טוב אז...חדש כאן^^"

Guy in blue

New member
טוב אז...חדש כאן^^"

הי כולם, טוב אז אני גילעד בן 18 מאיזור המרכז. את האמת לא ידעתי איפה לשים את ההודעה הזו ולאן להכנס אבל אחרי הרבה לבטים (ככה רושמים את הדבר הזה?) החלטתי להתחיל מפה, אמנם 18 זה לא ממש צעיר אבל התירוץ שלי זה "אני צעיר בנשמה וכו"... בכלאופן, קצת עליי: אממ בעקרון אני דיי מוזר, אני בן אדם ממש הזוי אבל רציני כשצריך (וזה לא הרבה) אני הרבה על המחשב אפילו כשאין מה לעשות. אני אוהב מאנגה ואנימה (אנימציה יפנית---שולטת!!), אוהב להנות, לשיר בעיקר, להופיע (רק חבל שאני לפני צבא אז ככה שחוץ מהמסיבת סיום שהייתה לי שלשום לא יכלתי להופיע עוד...) טוב אז ככה קצת על מטרת שהותי בפורום...רק השבוע (ממש לפני כמה ימים) אני מתחיל להרגיש מוזר כזה, לא יודע אני מרגיש שאני מתחיל להשלים עם זה שאני הומו. אני אמנם מעולם לא הייתי בטוח ואני נמשך גם קצת לבנות אבל אני יותר מפנטז על בנים מאשר בנות אבל אני מסוגל לפנטז על בנות ולהגיע לסיפוק מיני (אני ממש אאוט בקשר למושגים אלו ואחרים!). יש 2 אנשים שיודעים שאני הומו, אחד מישהו שפגשתי בצ'אט לפני שנה בערך ואני סתם מדבר איתו על הכל (יש לו חבר ואנחנו מדברים על הכל וזה) ועוד חבר שלי שאני מספר לו גם כן הכל והוא כזה ממש בסדר עם זה וזה ואנחנו מדברים על זה חופשי. החברים שלי ממש לא יודעים ואני ממש רוצה לספר לחבר ממש טוב שלי אבל אני תמיד חושב על לא לספר לו אבל יש לי תחושת בטן שאני יכול לספר לו ואם אני מספר לו אז מה בדיוק להגיד לו? (געעע מסובך>< לא משנה זה עכשיו זה סתם לידע כללי שלכם) ואלה וכנראה עוד כמה סיבות טובות ופחות טובות למה אני פה. בכל אופן עוד מיני בעייה כזו... הבעייה היא שאני רוצה בן זוג, (אני יודע שזה לא פורום הכרויות אבל, עדיין אני לא מרגיש שאני יכול לפתוח שם הודעות עדיין). אני כבר די הרבה זמן מרגיש שאני רוצה בן זוג או בת זוג (יותר בן). אני מעדיף מישהו עד גיל 19 כלומר בגיל שלי מינוס פלוס. אני ממש לא מנוסה, ואני ממש ביישן אבל לפעמים אני יכול לאזור אומץ ולהגיד דברים. עוד מיני בעייה כיפית לשם שינוי (או שלא O.ם): אני טס ביום שלישי הזה לארצות הברית עד לסוף ספטמבר (איזה תזמון מושלם יש לי כמו תמיד ניחנתי בתזמון גרוע!) ככה שאם אני אתחיל מערכת יחסים עם מישהו עכשיו, עוד 3 ימים אני "יעלם", אתכתב איתו ואז אני אחזור לארץ עד שאני אתאושש מהבדלי השעות ואז שבועיים אחרי אני מתגייס ככה שזה קצת בעייה... תודה על הזמן שלכם ומקווה שתוכלו לעזור לי או לפחות לתמוך (אם אני צריך תמיכה O.ם....אני לא יודע בעצמי אם זה טוב שאני מרגיש ככה או לא) נב: מעולם לא הרגשתי רע עם זה שאני נמשך לבנים. מעולם לא התביישתי בזה (אבל תמיד חשבתי על בנים כשאני לבד) אני לא מספר את זה לאחרים (כלומר חברים קרובים) כי אני לא ממש בטוח בזה. וזה בא לי כזה טבעי שאני מאונן וחושב על גברים וזה לא הפריע לי מעולם (אולי השנה זה הפריע קצת, אבל בגדול זה לא)

