טבעת

טבעת

אני בן 15 ןיש לחברה שלי יום הולדת... אני רוצה לקנות לה טבעת זהב או יהלומים או כסף או משהו כזה.. מה המחיר הסביר?? ב-600 או 700 ככה אני יכול לקנות משהו יפה??

החורזת**

New member
תראה לדעתי ליהלומים זה קצת

מוקדם, זה בד"כ ניתן לאירוסין או ליום נישואין. מהיכרותי עם מתבגרות הן פחות אוהבות מזהב. אז לך על משהו יפה מכסף, אולי משובץ עם אבנים. המחיר תלוי בטבעת, במשקל שלה וכו' וגם בחנות שאתה קונה. אצל צורף או חנות קטנה תשלם פחות מאשר ברשת שהיא מותג. באופן עקרוני אתה יכול למצוא טבעות יפות מחמישים שקלים ועד אין כמה אלפים, תלוי בכיס, באמצעים ובטעם.

החורזת**

New member
אני פחות מכירה את כפר סבא, אבל

אם יש שם בקניון חנות של גראס - יש להם דברים יפים.

nemesis27

New member
600 או 700 ש"ח זה לא זול בכלל

לטבעת כסף.... ואגב תוכל למצוא גם טבעות בזהב במחירים האלה....(בלי יהלומים... אולי כן עם זרקונים) בכל מקרה גם אני ממליצה שאם אתה קונה זהב.... שיהיה זהב לבן.... זה קצת יותר מתאים לגיל הזה...

dalfin

New member
יש טבעות מכסף מקסימות בהרבה פחות

מ- 600 / 700 ש"ח. לגילכם אני חושבת שהכי מתאים זה משהו מכסף. ואם תרשה לי, כאמא לילד לא הרבה יותר צעיר ממך, אני חושבת שדווקא שרשרת יפה תהיה הרבה יותר מיוחדת מאשר טבעת. טבעת זה משהו יותר מחייב ואתם עוד לא בגיל של התחייבויות. בהצלחה.

סקסיית

New member
רותם, קודם כל הרצון יפה

ואני בדיעה של חברותיי, שרשרת עדיפה על טבעת אבל אם כבר טבעת ואם כבר זהב אז לך על שילובים של כסף וזהב. חנויות: מגנוליה או ג.ר.א.ס בהצלחה

sigalit33

New member
איזה רעיון יפה!

רותם שלום, כל הכבוד לך על המחשבה שאתה מקדיש והרצון שלך למצוא משהו יפה וטוב לחברה שלך. אני מצטרפת להמלצה על מגנוליה (יש בקניון ערים)- יש להם תכשיטי כסף (וגם שילוב עם זהב) מאד יפים ובמחירים סבירים. תוכל למצוא שם טבעות זולות הרבה יותר מהמחיר שציינת, והרי המחשבה והכוונה הם שחשובים ולא הסכום, נכון? האהבה לא קשורה בכמה כסף תשקיע אלא בזה שאתה חושב ובודק ומביא לה משהו שהיא תאהב. אני ממליצה לך גם להתייעץ עם המוכרת בחנות שבטח יודעת קצת על הטעם של נערות... אז שיהיה יום הולדת שמח!!! סיגלית

למעלה