טוב אז ככה.

enjoi butterfly

New member
טוב אז ככה.

רציתי להגיד שתיי דברים... אחד שאני אוהב את כולכם....באמת.. ואתם תמיד תיהיו חשובים והדבר השני זה שאין כזה דבר אהבה פשוט אין!!! וזהו אז רק רציתי להגיד שלום... בהביי...
לכולם...

As היחידה

New member
למה ככה?../images/Emo143.gif

א'. אני גם אוהבת אותך!!! חח ב'. למה אתה חושב שאין דבר כזה אהבה?

מיצי?

אתה לא כותב את זה בגללנו נכון? אני רק רוצה להסביר לך כמה דברים: א.אני אוהבת אותך מאוד. ב.אני ממש הרגשתי רע שחשבתי שפגעתי בך. ג.באמת חשבתי שתום יוצא לי מהראש..ומסתבר שלא.. ד.היו ועדיין יש לי רגשות כלפייך אבל פירשתי את זה לא נכון,אלו רק רגשות של אהבה בין חברים טובים. ה.אני תמיד אהיה כאן בשבילך כחברה טובה כי אתה מאוד חשוב לי ואני חושבת שאתה יודע את זה. ו.בכל בעיה אתה תוכל לפנות אליי למרות כל מה שהיה בינינו. ורק שתדע מיצי,לא משנה מה דעתך על אהבה אם אי פעם הרגשת אליי משהו זתומרת שכן יש אהבה לא? ואני מאוד אוהבת אותך מיצי...מאוד..אתה הבנאדם הכי חשוב לי אתה יודע את זה? אתה יודע כמה רע הרגשתי כשאמרתי לך שאני עדיין אוהבת את תום? אני לא יודעת בדיוק מה קרה בינינו אבל בחיים לא הייתי רוצה לפגוע בך. מקווה שתבין, הדר...

enjoi butterfly

New member
ההגבה האחרונה אני רק רוצה להגיד שזה

לא קשור...זה לא קשור אלי איצי..אבל חפיף.. זהו ביי.

sh53

New member
לא רוצה לשתף אותנו ../images/Emo10.gif

לא לוחצת עליך לספר, אם אתה לא מוכן. רק ציינתי עובדה, שעצוב לי שככה אתה מרגיש ולא רוצה לשתף אותנו. מאחלת לך שהתקופה הזאת בחייך תעבור לך כמה שיותר מהר. אולי יש בחורות נוספות בפורום שדווקא כן מחפשים קשר/ידידות, רוצה שאשאל בפורום בכותרת ההודעה אם מישהי פנויה לקשר/ידידות איתך?

sh53

New member
גם אני אוהבת אותך ../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif

אולי אתה כואב עכשיו בגלל אהבה נכזבת, אולי הלב מדמם אצלך ואולי אתה עובר תקופה קשה, לכן לא אומר לך שיש אהבה ויהיה טוב, כי אולי לא תאמין לי בגלל כל מה שאתה עובר עכשיו, אבל רק אומר לך שאתה חשוב לי ואיכפת לי ממך וספר ושתף בפורום על כל מה שעובר עליך, גם ברע כי אנו פה לא רק בשביל הדברים הטובים. לפעמים לפרוק מועקה שיושבת לנו על הלב מאוד עוזר.

למעלה