טאקי זה בשבילך

12אניהיא

New member
טאקי זה בשבילך

ורק רציתי לאמר לך שבאמת נהניתי כאן תקופה ארוכה ואהבתי להיות כאן. אבל לפעמים צריך לקום וללכת הלאה... התפילה בשפתים שלי בשבילך והעיניים שלי בוכות בוקר ולילה אני רואה אותך מתוקה שלי את מרגיעה אותי אכלתי את העולם לחפש אותך חיפשתי אותך בהרים שאלתי כל אחד אם הוא ראה אותך מי ראה את העיניים שאני מחפשת למה למה את לא רצית אף אחד לא יודע תבואי עוד פעם קרוב אלי בתוך החיבוק שלי...

אלמרה

New member
על מה את מדברת 12אניהיא????????????

אני לא מרשה לך בשום אופן ללכת לשום מקום... מה קורה פה? חברים!!!
כולם מיד להצטרף אלי בקריאה ל12אניהיא! אין מצב שאת הולכת מכאן לשום מקום

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכולם להצביע ../images/Emo45.gif

את לא הולכת לשום מקום 12אניהיא

אלמרה

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifמקפיץ ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כולם יצביעו כאן ואת לא הולכת!

שמים1

New member
אני מצטרפת לקריאה ../images/Emo24.gif

אל תלכי לאף מקום. זה הבית שלך. גם בבית לעיתים יש עליות וירדיות במשפחה , ימים טובים יותר וטובים פחות. את אישה טובה ומתוקה וכאן זה הבית שלך כבר שנים. אל תלכי

אלמרה

New member
אני חושש שקרתה פה איזו אי-הבנה

ואולי 12אניהיא נפגעה חלילה ולי ברור כי את כתבת לה שהיא רצויה ואין יותר שום משקעים. כבר עמדתי לכתוב לך מסר בנדון... ואין אין כמו מלאכית טובה וקסומה שאמרה לי שאת כאן אז חסכתי לך מסר...

שמים1

New member
היתה אי הבנה

אבל אני הבהרתי את אי ההבנה וחיבקתי חיבוק חם את אני היא . ואני אומרת כאן שוב שאם היא נפגעה בגללי אני שולחת לך חיבוק חם מעומק ליבי.

אלמרה

New member
אני כך הבינותי והייתי גאה בך.

אני משוכנע ש12אניהיא תתרצה ותחזור בה מההכרזה לעזוב אותנו.

שמים1

New member
אני מותשת היום

ועצובה , וצר לי שהיא בחרה להיפגע , אני הגבתי אליה בחום בשרשור שפתחתי והיא כנראה הבינה לא נכון.

אלמרה

New member
ני משוכנע בכנות דברייך שמים1.

האירועים הקשים שעברת בימים האחרונים באמת היו מתישים כל אדם. אני בטוח כי כולנו נצא מחוזקים מהתוצאה והיא: פורום מלוכד על אף החלאות שניסו בעורמה ורוע לב לחולל מהומות. מקומם בפח הזבל ממנו באו ואנחנו לחיים טובים ושלווים ובריאות והנאה. אני סומך בעיניים עצומות על טאקילה האישה הזו יודעת היטב את מלאכתה ושוכנעתי היום כי היא חכמה ויודעת פרק בהלכות טיפול בטרולים ושאר נבלות וטריפות ומרעין בישין... כמו שכתבתי לא מזמן במקום אחר: "הכלבים נובחים, השיירה עוברת..."

jud1001

New member
שמיים...מבינה אני את הרגשתך....../images/Emo41.gif

ובתוכי תמהה... מה מביא לזאת ההרגשה... ולא אניהיא הנושא.. אלא בכלל כל מה שקורה... היהפוך כושי עורו? הישנה את טבעו? והאם התמרחות בחיבוק מזויף ומילים ריקות שממלאות את הדף.. הן שתקבענה את עתיד הקשר.. כולנו אנשים.. חיים נושמים ואוהבים... אלא שביננו יש גם גולשים שבאים להרוס יחסים טובים.. על אלה נפסח... בלי להניד עפעף.... שמיים חיבוק מצויר... זה מין דבר... שמביע .. אבל תלוי מהיכן מגיע...

