טבעו של המנצ'קין

Ihavenonick

New member
welcome to our world

ככה הוא גם בפגישות, קשה לדעת אם הוא מדבר בתור דמות או בתור שחקן

Serpent Axis

New member
מעניין אם דני סיפר לך

על חווייתי כרב-משרתים.. שבמקרה גם רצח את האדון שלו?

Serpent Axis

New member
כהרגלי בקודש - ראש בשולחן

אני אסביר לך בפרטי מחר, נראה בדיוק איפה אני לא מובן.

Nihau

New member
ספר את אותו הסיפור שוב

אבל לאט יותר, בלי עומס פרטים לא קשורים שאין לי מושג למה הם צריכים לשנות משהו. ערפדית A מאוהבת בערפד B כל אחד מהם בא ממשחפה אחרת ובין משפחותיהם יש שנאה עזה. רומיאו ויוליה בעולם האפילה. מכאן ועד למישהו יושב ומחכה לשמש הזורחת ממש לא הבנתי איך התגלגלו העיניינים גם לא הבנתי למה בדיוק ערפדים מתאהבים ולמה בבני משפחת יריבות ולמה לבני המשפחות הללו יש סיבה להכנס לחיי האהבה של אותם שניים וכן הלאה וכן הלאה. (בקיצור WTF)

בן קדם

New member
כן כמה פעמים וגם כשה"ם פגשתי בזה

לפחות ממה שאני זוכר כרגע בשליפה - זה קרה לי פעם אחת בתור שחקן ועוד כמה "כמעטים" (מצבים בהם נכנסתי למצב שהייתי בטוח שאני הולך למות, אבל בכל זאת נכנסתי אליהם כי זה הרגיש כדבר הנכון לעשות מבחינת הדמות) ופעמיים בתור שה"מ - כשחקן: 1. כחל נושא הרוחות הזמין את אחד הנבלים החזקים במערכה, לדו-קרב שהיה התאבדות, מתוך ניסיון נואש להציל את משפחתו, בני כפרו ורבים מבני עמו מחורבן והרס. הערכות הכוח של הנבל היו נכונות - כחל מת (דרך אגב, רק כדי שתבין כמה המצב היה נואש - אחרי מות הדמות בדו-קרב הזה, המערכה הסתיימה). 2. אייאנאקס נסיך הארגמן התייצב לבדו לצד פאלאדנית שהצילה את חייו. היא התכוננה לקרב בלימה נואש נגד צבא ענק של אל-מתים, בניסיון לקנות קצת זמן לחבריה האבירים ואולי לאפשר להם לסגת ולהציל את חייהם. כל שאר החבורה ברחה ונטשה אותם, כי זה נראה כמו התאבדות וודאית (רק אחרי שהם ראו שאיינקס בכל זאת נשאר, שתי דמויות חזרו -אבל השחקנים כעסו עליי מאוד - שוב כי הם היו בטוחים שזו התאבדות). בסופו של דבר התרחש נס והדמות לא מתה, אבל אני הייתי בטוח במאת האחוזים שהיא עומדת למות, ומכיוון שהגדרתי אותה בצורה מסוימת (לצורך העניין כאחת שלעולם לא תנטוש חבר, ודאי לא כזה שהציל את חייה וכמישהו שיש לו חולשה לנשים ולנצח ינסה להציל "עלמות במצוקה") שיחקתי בהתאם. אייאנאקס גם כמעט ומת פעם נוספת, הפעם למען האהבה, אבל זה קצת יותר מידי מסובך להסבר קצר ואין לי זמן כרגע אז אולי בפעם אחרת. 3. מרק סטונוול אביר התקווה, הסתער על דרקון אדום זקן כדי לאפשר לאחיו התאום להימלט מהמקום, מתוך ידיעה ברורה שאין לו סיכוי לצאת בחיים (הוא היה פאלאדין בכל רמ"ח אבריו ושס"ע גידיו). בסופו של דבר בזכות גלגולים מטורפים וטעות טקטית שעשה הדרקון הדמות לא מתה. אבל אני וכל מי שהיה בחדר (כולל השה"ם) כבר הספידו אותה...... כשה"מ: 1. לפני שנים רבות (עוד כשהרצתי מערכה במו"דמ 2) היה לי שחקן שאחת מהגדרות הדמות שלה היו "היא תעדיף למות ולא לשבור את מילתה" (דרך אגב, למי שקרא בבלוג עלילות מסדר הדבש - הדמות הייתה "נלפיד" כמו "אביה" של החבורה). השחקן שיחק אותה כך עד הסוף, לכל אורך המערכה ונכנס אליה בצורה יוצאת מהכלל. פעם אחת במהלך המערכה, הוא והחבורה הסתבכו בפרשת נקמת דם של שבטי נוודים. הדרך היחידה לצאת מהעניין הייתה לבצע משימה מאוד מסוכנת. כדי לשכנע את מנהיגי השבט להסכים לכל הענין, הוא התחייב, שאם הם לא יעמדו במשימה הוא יחזור וייתן את ראשו. אני הבהרתי לשחקן (אין פליי ואוף פליי) שהם מתכוונים לדבריהם וכך גם הוא. ואז הגיע רגע האמת - החבורה נכשלה במשימה. ללא שנייה של היסוס, השחקן אמר שהוא חוזר לשבט, כורע ברך בפני אחד ממנהיגיו, מושיט לו את חרבו ומרכין צווארו כדי שזה יערוף אותו......הייתי כל כך המום שהבטתי בעיני השחקן ואמרתי לו "הדמות שלך חשה בעצמותיה שהם מתכוונים ברצינות להרוג אותך! האדם שבפניו כרעת ברך יערוף את ראשך מבלי לחשוב פעמיים!" והשחקן ענה מיד (כשברור שהדמות מדברת מפיו) - "גם אני רציני לגמרי - אני מעדיף למות אלף פעם מאשר להפר הבטחה, אני לא יכול לחיות בתחושה ששברתי את מילתי....". האמת, שזה היה אחד מרגיע הרולפליי הכי חזקים שחוויתי מעולם כשה"מ או שחקן (לימים גם הוא והשחקנים האחרים שהיו שם אמרו לי שחשו כך). 2. במערכה הנוכחית שלי, אאורוס אביר הקשת, היה מוכן להקריב את חייו כדי להציל את הקבוצה, על כך אפשר לקרוא בהרחבה בתקצירי הרפתקאות 2 ו-3 בבלוג.

DDN

New member
אררררר

ג'וליאן לא התחזק בזכות שריפת הבקתות, הוא מת.. . . .

DDN

New member
לא, זה השומר של אמדיאה שניצל

את מותו של ג'וליאן! חגי מאנצ'קין!

למעלה