טוב אז ככה ...

MEGA MAN

New member
טוב אז ככה ...

מזמן לא הייתי כאן מה חדש?טוב אבל לא בישביך זה פתחתי הודעה חדשה אלה כדי לשאול :יש לי טלקינזיס (קורה לי להישתמש בו בטעות פעם בשנה[כגון כיבוי לא צפוי של פנסי רחוב וכו..]) אם..איך אני יכול לפתח ולדעת לשלוט ביכולת הזאת?חוץ מעניין הקרן הלבנה ,והאם קיימים חושים נסתרים שעוד לא גילו או שאין לדעת?כגון כדורי אנרגיה פגיעה בנפש של מישהו אחר בעזרת המחשבה וכל הדברים האלה למיניהם.

bflygirl

New member
לשואלים היקרים

טלקניזיס - יכולת להשפיע על החומר בכוח המחשבה, כגון אורי גלר= כיפוף כפיות, הרמת חםצים, עצירת שעונים וכדומה ללא מגע פיזי.... השאלה שלי היא האם הטעות הזו שקורת פעם בשנה האם זוהי לא יד המקרה?? או שזהו טלקניזיס???.??? איך בכלל אתה יודע או יודע להבחין שזה טלקניזיס ולא יד המקרה? וקודם לדעתי כדאי לחפש ידע על היסטורי של טלקניזיס ומתוכם להתמקד במה שמתאים לך ויש גם טונה אתרים בנושאאאאאאאאאאאאאאא קודם תלמד אולי להשפיע על מטוטלת ??? להזיז כפות או מפתחות להזיז את המחט במצפןוכו' בהצלחה

bflygirl

New member
איך ברח לי מהראש תרגיל הפקק והמים

מייד שולחת לך מסר בעניין

MEGA MAN

New member
אמ..ניסיתי את המטוטלת

סגרתי את כל הדלתות בבית ואת כל החלונות והיא זזה אבל זה לא נראה לי הרעיון הכי טוב מהסיבה שאפילו מהאוויר שזורם בחלל החדר עלול להזיז אותה

jbu

New member
שמעתה על שיטת הבקבוק?

תשים סיכה על חבל על פקק בתוך בקבוק סגור ותשים את זה על משהוא יציב.

jbu

New member
../images/Emo4.gif להזיז מצפן זה קצת יותר קשה

ופחות אמין בגלל שכול שדה אלקטרו מגנטי חזק יותר יזיז אותו, אבל תרגיל נחמד לאח"כ ...

bflygirl

New member
ומה ששלחתי לך במסר??? ניסית?

ולהזיז את המחט במצפן ניסית??? יאללה לא להתייאש לנסות שוב ושוב

MEGA MAN

New member
אני אנסה את השיטה פשוט

אני כיתה ח' ואני די עסוק בכיתה הזאת

למעלה