טדאם!

טדאם!

סיכום שבועי:

הטוב של השבוע:

הפחות טוב של השבוע:

מאכל השבוע:

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:

בילוי/ יציאת השבוע:

תוכניות לסוף השבוע

roniron40

New member
הי,שלום לכולם.הסכמ"ש שלי:

"עדיף מאוחר..",לא?!
הטוב של השבוע שלי היה שהוא טס ממש מהר,נעלם(כמו ש'פנינה' גם-כן הרגישה).וזה סימן טוב,לרוב.
מראה שלא ממש סבלתי,אחרת השבוע היה נמשך לי ומעיק...כבר ביום שלישי חלפו תופעות החיסון לשפעת,
ומשם הזמן עף,כאמור.
הפחות טוב;היו הבקרים האלה של החולשה,קשיון כזה וכאבים.קשה כל-כך לקום ולהתחיל את היום.לוקח לי
כשעתיים עד שאני ממש 'עומד על הרגליים',וזה גם בהתערבות תרופתית כלשהי בד"כ.
מאכל השבוע:אני הכנתי(לשם שינוי),מתארח אצל הוריי,אז בשישי קניתי דגים טריים ובערב כבר הגשתי
מנות דגים עם תוספות לצד יין תואם.לפי השבחים("האובייקטיבים")-היה מאוד מוצלח
.
אהה...גם הסופגניות המיוחדות של 'רולדין' נהדרות...
ספר:לא הפעם,אבל סיגל H גרמה לי לרצות לקרוא משהו של מאיר שלו.סיגל,ציטוט נפלא בחרת מ'יונה ונער'!
בשבת יצאתי ל'יס פלנט' לראות את "סוף סוף וגאס",היה מבדר.זה היה 'סרט השבוע שלי'!
ובעצם,(היציאה לסרט ומסעדה אח"כ)הייתה 'יציאת השבוע שלי',בילוי.
תוכניות לסופ"ש:ובכן...TOO LATE
(כאילו!!!)
שבוע מוצלח וקל,
רון.

פנינה21

New member
איך נגמר השבוע?!

הטוב של השבוע: אני באמת לא שמתי לב שעבר השבוע . שלשלום בערב פתאום עבר לי בראש שמחר יום שישי! אני חושב שזה הסימן הכי טוב לשבוע נורמלי

הפחות טוב של השבוע:הרגל שלי בהתקף רגישות , היו יומיים של חוסר אנרגיה אבל הבוקר יותר טוב.

מאכל השבוע:מצאתי שני לקטים חדשים של ירקות פשוט נפלא ,והחזרתי לתפריט את הקציצות הטבעוניות .

סרט/סדרת השבוע:אני חורשת כל השבוע על עונות קודמות של מצב האומה .

ספר השבוע:ספרים של הלימודים..

בילוי/ יציאת השבוע:היה לי דייט אתמול בערב
היה כיף מאוד

תוכניות לסוף השבוע: לכתוב ממ"ן בפסכלוגיה חברתית
ולחרוש למבחן שיש לי בשני

פנינה21

New member
דווקא את זה אני קונה

כי אני לא מבשלת כל כך טוב..ובטח לא עופה..
אבל יש המון אופציות להדבקה של הדברים ראיתי על זה מאמר ממש נחמד
הנה זה

Sigal H

New member
הייתה יופי של שבת!

הטוב של השבוע: חברה באה לסופ"ש בתזמון מושלם - לשבת הזמנתי את ההורים והאחים לארוחת צהריים מלאת חיוכים, לרגל שנה שלמה בדיוק שאני בבית המחודש
יש מקום לכולנו, מה גם שאין לי כוח לרדת לביתם הפעם כמידי שבת, אני צריכה את המיטה שלי קרובה ואת המכשירים קרובים עוד יותר. והם הביאו גם את הכלבונת! |חיוך בלתי מחיק|

הפחות טוב של השבוע: דוד שלי מאושפז בטיפול נמרץ מיום רביעי. בהכרה, אפילו מדבר קצת, אבל המצב רחוק מלהיות טוב. הוא נלחם על החיים כבר 18 שנה, אם מישהו יכול לצאת משם זה הוא. שולחת לו מדי יום את מיטב חיוכיי ואיחוליי.

