טארט שוקולד מהמם!!!

אם מישהו מבין בטארט הזה אז....

רשום בו בציפוי: מחממים את השמנת בסיר קטן וכשמגיעה לרתיחה מכבים את הלהבה. מוסיפים את השוקולד. מחכים כדקה ומערבבים. מוסיפים את החלמונים, מערבבים ומסננים. יוצקים לתחתית הבצק ומצננים במקרר כשעה עד שמתיצב. מה זה אומר " יוצקים לתחתית הבצק " ? להפוך את העוגה ואז למרוח את הציפוי? חחחח לא הבנתי, סליחה על הבורות
 

net the jet

New member
בעקרון בטארט יש את הקלתית, ואז את המילוי

מכינים קודם את התחתית, אפילו יום, יומיים קודם , ואז ממלאים במלית. הכוונה כאן היא ששופכים לקלתית שהכנת, זה הכל. בהקשר לשאלה השניה שלך לגבי תבנית שקעים, אז זה פחות נראה לי. כן אפשר להכין בתחתיות קיש\פאי אישיות. ( הן נמוכות יותר בתבנית שקעים וגם רחבות יותר )
 
אני יעשה אותם בתבנית שקעים אבל נמוכות

אני פשוט רוצה לעשות אישיים, שיהיה עוגה קטנה לכל אחד פשוט אני לא אמלא את כשקע עד למעלה אני אשאיר אותו נמוך.. הפואנטה שיצא רק אישי... ( הבנתם? סיבכתי את ההסבר?
)
 
../images/Emo207.gif קיים שינוע לעוגות?

מישהו יודע אם קיים שליח לעוגות? שלא ישבר...שלא יתפרק...שיגיע שלם... אני פשוט צריכה שהעוגה תגיע לצפון.. כמובן שיש לי את האופציה של לנסוע לשם, אבל זה יחסוך לי הרבה זמן אם יש שליח כלשהו שקשור לעוגות ( או אולי דברים שבירים?! ) תודה רבה לעונים
 
למעלה