טוב אז ככה,

Kittenpie

New member
טוב אז ככה,

החלטתי לשטוח כאן בדיו וירטואלית את מה שמציק לי באמת, את שאיש מעולם לא שמע... (טוב נו זה שקר גס, כבר יללתי לכולם ומכיוון שכך, לא נותר לי עוד אל מי לפנות...) אני מדוכדכת. מאוד אפילו. הבחור שלי נטש אותי לטובת גברים. לא סתם גברים- אלא גברים שעירים, נמוכים, מזיעים- שרבים על כדור. היורו הזה מדכא אותי נורא, אני צריכה להילחם איתו על משמורת משותפת וזה לא מוצא חן בעיני. אני מקבלת זמן איכות רק עד 7 וזה כלום כשמתעוררים בארבע וחצי אחר הצהריים! ומילא אם הוא היה רואה את זה בבית או אצל חברים. אבל הוא לא! הוא רואה את זה בפאב שאני הכי מחבבת, עם כוס בירה ביד... אני ממש מרגישה נבגדת. חוץ מזה שהמלצרית שם היא מושא להערצה לכל מיני גברברים מטופשים בגלל הכישרון המדהים של להיות בלונדינית, להתכופף בג'ינס צמוד ומחשוף, להגיש בירה ולדון בנושאים ברומו של עולם כמו פנדלים וכרטיסים אדומים. אני שונאת אותה. רע לי, אני לא אוהבת כדורגל, וכל הפאבים משועבדים לעבוד את השטן. איך לעזאזל אני אשרוד את השבועיים האלו?! אוווף משעמם לי....

orlyt

New member
יש לך תחביבים משלך?

חברות משלך? סוף סוף יש לך מלא זמן פנוי בשביל עצמך. תפגשי חברים/חברות (כאלו שלא רואים כדורגל), תעסקי בדברים שמעניינים אותך, אל תשבי בבית ותהיי אומללה. חוץ מזה את גם יכולה להצטרף אליו פעם אחת. זה יאפשר לך: א. להנות מהבירה ב. לקחת חלק במשהו שגורם לו הנאה ולהנות יחד איתו ג. לראות משחקים בפאב זו חוויה שונה לגמרי (אפילו ברמה האנתרופולוגית) מלראות אותם בבית.

shellyland

New member
את לא מבינה כלום

זה לא משנה אם יש לה מה לעשות או עם מי לעשות את זה. זו עצם העובדה שפתאום יש לו דבר הרבה, אבל הרבה-הרבה-הרבה יותר חשוב ומעניין ממנה. וזה אפילו לא דבר אמיתי. זה סתם, בטלויזיה. אני לא זוכרת מי זה היה שאמר פעם שזה לא נכון שאסור לך להפריע לגבר שלך בזמן שהוא צופה בכדורגל, כי בזמן שהוא צופה בכדורגל שום דבר שתעשי לא יפריע לו. את יכולה לרקוד ערומה מול המסך והוא לא ישים לב (אלא אם תסתירי לו). החדשות הטובות הן שיש לזה סוף. החדשות הפחות טובות שאחר כך זה חוזר שוב.

האגס 1

New member
כבר מזמן אמרתי ../images/Emo86.gif

שצריך להוציא את כל הכדורגל הזה אל מחוץ לחוק

shellyland

New member
גנגי! ../images/Emo46.gif

את רוצה שאני אתחיל למחוק לך את ההודעה? אז בבקשה בלי ללכלך!

shellyland

New member
מזותומרת איך תשרדי?

תקראי את כל ההודעות של השנה האחרונה בפורומפי ותבחרי את "הודעת השנה" שלך. כאילו, דאאה?!

מוּסקט

New member
אם בשביל

להפיג את השעמום שלך את חייבת מישהו שכרגע דבוק למרקעקע - משהו רקוב בדנמרק.

שטויות במיץ עגבניות

כשאתה רגיל להיות עם מישהו, לבלות איתו את הערבים, לשתף אותו בהכל, כשאין לו את הזמן זה מפריע, זה חסר. גם אם יש מיליון עיסוקים אחרים. אני רואה שתי אופציות: א) להתחיל לשנן את את ממוצע הגולים של בקהאם. ב) לסבול בשקט שבועיים. ואני אנצל במה זו, להודות להוריו של חברי על כך שאין בו ולו טיפה אחת של אהבה למשחק הנ"ל.

