טבעות +אנרגיה ????

daarren

New member
טבעות +אנרגיה ????

האם טבעות חוסמות אנרגיה.? ומה התשובה באם זה נכון ? אילו טבעות טובות ?( נישואין, ונוי )

desert water

New member
טארוט וטבעות

אינני יודעת מה לומא לך על נושא זה בכלליות, אבל אני כן יודעת שבטארוט אומרים שרצוי בפתיחה להסיר טבעות תכשיטים וכו´ מפני שהם עלולים לחסום זרימת אנרגיה. אישית אני חושבת שאם זה משהו שהאדם אוהב רק טוב יכול לצאת מכך! שבת שלום.

Tal_Ya_Tal

New member
היי דארן../images/Emo42.gif

טבעות, אינן ´חוסמות´ אנרגיה. היות שטבעות, עשויות בדרך כלל ממתכות ואבני חן. הןמוליכות אנרגיה על כן מומלץ להסיר אותן, כאשר מתעסקים בדברים אנרגטיים, כמו הילינג, מדיטציה או פתיחת תארו. היות שאבני חן ומתכות הן שנאים (טרנספורמטורים) של אנרגיה וזהו שימושן. כשנאי אנרגיה, משתמשים בהן לשם שיפור זרימה אנרגטית במקומות של חוסר או על מנת להרגיע במקומות של עודף. אולם לשם כך, יש צורך לדעת איך להשתמש בהן. מה מתאים למה ובאילו תנאים. זוהי דרך טיפולית. למעשה, זו הייתה מגמת השימוש הקדומה בתכשיטים. אך לאט לאט המידע אבד והתחילו להשתמש בהם לשם יופי ואסטתיקה בלבד. ברפואה הסינית,יש אסכולה הטוענת שטבעות משבשות את זרימת האנרגיה בתוך תעלות האנרגיה בגוף.(מרידיאנים) כשנאים אנרגטיים, הן מערבלות או משבשות את זרימת הרצויה. הן עשויות לשבש את קליטת האנרגיה בדרך בלתי אמצעית, כפי שהתכוונו. הו עשויות להגביר, להחליש או לשנות את האנרגיה המתקבלת. (אם זה בהזרמת אנרגיית ריפוי,או בפתיחת קלפים, שאמורה להיות מחוברת לאינטואיצה, או במדיטציה) אבל, היות שכל מה שאנו מאמינים בו, הופך להיות אמת עבורינו, אזי אם תאמין בזה, כך יהיה ואם לאו, אז לא!
L&L TALYA

cybercorp1

New member
הי טל יה טל

הממ אני לא בטוח אבל לא נראה לי כי ברייקי אמרו לנו שמתכות מסויימות חוסמות כו ברזל או מושכות אנרגיה אליהן. אבל זהב וכסף מותרים אני חושב... באהבה , סייבר חולה

Tal_Ya_Tal

New member
הוא שאמרתי-"איש באמונתו...."../images/Emo42.gif

היי סייבר. כפי שכבר ציינתי, מה שמאמינים בו, הוא הוא זה שמשפיע. אם אתה חושב שמי שאמר לך ש´ברזל חוסם´ בקיא במוליכות של מתכות, ואתה מאמין בכך, אז הוא ´יחסום´. לכל מתכת מידת מוליכות מסויימת. היות שהילינג הוא אנרגיה חשמלית במידה מסוימת,אני שואלת אותך. אם תעמוד יחף על רצפה רטובה ותיגע בברזל המחובר לזרם חשמל. לא תתחשמל?!?! או אפילו בלי רצפה רטובה ועם נעליים. לא תתחשמל?!?! ובכן האם ברזל חוסם אנרגיה או לא?!?!?! ולעומת זאת אם תיגע בפלסטיק?!?!?!?!
L&L TALYA

cybercorp1

New member
אני לא יודע אבל

לא נראה לי שאת צודקת מכיוון שמדובר במתחים מאוד מאוד חלשים , מה גם שהסנסאי שלימדה אותי מטפלת בין השאר ב - Bicom ו Radionics שזה בגדול שינוי התדרים של אברים חולים בגוף כך שזה נשמע לי אמין שהיא תבין בזה הרבה יותר משאר האנשים כמוני וכמוך. באהבה , שי

למעלה