עם סוכר? סוכרזית? לימונדה? גלידה קרה? עוגת שוקולד, תוצרת בית,עם קצפת/בלי קצפת? מלון ואבטיח בריבועים בקערה צוננת? קחי מה שאת רוצה. תזיזי את הכריות של הספה תתרווחי לך. ברוכה הבאה.
ואאוו איזו קבלת פנים, כל כך הרבה כריות וזה וקפה ועוגות ורגע רגע זה אומר שגם אני אהיה בתורנויות קפה? אז.... שמחה להיות כאן <אתמודד עם התורנויות בהמשך> קמליה
ואל תגעי לי בתורנויות! קפה זה שקספירית או מייקי. סגור. מחפשת מטלות? תשחיזי את החיבוקים שלך ותביאי כמה קרשים לתמיכה. זה מה עושים פה. תומכים. (אתמול שרפנו כמעט את כל הקרשים של האלי) את יכולה לארגן חוג מקרמה או ריפוי בעיסוק
או סתם תנוחי בהתחלה. בטח כבר יפילו עלייך משהו. אגב, איך את בארגון אוכל למפגשים? כי המשרה התפנתה לא מכבר. דינה.מיט פוטרה ! (ואל תגידו שלא אמרתי שאני אאמלל לה את החיים.)
קודמקול נכנסתי בשקט, נגעתי קצת בקריסטלים של האנשים, למה מה הם חושבים? תולה בודקת הכל אם זה אמיתי או מזוייף. נגעתי פה קצת שם קצת תקראי, תעייני, תספרי, תאיירי ותראי אין הכי טוב להתכרבל בין אנשים נחמדים. לספר לך סוד? חלק מהם אני מכירה מפורום אחר. מזה משנה? ישר רואים שנעים פה להתכרבל.... בואי, אני יעסה לך מקום לידי