טדם 900 - לטיפולך אודה

מיצו

New member
טדם 900 - לטיפולך אודה

היום רכבתי לי להנאתי על כביש 4 מדרום לצפון. מי שמכיר אותי יודע שאני משייט לי להנאתי במהירויות, המממ... איך נגיד את זה בעדינות, נו הבנתם את הפונטה. הקיצר, תנועה ערה, כבדה, 10 בבוקר, לא פקק אבל אי אפשר לפתוח גז ולתת בראש. כביש עמוס. מאחורי אני קולט אופנוע מתקרב. מה זה מתקרב? עף. מבט חשדני במראה נותן לי להבין שזה ווווווווו.....מממממממממממ..... הוא עובר אותי ביעף מצד שמאל, על השוליים, וממשיך לזגזג בין רכבים. כמובן, זה אחד מהנשרים של נשר'קה, על בימר 1200 (כמו שהם אוהבים להגיד). פול גז זו לא מילה. פול גז חברים, אבל פול גז בתנועה כבדה ולא סתם אני מדגיש. אני לא מתאבד שיעי וגם לא ממש מיהרתי, לא כמוהו, אבל אני יכול להעריך שהבחור לא רק נתן בגז, אלא עשה את כל מה שאפשר לעשות כדי לחתוך מימין ומשמאל, על השוליים (בעיקר השמאליים), והוא פשוט המשיך והתרחק, עד שנעלם הרחק מקדימה בין עומס התנועה. אני יודע ש- R1200GS חדש יכול בכיף לשייט על 190, 200, והמהירות הסופית שלו מדגדגת את ה- 220 פלוס מינוס כמה קמ"שים. כדי לא להפליל את עצמי פה אני לא אומר על כמה אני נסעתי, אבל באמת, כדי להשיג אותו הייתי צריך לרכב הרבה, הרבה יותר ממה שהתנועה באותו זמן איפשרה. הרבה יותר מהר. הבחור הזה לא רק שנסע מהר, אלא (ופה הטענה שלי) הוא פשוט התאבד על הכביש, בלי צ'קלקות דלוקות, בלי כלום, פשוט פול גז בשיא עומס התנועה. מיותר לומר אבל אגיד את זה בכל זאת, במהירות ובארטף שכזה אי אפשר לאכוף שום חוקי תנועה, אתה לא מספיק לקלוט שום דבר ואתה בשיא הריכוז בעומס התנועה שבתוכו אתה טס. האידיוט הזה לא רק שלא אכף שום דבר, לא רק שלא מיהר "בתפקיד" (צ'קלקות כבויות), אלא סתם התפרע בתנועה תוך כדי סיכון עצמי מטורף. אז אם אתה קורא את זה טדם, תעשה טובה, תגיד לו סחטיין על המהירות, אבל מיד אחרי זה תן לו כאפה גדולה ממני ותסביר לו שמדים של מתנ"א ובימר לא מקנים לו חסינות מפני מוות, ואם הוא רוצה להמשיך לחיות כדאי לו שיעשה חושבים. אפשר להמשיך.

מוטי TDM

New member
עכשיו בטח יבוא מני רוט ויגיד שהוא היה

בתפקיד , כלומר מיהר לזירת אירוע והוא לא הפעיל צ'קלקות בגלל שהוא לא רצה להטריד את האזרחים שברכבים , הכל נעשה מתוך התחשבות באזרח ,ואני ממש מתפלא עלייך שאתה לא יודע את זה .............

Shredingerscat

New member
שטויות

ממתי אכפת למני מהאזרחים? לניידת מותר, ואם כבר אתה רוצה לשאול שאלות, מותר לו גם לעצור אותך (אתה מפריע לשוטר וכו') ולפוצץ אותך במכות (התנגדות למעצר) ולהכניס אותך למשפט (גם על תקיפת שוטר).

gal5515

New member
אתם לא מבינים כלום מהחיים שלכם !!!

הוא היה במרדף "סמוי" ובגלל זה הוא לא הדליק צ'קלצ'ות. הוא לא רוצה שישימו לב אליו אז הוא היה חייב לעבור מהר מהר, שאפילו מיצו לא ישים לב שאולי המספר היה מקופל, או יותר נכון להגיד, "התקפל לו מהרוח". חוץ זה, למי שראה את התוכנית של אמנון לוי (אתמול או שלשום, לא זוכרת), המשטרה עסוקה בניסיון לפתור תעלומת מטורפת של גניבת אופניים. ששששש.... לא להפריע.... מיצו באמת...

tomergg

New member
היום ראית טור של נשרים משייט במהירות מכובדת

דוקא שמרו יפה על המבנה תוך יזגזוג איילון.

זהו,הסוסים ברחו שוב מהאורוות

פתחת את השער ואולי במוצאי שבת תצליח לנעול אותו חזרה,מזל שיש כאן את אבנר שיוציא לנו שפן חדש שיבלום את מה שעומד להתחולל כאן...אלוהים ישמור ! בכלל טוב שיש כאן את אבנר אפילו כשעושים על האש אתה זקוק לו ...תראה מה עשית מיצו. העגבנייה יגיע,אחריו בנדורה,ולפי סדר עולה,חיימון,החתולי,אולי גם אבנר יתערבב קצת.... וההוא הפיסיקאי ..ואללה איסתור בפעם הבאה מיצו שלח מסר להוא ממתנא,אני לא קורא נשר,לא רוצה להדליק אותו.

