טוב אז ככה,

האגס 1

New member
מילא מילואים

כי אז באמת החבר לא נמצא פיזית בבית, וזה גם לא מבחירה. אבל כשיש יורו - הוא כן נמצא פיזית בבית, ואי אפשר להתייחס לזה בדיוק כאל פרידה. ובניגוד למילואים - זה שהוא צופה בזה זה כן מבחירה. זה מה שמעצבן בכל העניין.

jahnon

New member
ואותי מעניין איפה הפאב הזה?

אני בטוח שאני מכיר את הבלונדינית הזאת, ואם לא, ובכן, נכיר.

shellyland

New member
מה, ג'חנון

זה כל מה שצריך בשביל להביא אותך לכתוב בפורום? בלונדינית שמתכופפת עם ג'ינס צמוד ומחשוף? לו אמרת קודם, מזמן הייתי מתכופפת בשבילך.

Kittenpie

New member
המממ...

ניראה לי שהרושם שיצרתי על עצמי קצת מוטעה, אני לא עד כדי כך אובססיבית (רק קצת) אני בהחלט מסוגלת לבלות עם חברים מבלי לתלוש לעצמי את השיערות מרוב בדידות. הבעיה היא שכולם לומדים לבגרויות, נמצאים בצבא או כמובן משועבדים לטמבליזיה. ניסיתי להצטרף אליו פעם אחת, היה דווקא משעשע, בהחלט חוויה אנטרפולוגית מרתקת. אבל אני לא ממש חובבת כדורגל, וחוץ מזה אני רוצה לתת לו להנות מהתחביב הנוראי הזה לבד, שיהיה קצת עם חברים בלעדי. לא נורא אני אתגבר אני מניחה, בסך הכל שבועיים ואז יהיו שנתיים של שקט.

עזבי אותך מהם, קיטן.

השילוב של כדורגל ומלצריות בלונדיניות הוא שטני והוא חלק מקונספירציה גברית לעשות לנו, הנשים המחכות בחלון, הרגשה רעה. אני איתך! יבוטלו משחקי גביע אירופה לאלתר! עד סוף השבוע, גשם, הקשב לנשים בחלון. עד קץ השבועיים, גשם, הקשב לנשים העומדות ומחכות.

Kittenpie

New member
תודה רבה

על כל התגובות :) (חוץ משל cha ching... סתם, זכותך להיות כלבה.) עודדתן אותי מאוד. החטא והשופטת, את מקסימה, תודה רבה רבה. ולכל השאר גם כמובן...

נראה אותה נחמדה אליך כשברזיל משחקים

אם תרצי לשפוך את הלב תצטרכי לחפש אותה בפאב עם הבלונדינית והבירה

למעלה