טדם 900 - לטיפולך אודה

iec

New member
../images/Emo67.gifאת כל הקורנפלקס ירקתי בגללך!!!

מיצו

New member
מר טדם היקר

מודה אני לך על תגובתך המלומדת. אין ספק כי הצלחת, ולו במעט, להעלות חיוך על דל שפתי צרובות השמש, ולהביא לנשמתי מזור, גם אם חלקי בלבד. תגובה כמו שלך צריכה להחרט על לוח שיש ולהיות מושמת בכיכר העיר, למען ידעו כל הדורות הבאים כיצד יש להתנהג. יחד עם זאת, ולמרות כל האמור לעיל, הרשה נא לי, לשפל שבאדם, להעלות מספר סוגיות כבדות משקל שפשוט דורשות להכתב. למרות שלא אשתמש בניסוחי מילים מפולפלים כמו שלך, איש יקר, אנסה להביע את דעתי במספר משפטים. כולי תקווה כי לאחר קריאת האמור, ובמידה ולא תרגיש תחושת קבס עמוקה, תמצא מספר שניות בזמנך היקר כדי לענות לי. אין לי ספק שתגובה מצידך תנעם לי מאוד, ותשפר ללא היכר את רמת הדיון בפורום זה. וכעת, לאחר ההקדמה הצנועה הזו, הרשה נא לי ללהגיב: 1. אין עניין ניידותו או קלות תפעולו של ה-האיאבוסה הכתמתם שלי בכלום לעניין נסיעתו המטורפת של עוטה השחורים על הבימר המשטרתי. ואם הייתי מתנייד על שופל או גרדר, האם זה היה משפר ואפילו במקצת את המצב? לעניות דעתי הצנועה - לא. יחד עם זאת, כיוון שכתבת זו בצורה כל כך עדינה, ועקב הפיוטיות שבמילותיך, אודה ואומר שללא ספק ה- GSX1300R שעליו אני רוכב (אם אפשר לקרוא לזה רכיבה, אולי רובץ, מקסימום רוכן...) ביום יום משתחל ללא ספק בצורה הרבה פחות דינאמית בין רכבים מאשר, המממ... בוא נגיד CH250. לעומת בימר? אני משער שגם לעומתו הוא פחות משתחל. אבל שוב, זו לא הנקודה. 2. שאלה זו מכשילה היא. שכן, לו הייתי עונה משהו בסגנון "בטח שאני יודע, רכבתי לצידו בקטע הפתוח לפני שהוא ירד לשוליים בטירוף, והספידומטר עמד על 180", הרי שאני מפליל את עצמי חיש קל. ואנחנו לא נרצה שמנהל פורום בישראל ישמש דוגמא רעה לדור ההמשך, נכון? לצנינים בעיני העניין, ולכן, לצורך הדיון, אגיד רק שכן, אני יודע להעריך, ואני גם יודע שבקטעים הפתוחים כשהוא עוד היה נראה לפני, פתחתי את החושרמוטה של הגז ולמרות שהאצתי למהירויות די גבוהות, לא הצלחתי להדביק אותו כי הייתי נאלץ להאט (אני לא מתאבד שיעי), ואילו הוא המשיך בשלו על השוליים באותה מהירות. אבל הכל תיאורטי כן? אני לא רוכב מהר יותר מהמותר עפ"י חוק. 3. ייתכן והנשר היה מתנדב. סתם בשביל הקטע, תנסה לבדוק, אולי תגלה מי זה היה. אל תספר לנו, אבל תן לו כאפה שהאוזניים יצלצלו לו. הייתי בשמחה מתנדב ליחידת הנשרים הטורפים, אבל לצערי כבר סגרתי חוזה עם משפחת העסקים הידועה מנתניה לספק להם שירותי... המממ... "הסעה" מפה לשם של כל מיני... אהממ... אנשים נושאי נשק. ולכן צר לי אבל לא אוכל למצוא זמן פנוי למשמרות אצלכם. אולי בפעם הבאה, כן?

מי קרא לאפריים-מידבר ?

