ועכשיו ברצינות
בוא נחלק את זה לכמה חלקים ברשותך: יכול להיות שלאישה שאיתך נרתיק ממש צר, ואז צריך לעלות דרגה ברגישות ובמסככים (=חומרי סיכה). גם אני הייתי רוצה לחשוב שחוליו איגליסיאס קטן עלי, אבל לפעמים מרוב תשוקה נסחפים, והתוצאות (רק לפעמים) לא כל כך מועילות לבת המין היפה. צריך לשים לב לעדינות. יש נשים שלא סובלות משחקי זמן - אחרות - לא יכולות בלי. הכי הכי חשוב הדבר הכי חשוב שלא נאמר פה הוא בדיקות בדיקות ושוב בדיקות. חבר טוב שלי היה בדיוק במצבך, ובסוף הסתבר שהעיניין היה פטריה בנרתיק. לא נעים, ומשום מה יש הרבה אנשים שמתנהגים כאילו אברי המין הם לא חלק אינטגרלי מגוף האדם, אבל (למרבה המזל!!!) הם כן. בדיקה מומלצת אצל רופא נשים טוב (רק לא ד"ר טיבי...) עשוייה להביא לשיפור מדהים! לעניין האנאלי: יש נשים שאיתן זה עיניין שבשגרה, אבל יש גם הרבה כאלו שלא. גם עם כל ה KY שבעולם, עדיין תמצא נשים שיהיו מכווצות מהפחד או מהרתיעה או מהחשש. פן נוסף הוא הפן הפסיכולגי שרק מוסיף לכיווץ: נשים מסוימות פשוט לא מוכנות ברמת מודעות זו או אחרת למגע אנאלי (בתור גבר, אל תשכח שנקודת הג´י הגברית היא אי שם בעומק פי הטבעת, אבל תראה לי כמה גברים מוכנים שהאישה שאיתם ולו רק תתחוב אצבע לשם, שלא לדבר הלאה) וזה עיניין שצריך לזרום איתו בקשר המיני בין בני הזוג. כשיש פתיחות זה בד"כ מגיע, אבל לפעמים יש מקרים שלא. זה לא תמיד סוף העולם. מקווה שעזרתי, ג´ק הסקסולוג