Xboy123

New member
תגובה לגלעד ../images/Emo13.gif

אם אתה אוהב לשיר אז.. רוץ לכוכב נולד 2!!! :-O סתם סתם.. פיספסת.. חכה לכוכב נולד 3! (אם יהיה..) או שתהיה בלהקה צבאית בצבא
. (או שאולי תהיה שי גבסו הבא
) אז עכשיו נהיה רציניים... לי יש בעיות, טיפה דומות לשלך. אני לא מגדיר את עצמי ממש הומו.. אבל קורא לעצמי כך. יש רגעים שאני נמשך גם לבנות.. אבל רגעים מעטים נורא. גם אני מחפש בן זוג למרות שאני עוד צעיר לכך, אבל יש לי זמן בשביל זה רק לחודשיים (ובכל זאת יש בעיה בלמצוא בן זוג.. כי ההורים נורא עוקבים אחריי). וגם לי יש חברים.. או ליתר דיוק: חברות, שיודעות שאני הומו. לחברים אף פעם לא סיפרתי כי אני לא סומך על חברים זכרים בגילי(בלי לזלזל).. אבל סיפרתי לחבר אחד
. לפני שתספר לחבר טוב שלך, תחשוב רגע מה ייצא לך מזה, ותברר קצת מה דעתו לגבי הומואים, כי ייתכן והוא הומופוב , ואם הוא יגלה שאתה הומו ייקח את זה כל כך לא יפה שזה עלול לפגום לכם בקשר החברותי שיש ביניכם.. וחבל! ולפי מה שאתה מספר. לא כדאי שתכיר בנים ותקים מערכת יחסים בשלב הזה של חייך.. חכה.. שמעתי מידידים על מספיק בעיות שהצבא גורם בקשרי הזוגיות.. אז לא כדאי כרגע שתמצא חבר, אבל עשה איך שבא לך
. אהה.. ותהנה בארה"ב !! ( אפשר להצטרף?
)

Xboy123

New member
+ גם אני נמצא המון מול המחשב ../images/Emo12.gif

תשאל את אמא שלי

Guy in blue

New member
גם אני למעשה התחלתי "לקרוא לעצמי"

בתור הומו כלומר עד עכשיו דיברתי לעצמי בתור "חובב בנים" וכאלה. ועכשיו כלכך הרבה תגובות לכמעט כל מה שאמרת....אז נתחיל איפה שאתה התחלת (תודה על התגובה אגב^^) כוכב נולד 3 לא נראה לי שהצבא יסכים שאני אלך לשם אז לפי השיקולים שלי כוכב נולד 5 או 6. (יש לי רשימה של דברים לעשות לאחר הצבא) בקשר לזה שאמרת על לספר לחבר שלי, אתה דיי צודק, כלומר אולי אני סתם רוצה לאמר את זה? אין לי ממש סיבה מיוחדת אבל...יש לנו לפעמים את השיחות שלנו באיסיקיו שאנחנו מדברים כמה שאנחנו חברים טובים ואני מדבר איתו ממש בחברות ואני חושב על לספר לו ואני לא יודע מה ואיך ולמה. חשבתי על זה שהצבא יכול לגרום לבעיות כאלו ואחרות (עד שמגיעים הבייתה תשושים כמו איזה לא יודע מה. (וכן אני מעדיף בנים שלא מנוסים כמוני כי אני ארגיש לו בנוח לגבי מנוסים או משהו כזה) בקשר לארה"ב (תודה)- סבבה בוא לבקר אותנו^_^ נמצא לך מקום איפהשהוא בבית.. נב: לחברים מפורומים אחרים אני גם לא מספר כי אני מאלה שקופץ על כולם ומחבק את כולם כזה (לא בגלל שאני נמשך אליהם כי אני לא בגלל שהם חברים שלי (יש לי מן "חוק כזה" לא להמשך לחברים טובים שלי גם בנים וגם בנות) ואני מאלה שאומר את הדברים הכי מוזרים וזה ואם אני יגיד שאני הומו אז אני כזה אפחד לקפוץ עליהם כי הם עלולים לחשוב שאני קופץ עליהם מסיבות אלה ואחרות וזה ממש לא יהיה במקום!

Xboy123

New member
חמוד! ../images/Emo13.gif

כדאי מאוד שתבנה את העתיד שלך לפי התחביבים שלך...(לשיר בין השאר...)...
גם אני לא מנוסה... רוצה אותי? להה סתם
ואני דווקא כזה שמתבייש לחבק/לנשק את חברים שלי.. זה דיי יחשיד אותם אם מתישהו אעשה דבר כזה... (כי אני טיפוס שלא נוגע באנשים הרבה...) ו.. זהו... ארזתי.. תן כתובת אני בא אלייך
(בצחוק , כן?)

SarcaSeriouS

New member
טוב, נראה לי שדיי נפתרה לך הבעיה...