בבקשה - ************************************************************************** התחת שלי מוסג' כהלכה וכעת אני מדושן מעונג. אפילוג - אני יודע להיתנסח בצורה רהוטה ובשפה גבוהה. 1) על קורקינטים, גלגשות וסנייקבורדים ... (כולם מגיעים לאותה מהירות בנפילה חופשית). 2) מהירות הנסיעה שלי חשאית כמו הכור בדימונה... ועדיין אני נזהר מתביעות ומשאר כאבי ראש. 3) נבלה תאכל אתה יא מגעיל אחד! למרות שזאת חתימה - היא כל כך מעצבנת עד שלא שמתי לב והמשכתי להגיב כאילו זה המשך של ההודעה שלך. *************************************************************************************** מקווה שהייתי נאמן למקור

מוטי TDM

New member
נשבע קראתי רק את התקציר שלך ... איזה מגניב

לא צריך לקרוא יותר את כל החפירות....

kangal

New member
../images/Emo47.gif ממליץ למערכת הפורומים החדשה לאמץ אותך!

Red Ross

New member
רגע, לא מבין מה הולך פה...

עד עכשיו זה היה "עונדה רוצחתת !!1 " ועוד כמעט מהעשור הקודם, טוב, אולי בגלל שזה היה בצבע אדום
. עכשיו מצטרף לרשימה גם בימר...
אז מה יהיה בסוף...

