טוב. אז החלטתי -

Evil Beast

New member
זה בא כ:

ציניות? ירידה? העלבה? או לחילופין ציון לשבח? מחמאה?

ansewrme1

New member
קודם כל חבל שאתם עוזבים אבל

בקשר לטענה שאשקלוני ביקש מפורומים אחרים עזרה אפשר להוכיח אם זה נכון או לא פשוט תבדקו בתאריך של ההצבעה אם אשקלוני ביקש באיזה פורום (לדוגמה משחקים שבו הוא משתתף) למרות שקשה לי להאמין שבשביל לנהל הוא יעשה דבר כזה..... בכל מקרה אני מבין את הטענות אבל בואו תנסו את מה שאמרתי אם תמצאו לזה הוכחה פשוט תפרסמו פה ואני בטוח שרויצ'ו או איך שקוראים לו לא יהפוך אותו למנהל...

Evil Beast

New member
אח שלי יש לנו הוכחה. קוראים לה

"סקר על-אמת" שבה ברוב קולות אני נבחרתי, ולאשקלוני הצביעו אולי 2...

Evil Beast

New member
ואני מצטרף להודעה של נבו. מצטער

זה פשוט לא פייר. בסקר שבפורום, לא יודעים אם זה אמיתי, אבל בסקר "על-אמת" כולם ראו באמת מי ניצח פה. מצטער. סיונארה.

ashkeloni

New member
חבל...

הדבר היחיד שיש לי להגיד לכם זה ש... אם אתם עוזבים בגלל סיבה כזאת ילדותית, כנראה שלא איכפת לכם מהפורום (וסליחה אם אני טועה-ובבקשה אנשים, אל תצעקו עלי) וגם אם לא מסתדרים עם מישהו זה לא אומר שצריכים לעזוב את הפורום... מה? בגלל כל אחד שלא תסתדרו איתם בחיים אתם תעזבו משהו? (ואני מדבר לא רק על פורומים...אני מדבר על הכל!) חבל שזאת הגישה שלכם לדברים... אתם לא מסתדרים וישר עוזבים...(ואם אני טועה, סליחה) אני חושב שאתם לא צריך לעזוב, כי אני יודע שאתם חלק חשוב מאוד בפורום הזה... חבל שאתם צריכים לעזוב...אז אני מבקש ממכם (אם אתם לא רוצים אל תקשיבו) תשקלו שוב את העזיבה שלכם מהפורום...אתם תחסרו להרבה אנשים פה... חבל שתתנו לדבר כזה לגרום לכם לעזוב את הפורום הזה...

Evil Beast

New member
אני עוזב בגלל האי צדק פה.

יש כמה פה שלא חושבים שמגיע לך. אני מצטער אם אני נשמע גס רוח או מניאק אבל יש מי שמתנגד לך, אז תקבל את זה.. זה זכותנו לחשוב מה שאנחנו רוצים, כמו שזה זכותו של רוי לקבל אותך להיות מנהל, אז תרגע. אז אני מוחה על האי צדק פה!

אלרוס

New member
שלום...

אני (רייסטלין) כותב מהמשתמש של אלרוס כי שנינו אצל חבר ואלרוס כאן לידי. רק רציתי להגיד שאני תומך בנבו בהחלטתו וגם אני עוזב את הפורום, הפעם סופית. אז להתראות נבו, ולהתראות כולם, אני עוזב ולא חוזר, והאמת שאני די מרוצה מכך. אלרוס מוסר שהוא גם תומך אבל הוא נשאר בפורום בתור קורא פסיבי והוא לא יגיב להודעות, בגלל שהחדשים צריכים קודם כל לקרוא קצת בפורום כדי להבין את רוח העניינים ורק אחרי שבוע ומעלה של קריאה פסיבית הם צריכים לכתוב את הודעתם הראשונה.

נאחסית

New member
בעעעעע...

כולם עוזבים איזה כיף
(בציניות... דהה?!)

תשמעו...

אני יודע שלא הייתי פה מלא זמן אבל.. אני אוהב את הפורום הזה מאוד!!! ואני לא חושב שככה העניינים צריכים להתנהל.. רוי רצה מנהל שלישי שיעזור לו לסדר את הפורום. אבל כשמיסתכלים על זה מנקודת מבט אחרת מתחילים לשאול בעצם... מה זה להיות מנהל??? להיות מנהל זה אומר: 1.הניק שלך כחול 2.יש לך זכות לשנות דברים בפורום כמו סקרים גלריות וכו'... 3.מותר לך למחוק הודעות שלא נראות לך בהקשר של הפורום. אתם רוצים לריב על זה?? אני יודע שזה מאוד לא הגיוני שאשקלוני נבחר כל-כך הרבה פעמים אבל.. בסופו של דבר רוי הוא זה שמחליט על הנעשה כאןואם הוא חושב שאשקלוני רימה, הוא לא יבחר להיות מנהל. אז פשוט לפני שאתם עוזבים תחשבו רגע.. תחשבו למה.. עידו, אותך אני לא מכיר אבל לפי דעת הפורום אתה נשמע אחלה בנאדם. ותאמין לי זוהי לא סיבה לעזוב... גם נבו שאותו אני מכיר קצת תרם המון לפורום ועכשיו אתם זורקים את זה לזבל.. אבל זו החלטה שלכם ואם אתם רוצים תעזבו! אבל תאמינו לי... זה לא יתרום לרמת הפורום!

למעלה