טוב. אז החלטתי -

טוב. אז החלטתי -

אני עוזב רשמית את הפורום. כולם פה יודעים את הסיבה... היה לי כאן נעים עם כולם... גוגל, לייט, וילו, מיכאל, לאריק, קזבובו וכמובן רוי ה-גבר, מצטער אם שכחתי מישהו. למפגש אולי בכל זאת אני אבוא כי יש כמה אנשים שאני כן רוצה לפגוש. מקווה שהרמה כאן תעלה אחרי שאני אלך - מבטיח שאני אחזור. מתישהו... נבו

נאחסית

New member
../images/Emo7.gif

*מנופפת בידיים* במקרה שכחת מישהי. אבל לא בגלל זה שירשרתי תגובה.
שירשרתי כי אני לא מבינה למה ואיך ובגלל מה/מי אתה הולך?

ashkeloni

New member
דיי!!!!!!!!

דיי עם ההתנהגות הילדותית הזאת... חשבתי שזה יגמר...אבל כנראה שאתה חייב לעשות מזה עניין גדול... כבר חזרתי והבהרתי...לא פתחתי שום שמות משתמשים כדי להצביע לעצמי!!! ולא רימיתי!!! חבל שלקחת את הסקר הזה עם כל הלב...

Evil Beast

New member
נכון, אבל, שכחת את הסקר "על-אמת"

שאני זכיתי בו. וזה לא יכול להיות שהרבה הצביעו לך, אם הם מחוץ לפורום, אין להם זכות.

ashkeloni

New member
יודע מה כל הרעיון בסקרים של הפורום?

שזה נעשה בחשאיות!!! יש קוראים של הפורום שלא מגיבים ויש להם גם דעה... אם מישהו יודע מה הולך בפורום, לא אין את הזכות למנוע ממנו להצביע!!!

Evil Beast

New member
מצטער, אבל זה כל העניין.

צריך מישהו נטרלי, שלא מעדיף אותך. כמו הקטע עם ההוא מפורום משחקים שבכלל לא אוהב דב"ז. הוא הצביע בגלל שאתה חבר שלו וזה הכל!

ashkeloni

New member
חחחחחח........

לא הבנת.. אני אמרתי לו שחשבתי שהוא לא אוהב דרגון בול זי אבל מסתבר שהוא כן אוהב והוא היה קורא סמוי של הפורום...

נאחסית

New member
חחחח

אתה הולך רק בגלל שאתה חושבבב שאשקלוני רימה? תקשיב לי ותקשיב לי טוב!!!!! הוא לא היה עושה את זה, הוא בחיים לא היה עושה את זה!!! ואני לא מבינה, מה אתם אומרים פתאום שיש כאן הרבה ילדים ששונאים אותו?!?! מה קרה לכם?!?! מה נכנס בכם?!?! אז מה אם הוא ניצח מה קרה?... אז בסדר- היו לו יותר מדי קולות וזה לא הגיוני אבל אם הוא אומר שהוא לא עשה את זה! אני מאמינה לו! ולמה אתה חושב שאם תעזוב זה יעזור לך? מה... מה... מה הקטע? בשביל מה אתה עוזב? אז אשקלוני "רימה" (וזה לא נכון) אז מה הקטע עם לעזוב??

Evil Beast

New member
סליחה.

אממ, אולי את חברה שלו או משהו כזה, אבל, אני מצטער, אין הרבה שמחבבים אותו, ואני מכיר כמה, שאומרים שהוא מציפן.. ואני יודע למה הוא עוזב, וגם אני עוזב. זה לא רק בגלל שהוא זכה. כי זה פשוט לא פייר שהוא יזכה רק בגלל שהוא "רימה" או ביקש מילדים מפורומים אחרים. וזה גם בגלל הרמה הירודה עד מאוד של הפורום בזמן האחרון. וחוץ מזה אם הוא רוצה לעזוב, ואולי עוד ילדים רוצים לעזוב, זה זכותו וזכותי כמו שזה זכותך.

ashkeloni

New member
אוקיי....

מישהו מוכן להסביר לי למה אתם חושבים שאני מציפן?

נאחסית

New member
אאאאווווווףףףףף

נו באמת עידוווו.... גם אתה?!!!?! עוד מישהו רוצה ללכת?!?! בסדר, גם אני לא נכנסתי לפורום הזה במשך זמן מה בגלל המרמה הירודה שלו. אבל לפחות חזרתי! ואתם.. תחזרו??

Evil Beast

New member
אני לא יודע מה איתו, אבל

אני לא מבטיח. אולי אני אכתוב הודעה פה ושם.. אני מאמין שיש ילדים שמסכימים עם מה שאמרתי. הם לא כותבים כי הם לא רוצים להראות"רעים" או "צבועים" אבל לי ולנבו איך אומרים "הגיעו מים עד לנפש"

ב י ס ל י

New member
רגע, אני לא מכירה כאן אף אחד

(כמעט) רק את הכינויים שלכם, ולדעתי אשקלוני לא מציפין! איך אתם יודעים שהוא רימה?? איך אני יודעת שהוא לא רימה?? למה שהוא ירמה? אתם תמיד חושבים על הרע כאן במקום על הטוב? אולי בגלל זה הפורום גוסס, בגלל שאין כאן שיתוף פעולה.

saiyanit

New member
אני לא מבינה משהו....

מה הקנאות הזאת? שנאני יבין.מה מקבליפ פה כסף על זה שאתה נהיה מנהל? זה מה שקורה שבגלל זה אתה מתעצבן שאתה לא מנהל שני? אז מה קרה? זה אומר שאתה לא יכול לחלוק מידע עם אנשים אחרים נבו? בטח שכן! פשוט תשאר במעמד שלך!

Evil Beast

New member
שאני אסביר שוב????

זה לא קנאה, זה לא גחמה, זה לא בלוברטציה.. זה פשוט רמה ירודה!

למעלה