t d m 900

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

מר מיצו היקר אם אני הצלחתי (אך יד המקרה הייתה בכך כי לצערי אין לי כל יכולות בתחום) לגרום לך לבדל חיוכון ולמעט מזור חלקי בלבד אך גם זה משהו לנשמתךהאהובה, אני שמח לבשר לך כי השבת לי הרבה מעבר לגמול המקובל. כוונתי לבשר לך ולשאר הקוראים כי כשקראתי את תשובתך הנאה אלי בה שזורים אמיתות והומור זה בזה,מייד פרצתי בצחוק אדיר. כה גדולה הייתה העליצות והחדווה שמילאו אותי (אינני מתכוון לחדווה, אישתו של בנבנישתי חיימון כי איתו אני מפחד להתעסק, ולמרות שהיא נאת מראה אני משתדל להתאפק. עד כה בהצלחה) אבל קרה לי אירוע קשה ועקב הצחוק הגדול שהוא כה חריג עבורי (ויש לי גם תירוץ לזה: בד"כ עקב תפקידי כמתנדב מתנא אופנועים, אני מאומן בלעטות על פני ארשת פנים חמורת סבר ולעיתים אף פלצנית), שרירי הצחוק והשחוק בפניי כנראה כל כך לא מאומנים עד כי התנוונו לחלוטין. ואולי, צודק בנבנישתי, וזה הביטוי החיצוני להתנוונות פנימית של תא הפיקוד (בלעז, השכל) הקורה אצל מתנדבים המוכרים נפשם בעד בצע 1200GS על כל פנים וכדי שלא להשאירך, איש יקר, במתח, אגמור תיאור האירוע הקשה שחוויתי: במהלכו של הצחוק שנגרם לי עקב קריאת כתיבתך השנונה, באמצעו של פרץ הצחוק, נתפסו שרירי הפנים אצלי ונשארתי תקוע בMODE הצחוק. במצב עגום שקול לא בוקע אך מי שמביט בי יחשוב כי אני אילם שצוחק מבדיחה גדולה. תוך כדי הכתיבה הזעקתי מזכירתי שחיש מהר עיסתה את פני בשמן שקדים מעורבב עם בוץ רפואי מים המלח וכעת השתחררו פניי אך הם נותרו מכוסים בבוץ שחור. לכן בטרם אענה לך, אבקש אותך לא להשיב לי כגמולי. אל נא תשכח שהצחוק אינו קל בעבורי ואינני רוצה שמזכירתי עוד תדרוש העלת שכר נוספת על מילוי תפקידים שאינם מופיעים בהגדרת התפקיד. לעניין: 1. הבנתי את הנקודה שבדבריך, ויחד עם זאת אני חייב לסטות מהנקודה ולהסיר הכובע בפניך על דרך הארץ והראייה המפוקחת שלך את העולם שמסביבך. מזמן לא נתקלתי ברוכב שמודה בריש גלי שהאופנוע שלו פחות טוב בשימוש ספציפי כלשהו. אני תקווה שמעמדך הרם בפורום לא ייפגע עקב גילוי חולשה זו לכלל הציבור 2. היות וזוהי שאלה מכשילה כפי שאמרת בצדק, טוב שהשכלת שלא לענות עליה. שאלתי אותה בתום לב ואולי כי הסקרנות לא נתנה לי מנוח לדעת את התשובה לשאלה מהי המהירות בה רוכב מיצו על אופנועו המהיר בתבל. 3. לאחר הצחוק שעוררת בי, מילאת אותי בצער עז. ואף הצלחת לגרות גם את בלוטות הדמע ב 2 עיניי, שגם זה הישג. אם כי זו הימנית פעלה ביתר נמרצות ויוצא מזה שעין ימין גרמה לכך שכל השרוול הימני שלי רטוב בעוד שעין שמאל הרטיבה מעט מאד את שרוול שמאל. אך מסיבה כלשהי רטובים אזור חלצי השמאלי. הנוזל כנראה לא התאדה.... הצער רב מילא אותי כשהתברר לי כי לא תצטרף אלינו. לא אכביר במילותי, אך שתדע כי כל חלומותי הוורודים על פעילות משותפת שלנו בצוות אחד, הכל נגוז ונעלם. בטרם אמשיך, אודה לאוהבי בפורום כמו בנבנישתי למשל, אם לא ינצלו את תקופת הבכי שלי כדי לפגוע בי יותר, כי אני רגיש וכאוב עתה כפי שמעולם לא הייתי. ואליך מיצו: יתרה מזאת, האם מצפונך לא יתייסר בכאב עז שלא תעזור באכיפה הסלקטיבית כנגד ההשתוללות הבריונית של בעלי הפגוש כנגד החלשים נטולי הפגוש כמו בנבנישתי למשל אם אפשר לסיום, בו בעת, לאחר שסיימתי גם לצחוק וגם לבכות בגללך, ולאחר שגם קינחתי עתה אפי בקול תרועה עזה שבטח נשמעת כמו קרקור של תרנגולת רעבה, אי אפשר, שלא להתפעל מתחושת השליחות הממלאת אותך בזכותה אתה מצליח להוות דוגמה ומופת לכל דיירי הפורום אני מתנצל בפני כל חסרי הסבלנות שלא חייבים לקרוא את הפוסטים ה א ר ו כ י ם והמשעממים שלי, אך מתעקשים לסבול ולקרוא אותם עד תום. אני מתנצל שיצא לי כל כך ארוך, מעבר ליכולת של האנונימי עאלק לקרוא ולזכור מה שהוא קורא. אכן ארוך מדי. גם אני אנונימי לא זוכר מה כתבתי וגם לא זוכר למי ומה רציתי לכתוב. למעשה זה לא אני שרשמתי, אם תבוא להתנדב תוכל ללמוד על הנשרים אוכלי הפיגולים. יש להם כמה וכמה נשמות ולמעשה אינני יודע איזו מנשמותי כתבה ומה. להבא אשתדל ליישם קצר וקולע ולא ארוך וצולע

Shredingerscat

New member
מתנדב שהוא טרול של שוטר?

בהיגיון של שוטרים זה יכול להסתדר יופי, עכשיו שאתה מציג את ז הככה :)

../images/Emo24.gif זהו, יש לי סלוגן ../images/Emo13.gif

בתשובה להצעתך להצטרף לחבורת הנשרים אאלץ לענות לך : תאכל אתה נבלות יא מגעיל אחד ! מישהו צריך כאן שיעור בצפרות ... נשר זה מה שמיסתובב מעליך כשאתה כבר לא במצב של לעבור עבירות תנועה (למשל שוכב באיזה ואדי מאחרי סיבוב בסדומרד). אולי אתה מתכוון לעוף דורס אחר ... פרס ? (ולא שימעון)

למעלה