טארוט...

THE gray

New member
טארוט...

קראתי קצת והייתה לי הזדמנות אז קניתי חבילה. וחיפשתי חומר על הפירושים שלהם והגעתי למקום שנראה לי דיי אמין(עולם המסטיקה) ואז חיפשתי עוד מקורות והגעתי לעוד מקום שנראה אמין (האתר של אורי רז) ובפירושים שלהם הם לא סוטרים אחד את השני אבל הם אומרים דברים שונים קצת, אז יש מקום שהוא בעל הפרושים האמיתיים או שיש פרושים שונים בין העוסקים בתחום? ואם יש מקור אז אפשר לקבל?

Ethan16

New member
לפי מה שאני הבנתי...

לפי מה שאני הבנתי כל אחד מפרש את זה בצורה שלו עם גבולות מסויימים (כלומר לא סתם להמציא אלא לפרש בהתאם לתפקיד של הקלף). אני מציע לך לקנות ספר כי זה יותר נוח, אבל תעשה מה שבראש שלך...

מורגיין

New member
טארוט

כמו כל עיסוק מיסטיקני אחר, בעיקר כזה שמתקשר עם התת מודע (התת מודע שלך!), נתון מאוד לפרשנות אישית ודמיון. כשאתה מתקשר עם עצמך, הפירוש האמיתי יכול לבוא רק ממך, וההסברים והפירושים הם רק מעין Guidelines. לך עם מה שנראה לך הכי נכון, אל תפסול אף אחד מהפירושים, תלמד רק חוץ מאיך לפרש קריאה גם איך לקרוא (איך לנסח קריאה, איך לפנות לתת מודע שלך), ואני חושבת שהקריאות שלך ילכו מצויין!

tzalmagor

New member
כן - פורום הטארוט של תפוז ...

לתפוז יש פורום טארוט, ולמרבית ההפעתה אפילו מדברים בו על טארוט, ולא על חיות טוטם !

Ethan16

New member
לא מורשה?

למה? ואם אתה רוצה אתה יכול לקנןת ספר למתחילים... יש שם פריסות ופרשנויות...

L e s t a t

New member
אה, הטארוט, נפלא בהחלט

האתר של אורי רז הוא מצויין, מס' 1 בכל הנוגע לטארוט
בטארוט, כמו במאגיה, העניין הוא די סובייקטיבי ופירוש אחד שאתה רואה לקלף מסויים אצל אדם אחד יכול להיות פירוש אחר לחלוטין אצל אדם אחר, גם בחבילות שונות הסמליות היא שונה. ההצעה שלי אליך היא ללמוד קצת יותר על הטארוט דרך האתרים של אורי רז ושל ד"ר יואב בן דוב, זה ייתן לך את הבסיס הטוב בתחום ויענה על השאלות. קישורים לשני האתרים ניתן למצוא בקישורים.

RainBird

New member
הטארוט משלבים שני גורמים עיקריים: אינטואיציה וידע. הקלפים מייצגים מצבים של מודע ותת מודע ואילו הם חסרי כוח לכשעצמם, אתה המפעיל שלהם. הם מחזקים אותך ואתה מחזק אותם והאינטואיציה לבחירת הפירוש הנכון תלוי בשאלה שנשאלה.

למעלה