טבית כבש שעשיתי לשבת

maslanski

New member
אני מבטיח לך.

גברת בועות הנכבדה מבטיח לך בהן צדק! בפורים שידור חוזר ואפילו משופר. רק הבטיחי שתבואי. כאמאל אבן נעים מאסלנסקי

slevinger

New member
../images/Emo184.gifהיי אס-סר ביק???

אשו כמאל אבן נעים??? היי מה ענדק חום היום.....

slevinger

New member
../images/Emo13.gif

ולא תזעל מנני בבקשה מסלנסקי, היי אין לך מתכון יותר קצר לטיבית? אס-סר? היי ינרד לי יומיין רק לקרוא אותו.........

דליה נס

New member
אי יעני אש ביהה , אינתי יום ../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

ואנה יום. ועד שבת יהיה לך טביט אסלי. מה ממליח ? אהה בדאלה לעיניק ?
תרקדי, נו יאללה תצחקי בנוסף לתרקדי.

דליה נס

New member
../images/Emo24.gif גב' סלוינגר ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אל תפסיקי להצחיק אותי, בבקשה . אש עיינתי סאר בינו ? אשו אנה מעיינתו שאן ?

slevinger

New member
אני מתה על ה"אשו" הזה.......

מאיפה באו ה- היי, וה-אשו, המצחיקים האלה??? אמא שלי הורגת אותנו, כל מה שאומרים לה, מעורר את פליאתה.... אמא, אני באה היום....-אשו כתיג'יין?? אמא, אני לא באה היום....-אשו מה כתיג'יין?? אני נוסעת מחר לת"א......-אשו תלאביב?? (מילה אחת כמובן...) אמא אני חושבת שאני אעשה טיבית השבת.....- אשו טיבית?? מה פתאום טיבית???

ב ו ע ו ת

New member
מצוין!

ואני מבטיחה לא לדקדק ולהתפלפל על קוצו של גרגר אורז האם הנ"ל פאצ'ה או טבית שהוטל ביום שבת. אני אוכל ואחשוב על אותה גברת נמוכה ועגולה שהיתה הנסיכה מגדות החידקל שידעה אנגלית, ערבית, צרפתית, עברית ופיאנו. אזכר בתנועת היד שהיתה דופקת והופכת את סיר הטבית שלה על השולחן, מחייכת לעצמה חיוך קטן כשהיא רואה את ידי נכדיה רועדות וכיצד אלו פורמים נדרים לצמחונות עד בעבור "נזיד עדשים". בעיני רוחי אני רואה אותה פונה מהשולחן אל הפסנתר המצרצר ופורטת את גירסאת הקאבר שלה ל"על כל אלה". ליליאן פלד.

למעלה