טאני מתעלף...... כנסו

לנצח nir

New member
טאני מתעלף...... כנסו

ביום א´ הקרוב קמילה בורדנובה ופליפה קולמבו יגיעו לשראל ויופיעו בדודו טופז!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hadarosh16

New member
אתה בטוח???????????????????????????

חכה שנייה אני מתעלפת *הדרו´ש מתעלפת*(מעייני בואי תעשי הנשמה חחחחח) רגע רגע! תחזור על הדברים שלך!!!!!!!!!!! כאילו הם באמת באים לארץ?????? צרחה של התרגשות: אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה זהו נרגעתי.. אז תסביר לי מה מי למה כמה ואיך אה והכי חשוב: מתי? גררררררררררר אני מתה לראות אותם! אגב חג שמח לכם

למרות שאני לא רואה קטנטנות...

(וניסיתי, תאמינו לי שניסיתי) בקיצר זה נכון, הם אכן באים לארץ במסגרת של הקמפיין: אז איך אומרים אצלכם בישראל? סיגריות - אין מצב.

Rotem Lisa

New member
נו, מעיין, לכי להנשים אותה!

^-^ :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) מעיין + הדר.. סתמו´ש

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחחחחח רותם

יש לי הרגשה שמעייני נטשה אותי היום(רעה!).. ואני עכשיו בסדר..... נגמרה ההתעלפות..... אלא אם כן מעייני תרצה לעשות לי הנשמה שוב..... חחחחחחחחחחחחחחחחח מעיניי יא נוטשת! חחחחחחחחח

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שרוטה שלי ... :))) *רצה מהר כדי להספיק לעשות הנשמה* !! *רצה יותר מהההההר!!* *תופסת טרמפ* ... *הנהג מעיף אותי מהאוטו* *שוב פעם רצה* *גונבת לילד קטן האופניים* *נכנסת בעמוד - כוס אמק אין גלגלי עזר בימינו?!* *מעיפה את האופניים וממשיכה לרוץ* *איפה לעזאזל הבית שלך?!* *רצה רצה רצה רצה רצה - פתאום הבית של הדר מבצבץ לו מאיי שם - איך אני יודעת שזה הבית?? את שואלת ... יש שם שלט ענק: "מעייןןןןןןןן יא פוסטמה אני פה!"* *ניכנסת בריצה לדלת ובוווום מתעלפת מהעייפות* אז מי צריך פה עכשיו הנשמה?? הא??? הא?????

hadarosh16

New member
את!!!!!! כן כן את! מה את מסתכלת

אחורה? אה? עשית את כל הדרך אלי ועדיין לא עשית לי הנשמה אה? ושכחתי לציין שנסעת על אופניים מצ´וקמקות.. אה ועוד דבר.. שכחתי לציין שאחרי זה גם את התעפלת... איפה אורנית שצריך אותה? אה מעייני?! אולי היא תעשה הנשמה לשתינו.(ואני לא מרמזת שום רמז מיני.. עלק
) חחחחחח שלך
אני.

לנצח nir

New member
חחח שתיכן קורעות

אני מתנדבב להנשים את כל בנות ישראל ואת בטי....
ואם כבר למה אתם לא מגיבים על הסיפור שלי למטה??:(

$ מעיין $

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

*מסתכלת לרגע אחורה* מי אני?
הממממממ ... המממממ .... המממממ ... <כן! בדיוק!> באמת! איפה רונית כצריך אותה? ..... אההההההההההההההההה נכוווווווון היא אצללללללל אחותה(?) ... <זה לא תרוץ ילדה!> ואת לא רומזת שם רמז מיני, הא? *לוקחת צעד אחורה*

$ מעיין $

New member
רונית=אורנית ...

פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

hadarosh16

New member
טוב טוב אני מודה אני כן.....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אורנית ברחה לנו! באסה.....וכן היא אחותה

$ מעיין $

New member
חחחחחחחחחחחחח

אלק היא אחותה .... חחחחחחח משפט יפה, את המצאת? (פחחחחחחחחחח)

hadarosh16

New member
חחחחחחחחחחח

לא לא אני המצאתי...... זה אבן שושן המציא תשאלי אותו

Black Cat15

New member
כן אני אחותי../images/Emo70.gif

חשפתן אותי עכשיו!!!!!!!!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
כמו מישהי שרושמת לי - "את שומעת אורנית היום ישנתי היום 12 שעות" ואז אומרת לי: "וואי רשמתי משפט ממש מטומטם" ואני: "לא נכון!!" והיא: "כן, היום ישנתי היום?" ואני: "בכלל לא שמתי לבבבב!!" ושתינו נשפכות מצחוק...
פחחחחחחחחחחחחחחחחחח טוב עזבו
זה לא היה מצחיק!!

Black Cat15

New member
חחחחחחחח רונית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

בעעעעעעעעע!! לא מספיק שבתחילת שנה קוראים לי רונית או אורָנית, עכשיו גם אתן
פושטקיות!! חכו חכו למפגש...

hadarosh16

New member
יו! רק עכשיו שמתי לב!

את מאיימת??????? שאני אבין! את מאיימת? על מי? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רעה! מה זה אמור להביע?

למעלה