טאקי זה בשבילך

12אניהיא

New member
jud1001 ../images/Emo140.gif

אני יודעת שקריאתך אליי הייתה מכל ה
את צודקת משפחה לא מחליפים גם בטוב וגם ברע. צריך לגשר על פערים לפעמים להבליג לפעמים והעיקר לדעת לסלוח הרי גדולתו של אדם היא לסלוח..
לך על המילים ועל החיבוק החם.. שבת שלום

12אניהיא

New member
שמים../images/Emo24.gif

אני שמחה שההדורים ביננו הסתדרו... מי יתן ונבלות כאלה ימצאו את מקומם במקום הראוי להם.

אניהיא יקרה

אני מאד רוצה לראות אותך כאן איתנו בפורום המדהים הזה. כל אחד ואחת מאיתנו כאן יש את היחוד שלו, שלה ,וזה מין שרשרת כזו מחוברת בחוליות , גם את אניהיא חלק מאותה השרשרת ,אחת מהחוליות, כל חוליה בשרשרת היפה והמהודרת הזו חשובה ,וגם אם היה איזה פתח קטן בה מיד נהדק אותו חזרה ,את אוהבת אותנו ואנחנו אוהבים אותך פה. הישארי אניהיא אל תעזבי כי בלעדייך השרשרת לא שלמה. ליאור

12אניהיא

New member
אני ליאור../images/Emo24.gif

כבר אמרו כאן בעבר ואני מרשה לעצמי לחזור על זה כשמך כן את אור!!!!!!!!! את יודעת מה את צודקת אני אוהבת את השרשרת הזו עם כל חוליותיה... במהלך השלוש השנים שעברו מאז שניפתח כאן הפורום {אגב החודש לפורום יש יומולדת
} הכרתי כאן אנשים מדהימים יותר ומדהימים פחות אבל רובם היו באמת אנשים טובים וחמים שבאו לכאן כדי להנות ולגרום הנאה. אסור לשום דבר לחבל בהנאה המשותפת הזו. מלחמות לא חסרים לנו ביום יום של כולנו מילחמות של פרנסה, זוגיות, כבישים, טרור ועוד שלא נדע מלחמות לא כאן ולא בכלל..
שבת שלום יקירה

נתי..... בבקשה.......

עם דמעות בעיניים אני כותבת לך... רק את יודעת איזה תקופה קשה אני עוברת ואתמול כשסוף סוף יצא לי להגיע לפורום.. למקום שמהווה בית בשבילי.. למקום שתמיד היה מקור אושר שימחה פורקן תמיכה ובעיקר מקום עם מלא חברים ואנשים טובים.. אתמול כשנכנסתי כדי לפרוק מועקה נקלעתי לתוך כל הבלאגן.. קראת לי לצאט.. שאלת אותי מה קרה? עניתי לך.. אין לי מושג רק עכשיו אחרי ככ הרבה ימים נכנסת לכאן.. אמרתי לך.. חכי.. אל תכעסי.. אל תפגעי.. תשאלי.. תבדקי.. אבל העיקר תדברי... נכנסת עכשיו אחרי עוד יום ארוך ומתיש ורואה שאת עוזבת.. נתי... אני מבקשת.. אל תלכי... אני צריכה אותך כאן ושם אני צריכה את החום שאת מקרינה את האהבה את השימחה... פעם אמרת לי שאני נתתי לך כוח את לא יודעת כמה כוח אני שואבת ממך... השיחה שלנו אתמול. הדאגה שלך.. הוכיחו לי שמעבר למילים יש אדם מדהים.. אישה איכפתית אוהבת וחברה טובה.. נתי.. דיברנו פעם על חברות ועל סליחה.. את יודעת כמה חשבתי היום על לעזוב הכל.. הרגשתי כדיירת לא רצויה בבית.. אבל אז נזכרתי בך.. ובעוד נשמות טובות אוהבות קרובות ותומכות.. ולא ארזתי מזוודה.. נתי ... בבקשה.. ראיתי שיש סליחה בואי הביתה הישארי אל תלכי...
בואי אל החיבוק שלי......................

