טגידו.... לא הכי הטוב ל'כין סופריטו,לשמוע

yon222

New member
טגידו.... לא הכי הטוב ל'כין סופריטו,לשמוע

מוזיקה יפה לעלעל במדור תרבות בעיתון של השכן
ולשתות קצת אלכוהול ליד הים. ולא לשכוח אבטיח. סטרייט.
ולחזור שוב ושוב על ההנחה של פו - - שכולללם בסדר.
ומשו מצחיק שכתבה אשה אלמונית(וחכמה - יש לומר..)
האושר לא קיים - זה ברור..........ובכל זאת אתה קם בוקר אחד...
ומגלה שהוא נעלם לך....
אז שתבוא השבת המלכה בליטוף חמים אלינו....
שבת שלום!!!
 

שרונהה

New member
יון יון ברור שהכי טוב

ושבת שלום רגועה, מהנה ושלווה לכולם
 

גאיה ק

New member
הגבינה עם האבטיח פאסה אצלך?

קרידה קה פאסה?

רכבת אל האושר תצא ביום ראשון .
הקדימו הרשמתכם.

שבת שלום לכולנו.
שבת ממוזגת ומענגת.
 

yon222

New member
חחח אפ'פמ לא הנתי ת'קשר בין בולגרית

לבולגרי. (אפטיח)..............
יש חלוקת כרטיסים????????????????.
גאון הוא אפריקאי שחולם של שלג.... (נבוקוב)
אז כוללנו גאונים.... שחולמים.
 
אני מחכה בשקט בתור לרכבת האושר

ביום ראשון שני שלישי .............
בנתיים היא לא מגיעה
 

פידליטי

New member
יוני, האושר נמצא בכל הדברים שכתבת

חחחח במיוחד בעיתון של השכן

האלמונית הזו שכתבה, היא די מסכנה אם היא באמת חושבת
שהאושר לא קיים....
רק לקום בבוקר ולהצליח להגיע לבד לשרותים זהו אושר.
פשוט לפעמים אנחנו עיוורים מכדי לזהות אותו.

שבת שלום
 

yon222

New member
פידליו... אם בבוקר הוא נעלם....אז בכ"ז

היה היו.... לא?
ותבונתה שאין אנו מעריכים מספיק ת'אושר שכן קיים.
נדמה לי...צודקת.
 

yon222

New member
פידליו... אם בבוקר הוא נעלם....אז בכ"ז

היה היו.... לא?
ותבונתה שאין אנו מעריכים מספיק ת'אושר שכן קיים.
נדמה לי...צודקת.
 

yon222

New member
פידליו... אם בבוקר הוא נעלם....אז בכ"ז

היה היו.... לא?
ותבונתה שאין אנו מעריכים מספיק ת'אושר שכן קיים.
נדמה לי...צודקת.
 

yon222

New member
לא רק שאפשר... חובה!!!

בשר אכותי - קוביות.
6 תפודים
שום 5 שיניים, בצל,
שמן מעורב זית וקנולה.
תבלינים: מלח גס, פלפל, כורכום,כמון,טיפה בהרט.
העיקקר :צורבים את השום בצל...מוסיפים ת'בשר לצריבה....
להוסיף תבלינים, מים ר ו ת ח י ם מקומקום ולא מברז.
ממשיכים לבשל על אש קטנה כשעה.
מוסיפים את התפודים חתוכים לרבעים.
וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהתפודים נימוחים.
סך בישול כמעט 3 שעות
אם חסרים נוזלים מים רותחים להוסיפ.
פשוט, אותנטי וטעעעים.
 

שילה1

New member
אני מכירה סופריטו אחר,מעוף.

אולי מתאים יותר לחום הזה.את נתת מתכון של בשר "אלהקסרולה" מה שנקרא.כלומר:בשר בבישול ארוך שכזה.
סופריטו זה משו אחר קצת.
נו מילא.העיקר שיצא טעים.
 
נכון,יש הרבה דרכים להכין סופריטו

אני, שלא מתה על עוף , אוהבת את העוף בסופריטו, כי הוא מאד רך כזה
במקום תפוחי אדמה אני מכניסה בטטות, ובעונה- ארטישוק ירושלמי
 
למעלה