טוב.... אז האלי

camellia

New member
טוב.... אז האלי

אמר לי לבוא לכאן באתי, עכשיו מה?

קחי כסא, שבי בסלון,

האחראית על הקפה תכף מגיעה, עוגות מהקונדיטוריה בדרך. החברה עדין לא התעוררו משנת אחה"צ, תכף הם יגיעו בהמוניהם. א-גיט שבאס

האחראית (בתורנות) הגיעה- קפה?

עם סוכר? סוכרזית? לימונדה? גלידה קרה? עוגת שוקולד, תוצרת בית,עם קצפת/בלי קצפת? מלון ואבטיח בריבועים בקערה צוננת? קחי מה שאת רוצה. תזיזי את הכריות של הספה תתרווחי לך. ברוכה הבאה.

האלי

New member
אהלן נשמה,

זה נורא פשוט, את תעשי מה שאחותו אומרת לך... ותרגישי בבית. ו... צריך עוד משהו? בואי תשבי פה, אנשים טובים יש כאן. שמח שבאת
שלך, האלי.

ואת עושה כל מה שהאלי אומר????

טוב מאוד!
ברוכה הבאה, יקירתי. לאט ובטוח תכירי את חבורת המופרעים המדהימה הזו שיש כאן

רררררררר אל תאמיני לאף אחד

אם כולם מופרעים פה אז הייתי רוצה להיות מופרעת כמוהם בדיוק מתכון לחיים מאושרים

camellia

New member
כן!

עושה כל מה שהאלי אומר אלא מה?!
ואאוו איזו קבלת פנים, כל כך הרבה כריות וזה וקפה ועוגות ורגע רגע זה אומר שגם אני אהיה בתורנויות קפה? אז.... שמחה להיות כאן <אתמודד עם התורנויות בהמשך> קמליה

מייקי69

New member
סליחה, תרגעי ומיד!

ואל תגעי לי בתורנויות! קפה זה שקספירית או מייקי. סגור. מחפשת מטלות? תשחיזי את החיבוקים שלך ותביאי כמה קרשים לתמיכה. זה מה עושים פה. תומכים. (אתמול שרפנו כמעט את כל הקרשים של האלי) את יכולה לארגן חוג מקרמה או ריפוי בעיסוק
או סתם תנוחי בהתחלה. בטח כבר יפילו עלייך משהו. אגב, איך את בארגון אוכל למפגשים? כי המשרה התפנתה לא מכבר. דינה.מיט פוטרה ! (ואל תגידו שלא אמרתי שאני אאמלל לה את החיים.)

viviti

New member
ןבהמשך להצעות המדהימות של מייקי

את גם יכולה - לאמץ את החתולות שלי ויויטי שמחכה לנס בעניין החתולות ובעוד כמה עניינים הרי גורל

טוב גם אני לא ממש ענתיקה בפורום..

כולה.. שבוע.. אבל אחלה כאן..... וכן כולכם כאן יכולים לקבל את זה כמחמאה..... נשיקות לכולם

ברוכה הבאה,

קמליה. אז כבר הקדימו אותי ונתנו לך, על קצה המזלג, ברכות וכיבוד. מה נותר לי להעניק? ממממממממ.... גם הבלונים כבר נתפסו. אז -
ותצטרפי לחבורה, שבטח תגיע בקרוב.

*חתולה*

New member
תעשי כמוני

קודמקול נכנסתי בשקט, נגעתי קצת בקריסטלים של האנשים, למה מה הם חושבים? תולה בודקת הכל אם זה אמיתי או מזוייף. נגעתי פה קצת שם קצת תקראי, תעייני, תספרי, תאיירי ותראי אין הכי טוב להתכרבל בין אנשים נחמדים. לספר לך סוד? חלק מהם אני מכירה מפורום אחר. מזה משנה? ישר רואים שנעים פה להתכרבל.... בואי, אני יעסה לך מקום לידי

חתלתולה יקרה ../images/Emo108.gif

גם אני יכול למצוא מעט מקום לידך (אבל ממש מעט, אני אוהב צפוף)?? הרי גם אני חדש בפורום....

המזקירה

New member
ואם את פה

אני יכולה להתרווח ולהרגיש שאני במקום בטוח :) מזקירה ברוכים הנמצאים

*חתולה*

New member
מה איתי???.

אז מה אם נכנסתי בשקט? אז מה אם נגעתי פה ושם, השתדלתי לא ממש לבלגן את החדר להיות קצת פה וקצת שם. אז מה? לא תגידי לי גם מילה אחת שתיים או מיליון

redredole

New member
חתולה

ואם אני אומר לך ברוכה הבאה זה יחשב? כי אני לא בועדת הקבלה ולא ממכיני הקפה אז מה?

האלי

New member
קישטה חתולה !

סתאאאאם... המנהלת לא עובדת בשבת. היא אמרה לי לתת נשיקות וחיבוקים אם בדיוק יבואו איזה חתולות לפורום... ואני עובד ממושמע אז אני נותן לך
וגם
אבל תחזירי...
בכלל מה שלומך? שלך, האלי.

למעלה