טובלים ושרץ בידם

על איזה שחורים אתה מדבר בדיוק?

גם העצים בעמק המצלבה נשרפו על ידי היס"מ, נכון? אופססס, מה פתאום ההומואים שרפו אותם. מי זה הרב אלישייב בכלל? מי אלה חסידי גור? מה זה מעניין אותי בכלל? עד שלא יבדלו עצמם בצורה ברורה מהעדה החרדית האלימה, גסת הרוח, האנטי ישראלית והפוסט ישראלית, אלה ששולחים נציגים לאירן, מצפים להתמוטטותה של מדינת ישראל כדי לחזור לחיי נוולות וקיבוץ נדבות, עד אז...

ixmix

New member
חברים, למה לריב? שניכם צודקים.

מצד אחד האלימות בחברה החרדית, הזלזול בכל מה שלא מתאים להם, הציות לרב כחזות הכל (ופס גדול על הדמוקרטיה ועל הכרעת הרוב), קבורה וטאטוא של כל הבעיות, האשמת החילוניים ברקבון הפנימי החרדי, הבטלנות הסמויה שזוכה לגיבוי, ניצול הנשים והיחס אליהן. ועוד כמה תחלואים. לא כולם באו לידי ביטוי הפעם, ואולי הפעם מדובר בקומץ, גם במקרה זה מסיבות סמי-פאשיסטיות של האזנה למנהיג (לא חו"ח מכבוד לאחר, אלא כדי שלא ידברו על זה בנוער החרדי) - אך אין ספק שיש הרבה בדבריך, בנדק חביב. מצד שני משטרת ישראל על אלימותה, טמטומה, והיכולת שלה להזיכר את מידאס (רק שכאן כל מה שהם נוגעים בו נהיה חרא). התוקפנות, ראיית האזרח כאויב, ההכאות של מפגינים וסתם אזרחים ללא סיבה, חוסר הבושה באי טיפול בתלונות אזרחים, הקשרים עם המאפיה. ועוד כמה תחלואים. לא כולם באו לידי ביטוי הפעם, ואולי הפעם מדובר בקומץ, גם במקרה זה מסיבות של שעמום ומחסור במוח (לא חו"ח מכבוד לאחר, אלא מתוך אנרציה, הרגל וטפשות) - אך אין ספק שיש הרבה בדבריך, אלי ו.

דתיים יקרים! אני יודעת שכל החילונים נראים

לכם אותו דבר, ובכללם גם אני שרק השם יודעת מה אני בדיוק, אבל אני רוצה להבדיל את עצמי בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים מהעדה האנטי דתית האלימה, גסת הרוח, אלה שבשבילם כל השחורים אותו דבר- מקבצי נדבות ורוצים לחזור לחיי נוולות (לא יודעת מה זה אבל זה נשמע רע).

eliUSA

New member
אולי בגלל הבגדים קשה

להבדיל בצורה שאינה משתמעת

../images/Emo45.gif

שלא כמו החרדים, שאצלם ברור לפי הבגדים מי ליטאי ומי חסיד ולאיזו חסידות הוא שייך, אנחנו החילונים הולכים כולנו עם ג'ינס וחולצת טי (בד"כ ירוקה) ולך תדע מי חילוני פנאט ומי מתון.

amit1270

New member
נו באמת...

לא סיפרו לך שאת החילונים מזהים לפי המשקפיים?

מי כאן מקבץ נדבות?

העדה החרדית שאתה מדבר עליה דווקא לא חיה מנדבות ובניגוד לקבוצות אחרות לא נשענת על תקציבי מדינה. הם אכן שולחים נציגים לאיראן וכולנו כועסים על שבניגוד לנו הם לא עושים באותה הזדמנות בוחטה יפה ממכירת נשק למשטר הזה. מעולם לא חיו יותר יהודים בנוולות ובקבצנות יותר מאשר בהנהגת מדינת ישראל כך שאין לאן לחזור. אז הם שרפו כמה עצים, ביג דיל: להזכירך מי שעוקר בשיטתיות עצי זית (והרבה יותר עצים משנשרפו בעמק המצלבה) שייכים לקבוצות אחרות ולגמרי לא "פוסט ישראליות".

אלי ו.

New member
ממתי תקציבי מדינה הם נדבות?

והעדה החרדית הסתיגה בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים מאותם אנשים שביקרו בפסטיבל הכחשת השואה באירן.

אלי ו.

New member
המפקח על הישיבות במשרד הדתות ../images/Emo32.gif

לשעבר, ששמו כשמי, היה מחזיק במקום בולט במשרדו תמונה של הרבי מסאטמר. את התמונה הוא הציג כדי להזכיר לנציגי הישיבות שכבר קיבלו תקציב מסאטמר עקב המנעותם מתקצוב מהציונים שלא ראוי לפסוח על שתי הסעיפים ולקבל כספים גם מסאטמר וגם מהציונים.

meitush123

New member
המצעד לא מטופש

באופן פרדוקסלי דוקא תגובות החרדים הן מה שמראות את הצורך בו. (המצעד בירושלים לא פרובוקטיווי) כאחת שמכירה אנשים מהקהילה ההומו-לסבית בירושלים אני יכולה לומר לך שיש צורך בהעלאת המודעות לנושא.

יוסי ר1

Active member
נו, בגלל הצורך "בהעלאת המודעות לנושא"

החרדים מפרסמים כל כך הרבה מודעות בראש חוצות...

למעלה