טוב אז ככה:

qwerton

New member
הטריקים הזולים הללו לא יעבדו עלי..

מה אתה חושב שאני אלה או נסטי או מרינה או כל בן-אדם אחר שניסה לתקן אותך ולהחזיר אותך לתלם
יש לי תוכניות מיוחדות בשבילך קיריל
החינוך מחדש שלך מתחיל מחר

AeroSlash

New member
הא../images/Emo35.gif מה../images/Emo35.gif מי../images/Emo35.gif מו../images/Emo35.gif למה../images/Emo35.gif

מממממממממממממממממממממ

"ואלה מה יהיה? את מתכוונת לאבד את מקומך לסוניה ?" למה היא צריכה לאבד את מקומה לי?????????

אוף...

התמונה שלי "כבדה" מדיי....איך אתם מעלים אותה נורמאלי?...כי זה לא מעלה לי כי זה כבדד.. =/

:]

אממ אני בחיים לא אוכל שומדבר שקשור לעגבניות..[חוץ מקטשופ]... :] ו..בקשר לרוני סופרפקאצה, לא הייתי עושה לה משו כיה יא קרובת משפחה של חברה טובה שלי, אבל...בהחלט הייתי מנקרת לה תעיניים, ומפוצצץ לה את שדיי הסיליקון שלה.. :] המשך יום נעים.. אה...ו...הדסקטופ מצורף...:]

חיפשתי בקאזה...=/...

וזו לא התמונה היחידה שמצאתי....אחח..איזה נשים יש בעולם :] אני יכולה לשלוח לך...באיסי או משו..:]

v o d k a

New member
לא מקבלת קבצים באייסי ../images/Emo7.gif

אבל אני אחפש את זה באימיול... אין ספק! תודה

Zot ani 1

New member
TIP יומי....../images/Emo9.gif

כדי שתוכלי לקבל קבצים באיסי תבטלי לזמן השלחיה את ה- Firewall שלך וגם מי ששולח לך... וזה ישלח.... גם לי היה את זה ואמרו לי וזה עזר לי לפחות....

l1zard

New member
נמ נמ.. :]

- לא הייתי שותה את זה :/ גועל נפש.... :/ - חיחיחיחי... רוני.... כמה שהיא לא תהיה פקאצה ודפוקה... היא כוסית.. ואין מ לעשות עם זה.. חיחיחיחיחי.... המממ..... הייתי אונסת אותה או משו... :/ המממ... והתמונע מסרבת להיות מועתקת... אז חפיף.. תחיו בלי זה.. גם ככה לא משו מיוחד :]

למעלה