מאכל השבוע: הבולונז של אחותי אתמול (אני אירחתי אבל הארוחה הייתה עבודה משותפת).

סרט/סדרת השבוע:

ספר השבוע:
'יונה ונער' / מאיר שלו. תראו כמה יפה:
"מה בנאדם צריך?” הכריזה יום אחד, אחרי הכפית הראשונה של המנה האחרונה. “לא הרבה: משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל, ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לעמוד ועל השני להביט. ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות.”

בילוי/ יציאת השבוע: התלבטתי מה לכתוב פה. קצת לא שגרתי, אבל זו היצאה שלי השבוע - מסע לעבר. עם כל מה שעבר על המוח שלי בשנים האחרונות, אני לא יודעת להבדיל מה קרה לפני שנה ומה לפני שנתיים, האם מאז עברו ארבע שנים או חמש, מה הייתי, מה קדם למה. אז אני חוזרת אחורה בארכיונים, מנסה לשחזר. זה לא קל, טכנית ורגשית. אבל אדם חייב שיהיה לו סיפור חיים.

תוכניות לסוף השבוע:
ע"ע הטוב של השבוע

שבוע נעים ושמח

סיגל

Sigal H

New member
תודה

יש מקום לתקווה. הכל פתוח, כמובן, אבל המצב מתייצב. הלוואי הלוואי.

* * *
ובנימה אחרת מאוד, בצהריים קיבלתי את הרישיון החדש לקנביס - עד ספטמבר הבא! ישששש!!!!

ואוו! איזה יופי.

האמת, התחלתי שוב לשקול את זה השבוע.
זה שהכאב שלי מתגבר, וזה שאני לא יכולה לקחת שום תרופה, ממש מוביל אותי למחשבה הזאת.
ואולי לא תהיה לי ברירה...

Sigal H

New member
זהו, השתחרר הבייתה

המצב יציב מספיק, ומסוכן לו להיות בבי"ח כי לכו תדעו מה הוא יחטוף ועד כמה זה יסבך את הכל מחדש. את המשך הטיפול יקבל בבית. בבית זה טוב.

Sigal H

New member
תלוי באיזה רגע את תופסת אותי

ביום שני הייתה תקרית: אחרי בדיקת דם, הרופאה לחצה הרבה יותר מדי חזק על היד כדי לעצור את הדימום... יצאתי משם חבושה, עם אגודל שאי אפשר להזיז מרוב כאב. זו באמת הייתה מעיכה מפוארת. אבל חזרתי הבייתה עם כזה חיוך דבוק לפרצוף - שוב היום ניצל והעצמות החלושות שלי נשארו גיבורות ושלמות. 12 שנים, 6 חודשים ו-3 שבועות מאז השבר האחרון, ועוד הספירה נמשכת. הידד!

בינתיים היד חזרה לעצמה - זמן שיא חסר היגיון. הקנביס עוד מההתחלה קיצר משמעותית את זמן ההתאוששות שלי מחבלות ומאמצים, אבל זה היה מרשים. החלפתי זן של קנביס, הוא עושה את שלו כנראה.

שולחת לך חופן חיוכים. שיהיה לך טוב, ושיהיה במהרה

roniron40

New member
אלו "ההברקות" של סיגל...

העיקר שהתאוששת במהרה והיד כבר לא כואבת,סיגל.
ושתזכי לעוד שנים ארוכות ללא שברים,עד שכבר תשכחי את ספירת השנים וחודשים(ושבועות).
בריאות וחיוכים!

Sigal H

New member
תודה

אני אוהבת מספרים, משמח אותי לספור חיוכים ודברים טובים.
וחוץ מזה, זה נותן גם תחושה של עשייה.

חופניים חיוכים!

למעלה