orlyt

New member
אבל זה בדיוק העניין

אם את כל כך רגילה להיות עם מישהו בצורה טוטאלית, שברגע שיש לו עיסוק אחר את הופכת אומללה כל כך אז משהו לא בסדר. אם למרות העיסוקים כל מה שיש לך בראש זה איפה הוא ומה הוא עושה עכשיו, ואת לא מסוגלת להנות מפגישה עם חברות או כל דבר אחר אז יש בעיה. שבועיים זו באמת תקופה לא קצרה, ואם מדובר בכך שהוא יוצא כל ערב בלי להתעניין בכלל איך היא מרגישה עם זה, גם אני הייתי מתעצבנת, אבל לא הייתי סובלת בשקט, אלא תובעת שיהיה איזון וגם מצטרפת לפאב מדי פעם (אלא אם זה גורם לי סבל של ממש לראות כדורגל). אני יודעת מנסיון שלי וממה שאני רואה אצל זוגות חברים שיש שיתוף בנושאים כאלה. לא יודעת איך להסביר את זה, כי לא מדובר בלבקש רשות, אלא התעניינות מבחינת האם זה בסדר מבחינתך, אם לא תכננת משהו אחר...

גנגי

New member
וואללה, לא צריך לעשות מזה כזה עניין

ואם את רוצה לנסוע לשבועיים לחו"ל עם חברה, נניח? הוא יתלוש את השערות מבדידות בלעדייך ולא יידע איך להתמודד עם החיים פתאום? אנשים, זה טוב להיות קצת פחות תלותיים בקשרים עם אחרים. אפילו אם האחרים הם ה"סיגניפיקנט-אד'ר" שלכם (ביטוי מבחיל כשלעצמו שמזל שלא תורגם לעברית). אם הבסיס של היחסים טוב אז קצת מרחק לא מזיק, הוא רק מיטיב עם הקשר.

צימעס

New member
תפסיקי להיות תלותית, ועכשיו!

ובאותה הזדמנות - הרגעי, והפסיקי להיות עצובה. וגם כדאי שיפסיק לכאוב לך! זה לא עובד ככה, גנגי, היא מרגישה מה שהיא מרגישה.

אני רואה את זה אחרת

נכון, להיות תלותי זה לא בריא. אבל מי אמר שהיא תלותית?? הבחורה שופכת את הלב כי שבועיים היא בקושי עם החבר שלה. נורמלי לא? אם היא היתה אומרת שהוא יצא למילואים נניח הייתם מגיבים אחרת. אבל לדעתי אין מה להתעצבן. נכון את אולי תגידי - "ז רק כדורגל" אבל אני יודעת שאם לבן הזוג שלי היה משהו שמאוד אוהב והיו תחרויות חשובות שבועיים אז לא היתה לי שום בעיה שהוא יראה אותן. נכון שיחסרו לי השעות האלו איתו אבל מתגברים.

orlyt

New member
גם אם הוא היה הולך למילואים

הייתי אומרת אותו הדבר. שזה זמן מצוין להפגש עם אנשים שאולי פחות נפגשים איתם, שזה זמן להיות קצת לבד.. כן מתגעגעים, וזה בסדר וזה טבעי, לפעמים מתגעגעים גם כשעובר רק יום אחד. אני באמת חושבת שאם נמצאים במערכת יחסים וברגע שבן הזוג "נעלם" לזמן מה הולכים לאיבוד, מרגישים אומללים ולא יכולים לחשוב על שום דבר אחר, אז זה אומר שמשהו שם קצת לא בסדר. כי זה אומר שכל החיים סובבים רק סביבו, ומאבדים קשר עם העולם החיצון. זה קרה לי כשהייתי יותר צעירה (לא שאני כזו קשישה עכשיו, אני עדיין צעירה), וכשנמצאים בתוך הקשר לא רואים כמה זה הרסני - כשהקשר נגמר והייתי צריכה למצוא מחדש את מקומי בעולם במנותק ממנו הבנתי כמה זו היתה טעות. יכול להיות שזה לא המצב אצלה, אבל זה מה שאני הבנתי מהדברים שהיא כתבה.

די, נו, רדו ממנה!

עוד לא הבנתם שהיא סתם מופלנת? לא מספיק שהוא מעדיף את הכדורגל עליה, הוא מעז לעשות את זה בפאב שהיא הכי אוהבת ועם המלצרית הכי כוסית. מה, לא מרגיז?

Kittenpie

New member
אני לא מופלנת!!!../images/Emo2.gif../images/Emo7.gif

מה זה מופלנת? התכוונת מופלית...? וכן, באמת הבנת אותי הכי טוב :) תודה

למעלה