טאקי זה בשבילך

12אניהיא

New member
חיה בגונגל../images/Emo24.gif

מקווה שהבילבול חלף.. האמת שעד הבוקר עברו לי המון מחשבות בראש ואז חשבתי לעצמי ראבקקקקקקקקק אני נהנית כאן אוהבת כאן ולא אתן לאיזה מטורף להרוס לי את זה.. מעולם לא כעסתי כאן על אף אחד, מעולם לא היו לי כאן ויכוחים תמיד היה לי כייף להיכנס לכאן, תמיד כשרציתי חיבוק מצאתי אותו כאן ותמיד חיבוק גדול ועוטף. אז כמו שאמרתי אני מכאן לא זזה!!!!!!!!
שבת שלום

12אניהיא

New member
אחתוש נשמה טובה../images/Emo24.gif

אם היית יודעת מה את יכולה לעשות לי עם המילים שלך... בודדים האנשים שהכרתי בעולם הוירטואלי שנתנו לי להתרגש לאהוב לכאוב ולהרגיש קרובה כמוך... אני לא אכחיש שהמילים שלך נגעו אצלי בפנים בפנים עמוק אני רק מקווה שהאור שאת מקרינה יופץ לעוד אנשים כאן את אדם יקר לי וכשכואב לך את לא יכולה לתאר עד כמה כואב לי. אוהבת אותך ונישארת כאן קרוב אלייך ובעיקר קרוב לטאקי {מישו צריך להציק לה על בסיס קבוע
} שבת שלום יקירתי

12אניהיא

New member
חחחח יערית סגרי ת'פה

לא מבאסת אותך ונישארת כאן כבר התחלתי לחפור יסודות לעמודים של הוילה שאני הולכת לבנות כאן עוזבת את האוהל שהיה לי כאן ועוברת לדיור קבע.. את מקסימה

טאKילה

New member
נתוש קומי ולכי.....

לישון.... מחר מחכה יום חדש יום טוב יותר
נתושה את יודעת זה אף פעם לא לבד זה תמיד יחד, אוהבתותך
נתראה מחר, אל תתלהבי אני משתעלת כמו חמורה חוזרת לישון כי איף

jozefin3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo6.gifבוקר לך אני היא../images/Emo6.gif

קראתי עכשיו את סיפורך, והוא מיוחד בעיני, חברות שנולדה עקב
כאב.....חברות שנולדה למקום יפה כל כך...ואכן כנראה בכל אדם יש מלאך אחד קטן, שהוא מכוון למישהי או משהו מסוים ,וברגע המתאים הוא מגיע לשם!!
העיקר שאת כאן יחד שוב, כאן כולם משפחה אחת גדולה ועם לב ענק
להכיל את כולם באהבה......

12אניהיא

New member
טאקי אני קמה הולכת

להדליק נרות שבת
לבקש בקשה קטנה מאלוקים שיתן אושר ואור לכל האנשים שנימצאים כאן נכון שזו בקשה קטנה? כשאת איתי אני לא לבד... חוצמיזה שזין אני אלך ב...29.4 יש יומולדת ניראה לך שאפסיד חגיגה ושקית יומולדת? אוהבתותך}{ מה לעשות?

עכשיו יצא לי...../images/Emo140.gif

ככה לקרוא בעיון יה איזה מרגש...אניהיא את לא מעיזה לזוז מפה
זהו את כבר קשורה לפה בחבל הטבור ועוד עם חברות כזו עם אחתוש...
איןןןןןןן תביאי חיבוקייי ענקקקקקקקק
ןעוד אחד...

12אניהיא

New member
ורד אהבה

אפשר לא לצאת מהחיבוק העוטף שלך? לשמור אותו בשבילי לימים קרים אחרים?
ו........
על החיבור לחבל הטבור יא מקסימה אחת...

לא הולכת ולא בטיח...../images/Emo88.gif

רק הולכים ממכם לכמה ימים וכבר דברים משתנים לי כאן... מקווה ששינית את דעתך בינתיים...
אין לי כוח להתרפס ולהתחנן, עבר עליי שבוע מוזר למדיי... אז רק תדעי שאני רוצה שתשארי...ככה בשיא הפשטות

למעלה