אלמרה

New member
אחתוש!! אני מודה שאת מרגשת אותי כעת

וכל הכבוד לך עם החברות הזו - אתן נשים מופלאות אחוות נשים כזו באמת להתקנא בכן.

אחתוש ../images/Emo24.gif מכל הלב

ריגשת אותי... העיניים דומעות.. אניהיא תישארי איתנו אם אני מותשת מלקרוא את עלילות האיש בלי להיות אחת הנפגעות.. לא יכולה לתאר לעצמי את תחושות הנפגעות. אניהיא את חלק מהמשפחה הזו, בעיניי זו משפחה, לכל דבר. מצטערת על הבלבול... גם אני מבולבלת..

חיוש ואלמרה....

בחיים פוגשים הרבה אנשים יש כאלו שרגע אחרי במפגש שוכחים את שמם ויש כאלו שבמילה אחת דקה של שיחה נשארים בלב לתמיד.. כזו היא אניהיא שלי... ואני מקווה שהיא רואה ומבינה כמה אוהבים אותה ורוצים שתישאר בבית...
תודה לכם על התגובה החמה....

אם את רוצה...

אני הולכת למטבח לראות שלא נשרף האוכל בזמן שהדאגת אותי ככ...
כבר אמרתי שאוהבת אותך???????????

../images/Emo46.gif

יופי.... נשרף לי הציפס בגללך.........
לא נורא... מחר נקנה עוד תפוח אדמה.....
כייף שאת כאן

בטח לא נרף לך...

כי... ציטוט - "אפילו הים לא יכבה את האש שבי..." לוהטת שכמוך....חחחחחחח

12אניהיא

New member
לפני שנתיים בפברואר 2004

גיליתי שאני חולה. במשך חודשים עברתי טיפולים מכאיבים. הלכתי לרופא פרטי שאף דאג לרושש אותי. ומתישהו ניגמר לי הכסף נגמרו החסכונות העסק שלי נפל ונישארתי עם ים חובות ובלי אפשרות להמשיך את הטיפול אצל אותו פרופסור. ואז בערך גיליתי שהגידול התפשט. ניכנסתי לדיכאון חבל"ז איבדתי את הכח לצאת לעולם לשים עליי מסכה על פניי כדי שלא ידעו כלום{לא אוהבת שמרחמים עליי}באותה תקופה גם התחלתי לאבד את הרצון לחיות. לילה אחד אני כותבת כאן משו ואחת שאוהבת שהייתה חדשה כאן כותבת לי משו כזה:"אלוקים לא מנסה אותך מעבר למה שאת יכולה" יומיים שברתי את הראש למה היא התכוונה ולבסוף הצלחתי להבין...קמתי ונסעתי לבלינסון אז גם נולד המישפט שנימצא בחתימה שלי עברו עוד כמה חודשים הגידול חלף לו אחרי טיפול מאסיבי. רק לפני כמה חודשים כשאני יודעת שיש סיכוי שלא אחלה שוב תפסתי את אחתוש יום אחד בצ'אט וסיפרתי לה שהיא המלאך שלי, אילולא היא לא הייתי ממשיכה בטיפול. זה גם לימד אותי שתמיד הקדוש ברוך הוא ישלח לנו מלאכים בדרך לכוון אותנו ללמד אותנו את הדרך... יתן לנו נסיונות אבל מצד שני יתן לנו מלאך שיעזור לנו לחצות את המכשול בדרך.

אלמרה

New member
הסיפור נוגע ללב... אין לי ספק שהיתה

לאחתוש שליחות והסיוע שנתנה לך היה ממש כמו נגיעת פיה טובה. שמח שהחלמת כליל. מאחל לך חיים ארוכים וטובים ולמלאכית שלך (אחתוש) מגיעים אותם איחולים וברכות.

כבר אמרתי לך...

לא מלאך ולא נעליים.... פשוט ... אחת שאוהבת... "לא מעמידים אותנו בנסיון שאנו לא יכולים לו"... רק בריאות אהבה אושר ושימחה מקסימה שלי...

למעלה