טאני מתעלף...... כנסו

Black Cat15

New member
אל תגידי לי ש... ../images/Emo12.gif

גם את חשבת שקוראים לי ORANIT??? אז זהו שלא!!! קוראים לי ORNIT!!! אורנית!! עם שווא ב- ר´!! ו... כן, זה איום!
או הבטחה... מה שתרצי
חולה עלייך בשפעת
(אפצ´י!) אורנית.

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח

מה זה האיום הזה? חחחחח על מי את מאיימת? אה? ואני חולה עלייך עוד יותר!
אני.

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

באו´נה ממש הרסתן אותי!!!
אם זה ככה יהיה כל פעם שאני אנטוש אז אולי אני אנטוש שוב בקרוב...
הדר צורחת: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלא תעיזי!!!!!!!! סתם בצחוק הדרו´ש...
נראה לך שאני אוכל לנטוש שוב את ה
היפיפיות שלי???
ועכשיו לעניין - אין לי בעיה לעשות לשתיכן ביחד הנשמה
אבל רק בתנאי אחד: שאח"כ כשאני אתעלף (מה לעשות, מד"א זה לא הצד החזק שלי!! אני עלולה לחטוף הלם קרב פחחחחחחחחח בדיחה אישית
) ליאור יבוא וינשים אותי!!
ואח"כ גם דברים אחרים...
<<צנזורה>> אבל גם אני לא רומזת שום רמזים מיניים!! חלילה וחסה!!

hadarosh16

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את לא נוטשת אותנו! מובן? ואגב אני במד"א למקרה הצורך.... כן כן! ואני לא מרמזת שום רמז מיני! חחחחחחחחחחח די כבר!!!!!!!! רגע אורנית! זה אומר שאם במפגש אני ומעיניי נתעלף(במפגש פורום בנות.. לא להתלהב)...אז תבואי ותעשי לנו הנשמה? חחחחחחחחחחח ישששששששש! אגב שכחתי לציין את העובדה שמעייני רצתה לקחת אותי לשיחים אבל אל הסכמתי... למה את שואלת.? כי היא רצתה שאני אביא לה לאכול! חוצפניה קטנה! ואת מעייני! בואי כברררררררררררררררררררררררררררררררררררר חחחחחחחחחחחח משעמם פה! יא נוטשת!

Black Cat15

New member
חחחחחחחחחחחחחח

גם את במד"א
COOL!!!
גם חברה שלי...
כבר התחלת להתנדב? לייק ברור!! ברור שאני אעשה לכן הנשמה!! אם לא, אני אצטרך לסחוב אתכן לבית חולים... ואז עם מי אני אתחרפן בפורום
אה?? אה?? אה?? ו................. לשיחים??
אבל העיקר בלי רמזים מיניים, הא הדרי?
ואיפה איפה היא המעיין הזאת??? מה היא מבריזה???

hadarosh16

New member
כן כן..... אני במד"א

ועוד לא התחלנו להתנדב... עזבי נושא כאוב... בקושי יש נלו מפגשים. אל תשאלי למה... נראה לך שאנחנו לא נבוא למפגש? אני אקח את מעיין באוזנים! עלק לא תבוא! כן כן לשיחים! השובבה הזאת! גררררררררררר ןלא אני לא מרמזת מיניי!!!!!!!!!!! טוב נו אולי קצת! אבל לא!!!!!! די כבר! מעיין הבריזה לנו! אוףףף

$ מעיין $

New member
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

העברתן את הקטע הזה גם לכאן?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרעתן אותי עכשיו!!!!!!!!!!!
הינה אני כאן

hadarosh16

New member
סליחה על ההצתה המאוחרת

אבל כן העברנו את זה גם לכאן... חחחחחחחחחחח

למעלה