מר טדם היקר
מודה אני לך על תגובתך המלומדת. אין ספק כי הצלחת, ולו במעט, להעלות חיוך על דל שפתי צרובות השמש, ולהביא לנשמתי מזור, גם אם חלקי בלבד. תגובה כמו שלך צריכה להחרט על לוח שיש ולהיות מושמת בכיכר העיר, למען ידעו כל הדורות הבאים כיצד יש להתנהג. יחד עם זאת, ולמרות כל האמור לעיל, הרשה נא לי, לשפל שבאדם, להעלות מספר סוגיות כבדות משקל שפשוט דורשות להכתב. למרות שלא אשתמש בניסוחי מילים מפולפלים כמו שלך, איש יקר, אנסה להביע את דעתי במספר משפטים. כולי תקווה כי לאחר קריאת האמור, ובמידה ולא תרגיש תחושת קבס עמוקה, תמצא מספר שניות בזמנך היקר כדי לענות לי. אין לי ספק שתגובה מצידך תנעם לי מאוד, ותשפר ללא היכר את רמת הדיון בפורום זה. וכעת, לאחר ההקדמה הצנועה הזו, הרשה נא לי ללהגיב: 1. אין עניין ניידותו או קלות תפעולו של ה-האיאבוסה הכתמתם שלי בכלום לעניין נסיעתו המטורפת של עוטה השחורים על הבימר המשטרתי. ואם הייתי מתנייד על שופל או גרדר, האם זה היה משפר ואפילו במקצת את המצב? לעניות דעתי הצנועה - לא. יחד עם זאת, כיוון שכתבת זו בצורה כל כך עדינה, ועקב הפיוטיות שבמילותיך, אודה ואומר שללא ספק ה- GSX1300R שעליו אני רוכב (אם אפשר לקרוא לזה רכיבה, אולי רובץ, מקסימום רוכן...) ביום יום משתחל ללא ספק בצורה הרבה פחות דינאמית בין רכבים מאשר, המממ... בוא נגיד CH250. לעומת בימר? אני משער שגם לעומתו הוא פחות משתחל. אבל שוב, זו לא הנקודה. 2. שאלה זו מכשילה היא. שכן, לו הייתי עונה משהו בסגנון "בטח שאני יודע, רכבתי לצידו בקטע הפתוח לפני שהוא ירד לשוליים בטירוף, והספידומטר עמד על 180", הרי שאני מפליל את עצמי חיש קל. ואנחנו לא נרצה שמנהל פורום בישראל ישמש דוגמא רעה לדור ההמשך, נכון? לצנינים בעיני העניין, ולכן, לצורך הדיון, אגיד רק שכן, אני יודע להעריך, ואני גם יודע שבקטעים הפתוחים כשהוא עוד היה נראה לפני, פתחתי את החושרמוטה של הגז ולמרות שהאצתי למהירויות די גבוהות, לא הצלחתי להדביק אותו כי הייתי נאלץ להאט (אני לא מתאבד שיעי), ואילו הוא המשיך בשלו על השוליים באותה מהירות. אבל הכל תיאורטי כן? אני לא רוכב מהר יותר מהמותר עפ"י חוק. 3. ייתכן והנשר היה מתנדב. סתם בשביל הקטע, תנסה לבדוק, אולי תגלה מי זה היה. אל תספר לנו, אבל תן לו כאפה שהאוזניים יצלצלו לו. הייתי בשמחה מתנדב ליחידת הנשרים הטורפים, אבל לצערי כבר סגרתי חוזה עם משפחת העסקים הידועה מנתניה לספק להם שירותי... המממ... "הסעה" מפה לשם של כל מיני... אהממ... אנשים נושאי נשק. ולכן צר לי אבל לא אוכל למצוא זמן פנוי למשמרות אצלכם. אולי בפעם הבאה, כן?