אז רק אאחל לך ברוך הבא לפורום. שמח שבחרת לשתף אותנו. בדרך כלל אני תוקף בכמה שאלות אבל נראה לי שתימצתת את כל אורך חייך כך שלא נותר לי אלא לאחל לך השתלבות מהירה פה. בהצלחה במציאת בן זוג. יש חיים מעבר לעולם הוירטואלי. בהצלחה בצבא. לאן מתגייס? (אז כן מצאתי שאלה...). תהנה בארה"ב! משפט שנרשם לא מעט בפורום:אל תחפש להגדיר עצמך. אל תשאל אותי מאיפה הסבלנות לקרוא חיבור שכזה (כנראה לשעה יש השפעות הפוכות עלי)אבל אתה חדש אז נתתי צ'אנס. מה עוד? נראה לי שזהו לבינתיים. ד"ש, יא חדש!

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

שמע, מה ז"א 18 זה לא כ"כ צעיר?
אתה גם לא בדיוק זקן נכון?
אני לא חושב שגאווה צעירה תחומה בגיל, זה יותר עניין של הרגשה אישית. יש כאן אנשים גם בגילאי 20 פלוס (אחד לפחות שאני מכיר
) אני נמצא על המחשב 99 אחוז מהזמן שאני בבית, בין אם זה ללימודים, לפורומים או לתחביבים. זה באמת לא כ"כ טוב (תסתכל מדי פעם על עצם רחוק כדי שהעיניים שלך לא יפגעו, ורצוי באופן כללי לקום ולעשות הפסקות). גם אני אוהב אנימה באופן כללי (
למרות שלאחרונה הזנחתי את זה קצת). לגבי הופעות - יש מקומות שאפשר לשיר בהם קריוקי (כן זה לא אותו דבר, אבל זה יכול להיות תחליף נחמד לא?) ואפשר גם לנסות לעבוד בתור מלצר מזמר (במקומות שיש בהם את זה, חלקם לא דורשים שתהיה אחרי צבא
) באיזשהו שלב בחיים (אצלי זה קרה בדיוק באותו שלב - אחרי התיכון), מתחילים להשלים עם הנטיה המינית ולקבל אותה, וגם לרצות לעשות משהו עם זה. אמממ לאנשים שסיפרתי להם (מלבד ההורים) עשיתי את זה דרך האייסיקיו. הרגשתי שם יותר בטוח, כך שגם אם התגובה תהיה פחות אוהדת (ולמזלי היא לא הייתה) אני לא אצטרך לספוג אותה. בעיקרון אני לא יודע אם יעזור כ"כ להגיד לך מה להגיד לו, זה דבר אימפולסיבי כזה (לפחות אצלי זה היה...). אם אתה מרגיש איתו בנוח פשוט תגיד לו שיש לך משהו חשוב לספר לו ותזרום משם... אמורים להיות מאמרים איפשהו על היציאה מהארון, אני אנסה לחפש אותם יותר מאוחר
לגבי בן זוג - אל תתחיל מעכשיו, חכה שתחזור. אתה יודע גם לאן אתה מתגייס? ואם תחזור כל יום הביתה וכו'? בשביל הכרויות יש אתרי הכרויות (פופלריים: אטרף וצ'ק-מי-אאוט שבהם אפשר לחפש אנשים. לכל מיני מטרות...) בגדול אני הרגשתי בדיוק כמוך לפני שנה: לא הרגשתי עם זה רע ולא סיפרתי עדיין לאחרים, ידעתי על זה אבל לא הייתי בטוח במאה אחוז. היום אני עדיין לא מרגיש רע, אחרים כבר יודעים ואני די בטוח בזה. מקווה שהכל יסתדר בסוף, ונסיעה טובה

קודם כל וולקאם!../images/Emo24.gif

בעקרון שתי ההודעות שלך ממש מזכירות אותי לפני כמה חודשים.... וגם הרהורים כגון מה החברים יחשבו כשאני אבוא לחבק אותם, הם דברים עברו לי בראש מאות פעמים.... טוב, אתה די שלם עם עצמך, אז אני רק אגיד לך: תהנה בארה"ב!

Guy in blue

New member
נתחיל בתודה רבה על התגובות כולם^_^

טוב אז אין לי שמץ בקשר למה אני אהיה בצבא (הם רצו שאני אהיה נהג צבאי או משהו כזה אבל סירבתי גם בגלל הקורס שיתחיל לפני איזה שבועיים 3) וחוץ מזה ששוב תודה על התגובות והעזרה אין לי מה לאמר כלכך ברגע זה.... ^_^

James Hammerton

New member
השאלה היא אם

תחזור כל יום הביתה או פעם בכמה שבועות. כי אם תחזור רק לעתים רחוקות - אני לא יודע אם תוכל לקיים קשר רציני אם תפגשו רק פעם בכמה זמן...

RozeMary

New member
שיהיה לך בהצלחה!!

ואל דאגה, אולי כשבאמת תתאהב בצורה רצינית תדע בבהירות לאיזה מין אתה נמשך ;)

למעלה