ניקו 45

New member
בוקר טוב לך שמים ../images/Emo41.gif

אינני חבר פעיל בפורום זה אך מצאתי לנכון להביע את שחושב . קורא אותך שם קורא אותך כאן , ועיני מדי פעם ... תמהות : על מילים מלטפות , על חיבוק חברי ואוהב . על ליטוף ... ואני שואל ? תמהה ? למרות שאת יודעת בודאות שאותן גולשות כה השתדלו לגרום לך צער וכאב . השתדלו בכל מאודן להרע ולהזיק לך . החרימו אותך על לא עוול בכפך . ואת ... מלטפת , מחבקת , מפזרת מילותייך ומרעיפה עליהן אהבה שאינן ראויות להן . ואני שואל ? תמה ? מה עובר לך בראש ... אהההה ? אין בך שמץ של כבוד עצמי ? או שמא מילותייך ריקות מכל כוונה ? או שחסרת עמוד שידרה את . מוזרה ותמוהה החנופה הזאת שלך אליהן . זוכר אני ארוע שקרה כה מזמן שבו "התעלל" מנהל פורום קטן , מכוער ומרושע בך . לא יכולתי לסבול את שחווית וכתבתי לך באופן פרטי . למה לך זאת ? ואת ... המשכת , התעקשת ... להתרפס בפניו והן הוא כה לא ראוי למילה טובה שלך . והנה הריטואל הזה שוב חוזר ושוב את "משליכה פנינייך בפני חזירות" ואני שואל ? תמהה ? למההההה שמים למהההה ? אין בך שמץ , קמצוץ של כבוד ליוצרת ואדם כה מוכשר בשם : שמים ? מודה שהתנהגותך מוזרה ותמוהה בעיני . יש גולשות כמה שכל כוונתן רוע ומדון . אשר חברות גם באם היא וירטואלית רחוקה מהן כמזרח ממערב. מאמת , כנות יושר ולויאליות . אני קורא אחת מהן אשר היום מרעיפה עלייך אהבה ואני מגחך לי כי רק אתמול החרימה אותך וקראה בציווי לכולן/ם להחרים אותך . ואת ....???? כאילו ... כאילו דאאאא ? (כל שכתבתי כאן אין לו קשר לפורום זה ) אז תחשבי על זה חברה מוכשרת ו... טובה . ולך אאחל שבת שלום

שמים1

New member
משום כבודה של טאקי

והאווירה הטובה שאנו מקפידים לשמור בפורום שלנו , אני לא אענה לך.

אלמרה

New member
משום כבודו של ניקו, אדום לא לעד....

אולי בכל זאת מילה אחד ארשה לעצמי: ממש מתפלא עליך ויודע ש: You are better than that. לא כך נהוג בין חברים גם לשעבר, את דבריך האלה היית יכול להביע במסר ואין בפומביות הזו אלא להעיד שיש לך כוונה לא נסתרת לפגוע בשמים1 - חבל!

ניקו 45

New member
ובכן אלמרה ... "אדום עתיק"

לא אגרר לויכוח אין סופי בעניין אך צר לי שלא אתה ולא שמים הבינו את פשר מילותי . ובודאי שלא בכוונת זדון כלפיה , נהפוך הוא . המלצתי/בקשתי תקראו שוב את המילים מתוך מחשבה יותר חיובית ואוהדת . באם הובנתי ממילותי שיש בהם פגיעה בשמים אזי זו הבנה שגויה ועל כך מתנצל . אכבד את רצונה של הנ"ל ולא אוסיף דבר בנושא . שא ברכה איש שבת שלום

אלמרה

New member
אתה יודע היטב כמה אני אוהב

מכבד ומעריך אותך גם כחבר, ולכן אקח את האשמה של אי-הבנת הנקרא על עצמי.

jud1001

New member
שמיים...קראי שנית...בבקשה...../images/Emo41.gif

לא מונתי עורך דין לאיש.. אך מילותיו של ניקו .. מילים של אמת.. וראייתו נכונה... אין בלבו שום כוונה רעה... ואומר לך חברה... אהבת חברות וירטואלית ללא זיוף היא הדגל.. של אנשים כמונו.. שספגנו.. נפגענו.. והוחרמנו.. וכל זאת..לא עוול בכפנו... והכל בשל היותנו.. אמיתיים....מפרגנים... וקצת יותר טוב נראים...

טאKילה

New member
ניקו אני קוראת אותך...PO אווו

מצד אחד אילו הייתי אני במקום שמים, והמילים שלך היו מופנות אליי, וואלה הייתי נותנת לך צ'פחה בגב, ואומרת בפה מלא, אתה צודק! אני חננה. אבל אתה מכיר אותי אני יש לי מקלות וגם גזרים כשמרביצים לי אני קמה עם מרגמות יורה באמאמשל'הם. שמים שונה היא בחורה עם לב זהב, שמים היא אישה מיוחדת בנט המזויין הזה. שמים יודעת בדיוק מה טיבו של כל קשר, היא רואה את הצביעות, היא רואה עורמה, היא מרגישה הכל. אך יש באישה הזו מעלה אלוהית, היא יודעת לסלוח. שבת שלום

jud1001

New member
אניהיא...מצטרפת לקריאה...../images/Emo41.gif

כמו חיילת טובה... בבקשה אלתעזבי את השורה... כמו בכל משפחה טובה.. לפעמים יש אי הבנה... ערפילים שעולים ואת הדרך מכסים... ורק לומר לך אניהיא אני חפצה... לא עוזבים את השורה... ואת המשפחה...

למעלה