוסטון וכמה כרטיסים שאני רוצה לגיגים של אירוסמית. מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה ? מה הייתי עושה לה???? תשובה: ממממ........יש פה ילדים קטנים שקוראים בפורום. וכן באמת שירשור מוזר

qwerton

New member
קיריל../images/Emo70.gif

תראה איזו השפעה רעה יש לך על חברי הפורום
לא מספיק שאני נכנס לשרשור הזה וכל הבנים מתחילים להשתולל ולאבד צלם אנוש אלא גם הבנות מתחילות ללכת בשביל של הדרדרות מוסרית
:) ואלה מה יהיה? את מתכוונת לאבד את מקומך לסוניה

למעלה