DuuGi

New member
גמאני על כביש החוף

שני נשרים מזגזגים במהירות לא חוקית בין הרחבים , בלי צ'קלקות

t d m 900

New member
טוב שיש כתובת למי אפשר להתלונן

עד ספטמבר לא יצא לי לתת משמרת בכלל, ובספטמבר מי ייזכור... נדמה לי שהדגשתי לא פעם שאני מייצג רק את עצמי, גם באכיפה, דגשי האכיפה, ייעדי האכיפה, וצורת ומהות האכיפה. מסתבר שאני מייצג רק את עצמי גם בעוד דברים. אני לא כתובת לתלונות כנגד המשטרה, ולא כי אני לא מסכים לביקורת, אלא כי אני לא הכתובת. בלי קשר ובלי להעליב אותך כי אתה איש יקר (וזה הדבר היחידי שעליו אני מסכים עם העגבנייה המקורית) כי: 1. אתה נחמד. 2. אתה אופנוען. 3. אתה כותב מאד מרשים. 4. כי ברדוגו טועה לגביך ובגדול. 5. כי אתה מצליח לנהל את הפורום טוב מאד. כל זה הדגשתי מיצו כי אם אתה תעלב אי פעם ממשהו ממני אני לא רק שאצטער אלא ישר אני הולך ועושה חרקירי בכיכר העיר, ואיך שאני מכיר את בנבנישתי חיימון, הוא לא יפספס ההזדמנות ויבוא גם לסקול אותי באבנים תוך כדי החרקירי. אבל בכל זאת כמה הערות שאולי יפקחו עיניים: 1. היתכן שההייבוסה שלך אולי מתאים פחות להתנהלות בתוך תנועה ערה מאד בהשוואה ל 1200. האם תסכים לפחות שהוא פחות נוח לרכיבה מהירה בתוך פקק? 2. אתה יכול להעריך כמה נסע הנשר? זה אני שואל כי מנסיוני האישי, גם על הטדמ שלי (ולא רק במשמרת על ה1200), לא פעם יצא לי לעקוף בקלילות איזה אופנוע ספורט או היפרספורט מיוסר, כשלעיתים עוד הצלחתי (או דמיינתי שאני מצליח) לשמוע את מאוורר הרדיאטור עמל במלוא עוזו להחדיר מעט קרירות אל המנוע ההיפרספורטיבי הרותח, בפעמיים האחרונות זה היה 600RR. אבל היו גם אחרים. היה לי מאד ברור שנורא קשה להם להתקדם בתנאי הפקק בהשוואה אלי שתנוחתי מעט זקופה יותר. פשוט ריחמתי עליהם. אמרתי לעצמי שאם הרכיבה שלהם כוללת קטעי פקק ארוכים מידי יום, זאת עדות עגומה עד כמה פתטיים הם האנשים שרוכשים במיטב כספו כלי שאינו מתאים לשימוש שלהם. במקרה שלך אני לא מכיר את ההייבוסה מספיק כדי לחוות דיעה. 3. בהחלט ייתכן שהרוכב על ה 1200 שראית הוא מפגר חסר אחריות. ביחידה יש מתנדבים וגם שוטרים. מקרב המתנדבים לא הייתה תאונה מעולם. האם זה מעיד משהו? לא בטוח. ואם כן, אז אולי המתנדבים הם אופנוענים מושבעים וככאלה, רמת הרכיבה שלהם טובה יותר. מהכרות עם היחידה השוטרים ברובם גם צעירים יותר ככה שאולי גם לזה יש משקל? אבל כאן אנחנו נכנסים לספקולציות ואני לא רוצה להיכנס לזה. וגם תמיד עלולה להיות הפעם הראשונה.
כשאתה תתנדב
תוכל להחליט איזו מ 3 ההשערות היא הנכונה ביותר. מה דעתך?

מוטי TDM

New member
שאלה לשוטרים/מתנדבים , למה כל תגובה שלכם

היא 700 עמודים ????? שאני פותח לקרוא את התגובות שלכם אני פשוט רואה "נמלים" זה גורם לסחרחורת , איך המורה שלי לספרות הייתה אומרת: " קצר וקולע , ארוך וצולע "

בשבילך , תקציר -

קבל תקציר : *************************************************************************************************************** פתיחה - למרות ההצפות שלי את הפורום בדבר ה
המורמים מעם אני מדבר בשם עצמי בלבד (עאלק). המשך - ליקוקי ישבן למנהל על מנת לא לעצבן או להחסם. הסבר פיזיקאלי מאלף בדבר השוני בין הסקייטבורד של נשרק'ה והקורקינט של מיצו - המסקנה - ל GS1200 מותר וחובה ליסוע במהירות לא חוקית תוך סיכון הסביבה ועופות קרחים נימוק משכנע של - "אל תדון עוף קרח כל עוד לא אכלת נבלה" . סיסמאת הנחמן מאומן ("אנשי הייטק ... בלה בלה בלה ...") קופי פייסט מההודעות הקודמות שלו בדבר היצטרפות ללהקת עופות קרחים פתאטים. ***************************************************************************************************************
שמחתי לעזור.

מוטי TDM

New member
מהיום אני קורא רק את התקצירים שלך...../images/Emo6.gif

איפה היית עד היום ??

kangal

New member
../images/Emo6.gif שפכתני../images/Emo70.gif הנה, הלכה עוד ../images/Emo72.gif

ממש קצרנית ביהמ"ש המכובד

למעלה