טוב אז ככה:

AeroSlash

New member
טוב אז ככה:

(יוווו קיריל הולך לפחלץ אותי
) ראיתי שהפורום מאוד שומם עכשיו ומאוד צחיח אז אני ודוד החלטנו לאחד כוחות וזה מה שיצא: המוח ה"חדרתי" (ולא "חדרי" ל-אהמ אהמ) הציע את השאלות הכי מפגרות שאפשר אבל ליותר מזה הוא לא הגיע:
תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי (אלה גונבת בדיחות מעומר?! חס וחסה!!)
מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה ? עכשיו, המוח ה"אזרחי" של דוד הציע את הדוד הציע את שרשור ה-Desktop, אתם מצלמים את המסך שלכם ומשרשרים לפה ==> הסבר: לוחצים Print Screen ומשרשרים את התמונה (נחטט לכם קצת במחשב)..
אם אתם מרגישים שההודעה הזאת חסרת כל סיבה/תכלית/מטרה/אפיון/צורה/אופי/הגדרה אז אתם לא לבד, היוצרים המקוריים של ההודעה מודים בזה שהם לא יודעים מה עבר להם בראש כשהם החליטו לפתוח שרשור כזה.. טוב, יאללה, שתפו פעולה לפני שקיריל שם את השרשור הזה בדף הראשון בפורום בארכיון סתם כי כבר היה משהו דומה...

vk3

New member
אוי ווי... ../images/Emo122.gif

למה זה מגיע לי ה'
למה
דווקא כול הכבוד על ההשקעה... אהבתי. עוד מעט אגיב...

AeroSlash

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

קירושה
אל תתלונן
כיאלו אתה לא אוהב אותי בכל זאת
|נישוק רוסי|

vk3

New member
הנה שלי... ../images/Emo6.gif

תמורת מה הייתם שותים מיץ עגבניות רקובות עם זבובים מתים בפנים וחרא של תולעים בתוספת פיצה עם גבינה מימי ילדותו של הרב כדורי ( אלה גונבת בדיחות מעומר
חס וחסה
)
הייתי מת מהרעלה אם הייתי מסכים לשתות דבר כזה... אז מה זה שווה
מה הייתם עושים לרוני סופרפקאצה אם הייתה יושבת מולכם קשורה לכיסא ותפוח תקוע לה בתוך הפה
אוי...
אלונצ'יק נו מה נראה לך המוח הסוטה שלי כבר יכול לבצע
כן, כן
את זה...

EMILY666

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

AeroSlash

New member
קירושההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני נקרעת קיריל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vk3

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יששש... הצלחתי

l1zard

New member
../images/Emo6.gif

כמה מפתיע קיריל.. הכל סקס, סקס.. ועוד פעם סקס...

eMiFrEaK

New member
../images/Emo5.gif

אה?????. מישהי??????. כל אחת שיש לה חור מוזמנת??!! זה פשוט נורא מה שהולך פה!!!! אויי ואיי.... אויייייי ואייי...

AeroSlash

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וזאת רק או שלך ולשורה יש את אותה החתימה? מה זה? סמל זיהוי? כי אהבתי, זה מגניף

AeroSlash

New member
או-קי

לאט לאט: נא הניחי את הטופס המבחן לפנייך וקראי טוב טוב את השאלות. האשלה הראשונה: תמורת מה היית מסכימה לשתות מיץ שעשוי מעגבניות *רקובות ששוחים בתוכו זבובים מתים בנוסף לחרא של תולעים
השאלה השניה: מה היית עושה לרונה סופר-**פקאצה אם היא הייתה יושבת מולך, קשורה לכיסא, ללא יכולת לזוז
הכוונה שהיית יכולה לבצע בה את זממך
. ***שאלת בונוס: צילום המסך
לכי לאט לאט כלפי מעלה המקלדת ותלחצי על מקש שנקרא Print Screen, אח"כ תפתחי "צייר" ותעשי "הדבק", תשמרי את התמונה בפורמט jpg ותעלי אותה לפורום. *רקובות - עגבניות שעבר זמנן וטעמן כמו טעם קקשקה של פרה. ** רוני סופר-פקאצה - שכלול לרוני סופרסטאר. *** שאלת בונוס - בונוס זה ליופי, חייבים לעשות את זה. עכשיו יותר מובן?

Evil Gremlin

New member
טוב...אז אני אתחיל

-עם היתי שיכור מספיק היתי עושה את זה גם ככה.... אבל אני חושב שהיתי עושה את זה בסביל לצאט רבועשים בקביעות -היתי עושה לה פרו ורבו ומעשים טובים P:....או שמכריח אותה לשמוע מוזיקה כבדה...ממש כבדה הרבה זמן...או ששניהם... והנה המסך שלי

למעלה