טוב אז ככה

viviti

New member
האמת שזה מאתגר.......

לעשות סקס עם שעון..... או אולי יותר טוב עם סטופר? ו..... אורמור, תזהרי עם הסכיזופרניה... זה יכול להיות מסוכן..

קורין1

New member
../images/Emo13.gifאורמור גרמת לי לחייך קחי../images/Emo25.gif

אוהבת אותך.......... קורין ילדה של אהבה

אורמור

New member
מזרחי, כלום לא הולך..הכל תקוע

יש שעות שאור נלחמת במור ולהיפך.. אז היית עד למלחמה קטנה כזאת.. או במילים אחרות.. אורמור התחרפנה דיברה לעצמה או במילים אחרות, חייכתי בלי שליטה או.. אור!-שתקי מור-טוב טוב..שתקתי. הבנת מזרחי? <בבוקר היא תשתקם, לא לדאוג>

מניסיוני הדל (NOT)

KY לא אמור לשרוף. לי הוא לא שורף, להיפך. אבל יש שניים אחרים שאני לא אוהבת. אבל אני חייבת להגיד לך שחצי שעה של כניסות ויציאות, איך אני אומר את זה בעדינות? שפשפת? קטנה ליד זה! דורש חצי שפורפרת של KY במינונים קטנים...

ועכשיו ברצינות

בוא נחלק את זה לכמה חלקים ברשותך: יכול להיות שלאישה שאיתך נרתיק ממש צר, ואז צריך לעלות דרגה ברגישות ובמסככים (=חומרי סיכה). גם אני הייתי רוצה לחשוב שחוליו איגליסיאס קטן עלי, אבל לפעמים מרוב תשוקה נסחפים, והתוצאות (רק לפעמים) לא כל כך מועילות לבת המין היפה. צריך לשים לב לעדינות. יש נשים שלא סובלות משחקי זמן - אחרות - לא יכולות בלי. הכי הכי חשוב הדבר הכי חשוב שלא נאמר פה הוא בדיקות בדיקות ושוב בדיקות. חבר טוב שלי היה בדיוק במצבך, ובסוף הסתבר שהעיניין היה פטריה בנרתיק. לא נעים, ומשום מה יש הרבה אנשים שמתנהגים כאילו אברי המין הם לא חלק אינטגרלי מגוף האדם, אבל (למרבה המזל!!!) הם כן. בדיקה מומלצת אצל רופא נשים טוב (רק לא ד"ר טיבי...) עשוייה להביא לשיפור מדהים! לעניין האנאלי: יש נשים שאיתן זה עיניין שבשגרה, אבל יש גם הרבה כאלו שלא. גם עם כל ה KY שבעולם, עדיין תמצא נשים שיהיו מכווצות מהפחד או מהרתיעה או מהחשש. פן נוסף הוא הפן הפסיכולגי שרק מוסיף לכיווץ: נשים מסוימות פשוט לא מוכנות ברמת מודעות זו או אחרת למגע אנאלי (בתור גבר, אל תשכח שנקודת הג´י הגברית היא אי שם בעומק פי הטבעת, אבל תראה לי כמה גברים מוכנים שהאישה שאיתם ולו רק תתחוב אצבע לשם, שלא לדבר הלאה) וזה עיניין שצריך לזרום איתו בקשר המיני בין בני הזוג. כשיש פתיחות זה בד"כ מגיע, אבל לפעמים יש מקרים שלא. זה לא תמיד סוף העולם. מקווה שעזרתי, ג´ק הסקסולוג

וואלה../images/Emo127.gif

אמרת דברים ממש נכונים ואני מסכים איתך מבלי להתכווח בכלל. הקטע הוא שזה קורה עם רוב הבחורות שאני שוכב איתם..אז או שכולן עשו יד אחת עליי והן כולן "מגדלות" פטריות או ש..יאללה כבר אני לא יודע מה לחשוב. אני רוצה שתבין דבר אחד וגם ששאר האנשים שראו את ההודעה יבינו:כל הקטע של הכאבים לא נובע מסקס אנאלי אלא ממין רגיל לחלוטין דרך הנרתיק..פשוט שאני ובת זוגתי(זמנית\קבועה) מנסים דרכים חילופיות(אנאלי) התופעה רק מחמירה(כאן אני בהחלט יכול להבין את הקטע של הכאבים). קיבלתי גם תגובות שכאילו בגלל שהאישה לא מספיק רטובה אז העסק נעשה יותר מחוספס אבל כאן אני רוצה להגיד שזה ממש לא הקטע...אני אמנם לא שרברב מקצועי אבל אני בהחלט מבחין ברטיבות כזו או אחרת והיא פשוט קיימת אפילו במידה מאוד ניכרת. בקיצור חבר´ה מה אני אגיד לכם...אולי ביום מן הימים אזכה לאחת שכל חייה קיטרה שהגברים גומרים מהר מידיי...אולי.. תודה לכולם על העצות,ובמיוחד לך ג´קי :)

שאלת תם:

אני מקווה שכאשר אתה עושה מעברים בין הוגינה לרקטום אתה שם קונדום אחרת זה מסביר בצ´יק וגם בצ´ק את פשר השריפה

מה זאת אומרת??

אני תמיד משתמש בקונדום...אולי את מתכוונת לזה שאני צריך לשים אחד חדש אם אני מעוניין לעבור לפלנטה אחרת???

מסע בין כוכבים-וודאי

יש מקומות שלא כדאי לעשות טרנספר של מיקרובים למחוזות אחרים. קפיש? בטח להחליף.

למעלה