טוב אז ככה

טוב אז ככה../images/Emo4.gif

לאחר השימוש באותו ג´ל מהולל,אני יכול להגיד לכם רק דבר אחד:התאכזבתי!!! אלה פשוט הקריאות היחידות ששמעתי במהלך השימוש(ואני מצוטט): "אייי שורף לי!" "תוציא תוציא רגע!" "יו יו לאט לאט!" וזה רק חלק קטן...(שלא נדבר על הקטע האנאלי) ועכשיו שאלה לי אליכם: האם קיימת הבחורה שיכולה ל"סבול" קצת יותר מ30 דקות שהעסק בפנים??? כי לפי הנסיון והיה לי הרבה כאלה,פשוט היא לא קיימת! האם זה נורמאלי אצל כל הבחורות??? אני מיואש!

קורין1

New member
קודם כל אדון א.א.מזרחי כמה שאלות

לפני שאני עונה: 1. לאיזה מקום אתה מתכוון שאתה אומר "בפנים". 2. מה היחס של הבחורה אליך. 3. אין יותר שאלות. מקורין ילדה של אהבה........

תשובות

1.המקום הנורמלי והשיגרתי(נרתיק,ואני בכלל לא רוצה לדבר עם המקום שיותר למטה כי שם זה ממש קטסטרופה). 2.כל סוגי היחסים שאת רוצה החל בקשרים רציניים וכלה בקשרים לא מחייבים. 3.השאלות שלך בהחלט ענייניות והבנתי את כוונתך ואת הקשר אבל זה פשוט לא זה.

קורין1

New member
יש לי רק תשובה את בשבילך.........

כשבחורה אוהבת, חצי שעה לא מספיקה לה גם אחרי כמה שעות היא רוצה עוד אז.......... או שלא בא לה להמשיך לעשות איתך סקס והיא מתרצת את זה בכואב לי או שאתה לא יודע לעשות סקס כמו שצריך והיא באמת סובלת או שה ז. שלך גדול מדיי בשבילה או שהיא מקרה יוצא דופן. טוב בסוף יצאו לי 4 תשובות, לא נורא מקורין ילדה האהבה והסקסולוגית החדשה של הפורום

תגובה

אני אף פעם לא לוחץ על בחורה לקיים איתי יחסים ומאוד חשוב לי שהיא תעשה את זה מרצון מלא וחשק טוב. אם לא אז אני לא נהנה. אני פשוט רואה את זה עליהם ואפילו מציע להפסיק אבל חלקן פשוט רוצות להמשיך..מה אני כבר יכול לעשות??? תראי,לפי התגובות ששמעתי האיבר שלי אמנם די גדול אבל אני לא חושב שהוא ממש גדול בשביל לגרום לכאבים כאלה! אני אישית חושב שהגודל של האיבר שלי נורמלי לחלוטין! עוד משהו. יש לי המון סבלנות ונסיון בקטע הזה ואני מקבל קומפלימטים מאוד חיוביים ככה שאני לא חושב שהכאבים נגרמים עקב חוסר ידע בעניין.

ותשובה קצת יותר רצינית

אין לי, כי אני לא מומחה. אבל יש בתפוז פורום שנקרא "טיפול מיני ומיניות" (מספרו 385). מן הסתם יתייחסו אליך בצורה מקצועית שם.

viviti

New member
סתם להשכלה הכללית

למרות שקראתי את השירשור בנושא הג´ל הכלבים והג´וקים... לא ממש הבנתי מה תפקידו של הג´ל... אני מפשוטי העם..... נטולת תיחכומים

viviti

New member
נראה לי שאפרוש עכשיו

בלי האינפורמציה על הג´ל....... אשרוד את זה
מחר יש לי על הבוקר דייט עם הרופא שיניים ואחר כך המוסכניק...... יום עמוס.....

viviti

New member
תסביר תסביר

אני לא מבינה ככה סתם בשביל מה זה טוב...... יש נוזלים טבעיים מסוכככים מצויין

טוב

בקיצור ביקשתי כאן מאנשים בפורום שיתנו לי המלצות בקשר לג´לים טובים היות שאני נוהג לקיים יחסים עם בחורה בפרק זמן ארוך יחסית והעסק די מכאיב.. המליצו לי על KY שנחשב למעולה..אני כבר לא יודע איפה הבעיה.

ברחל ביתך הקטנה-לא מבינה כלום!

איפה אתה עושה ביקורי בית בווגינה או בפי הטבעת? כי בשביל הנרתיק-ראוי ורצוי שהגברת תהיה מגורה באופן טבעי. ואם הקטע שלך הוא פי הטבעת,היא קודם כל צריכה ל"רצות"ולא ל"הסכים"לך, ושנית, שם באמת יש אפשרות לשימוש בנוזלי סיכה מלאכותיים כמו KY. אגב-למען הדיוק, אתה ביקשת משהו שיהיה במיידי ל"הערב",כי כמובן שיש עוד המצאות כמו WET האמריקאי שהוא יותר טוב,אבל צריך להזמין אותו למיטב ידיעתי , מארצות הברית-ואין שליח שמביא אותו אלייך עד הערב במשלוח מהיר וישיר. אז או שאתם -לא מגורים מספיק או שלגברת יש בכלל בעיה גניקולוגית(שורף לה, נשמע לי מהמשפחה הזו) או ש.... אבל זה לא אומרים לאף גבר- כולם יודעים מצויין את המלאכה. אלו היו שישים שניות של ד"ר רות ווסטהיימר על הבוקר. בוקר טוב ישראל וא.א.מזרחי.

viviti

New member
אז זהו בדיוק מזרחי........

הצלחת לבלבל אותי כהוגן אחרי התשובה שלך המקום הנורמלי והשיגרתי(נרתיק,ואני בכלל לא רוצה לדבר עם המקום שיותר למטה כי שם זה ממש קטסטרופה). כבר באמת לא הבנתי כלום מזל שלא רק אני לא......

אורמור

New member
תגיד אתה עובר לגור שם או בא לביקור?

מה זה 30 דקות "העיסק בפנים".? האמת אפ´פעם לא שמתי שעון, אבל נשמע לי כמו,התנחלות..כאילו בלי הפסקה? בלי מה שלומך, מה נישמע? באמצע? אבל אני מה אני יודעת אני בכלל אין לי שעון.. אור

אורמור

New member
אורמור בואי הנה מייד!

מה עובר עלייך תגידי? כולם תומכים, עונים ברצינות ורק את מתעסקת עם שעונים והתנחלויות את רוצה שפסי תתן לך שעור ותלמד אותך פרק בהילכות האורולוגיה של הדג? תתנצלי מהר בפני מזרחי..! מוראור מזרחי!!!!! סליחה, לא יכולתי ת´אפק
אור <לפני אישפוז במחלקה סגורה בגין סכיזופרניה מתקדמת..>

למעלה