טאמס מותר בהריון???

דידולי

New member
טאמס מותר בהריון???

סובלת כבר ארבע שעות רצוף מצרבות חזקות ביותר בדרך כלל מתעוררת רק באמצע הלילה מזה אבל עכשיו זה כבר בלתי נסבל. מותר לקחת?

polypoly2

New member
רופא משפחה רשם לי את זה

אז נראה שמותר. תרגישי טוב.

אוי הצרבת, אוי../images/Emo7.gif

מה יהיה? בזמן האחרון לא משנה מה אני מכניסה לפה, יש לי צרבת. איפה הימים שזה היה בערב, ויכולתי להגיד אכלתי אוכל שומני/ לא בריא ובגלל זה הצרבת.... למשל היום. אכלתי בבוקר לחם מלא עם אבוקדו וב 11 בערך סנדוויץ' זהה (טוב גם נשנשתי טיפה פטי בר) ובאחת בצהריים כבר יש לי צרבת שבא לי למות! אני כל היום עם מלפפונים ודווקא עכשיו המחירים קפצו. 9 ש"ח לקילו מלפפונים!!! גוועלד! טאמס לא תמיד עוזר. מה גם שהוא עוצר את הצרבת מתחת לגרון. בגרון אני לא מרגישה אבל בחזה מרגישה מאוד את הצרבת

תגידי

מלפפונים עוזרים יותר מטאמס? אני מרגישה את הצרבת בעיקר בגרון ממש כמו אש. גם אצלי בהתחלה זה היה בשעות הערב, עכשיו יש גם בבוקר. או איך שאני נשכבת זה מתחיל. אני ישנה עם שתי כריות ונראה לי שזה טיפונת עוזר. וכבר ממזמן התייאשתי מלוותר על מאכלים מסויימים וזאת מסיבה פשוטה שלא משנה מה אני אוכל אני עם צרבת. אני זוכרת שגם לפני ההיריון הייתה לי צרבת אבל לא בכזאלה עוצמות כמו עכשיו.

דידולי

New member
אוי אני מזה מזדהה איתך לא ישנתי כל

הלילה, הגעתי למצב של בכי הטאמס ממש לא עזר רק עשה לי טעם לוואי בפה מרוב שהתחלתי ללכת הלוך וחזור בבית הערתי את הקטנה ומאחר והרגשתי כל כך זיפת הערתי את הבעל שיטפל בקטנה כי אין לי כח. ננסה מלפפון גם חמותי אמרה לי אתמול אבל לא כל כך האמנתי לה. קניתי אתמול מלפפונים בשוק ב6 ש"ח מזל המחירים שלהם באמת גבוהים מאוד

kohavb

New member
../images/Emo8.gif יש לי חברה

שכל כך סבלה מצרבת בהריון האחרון ותמיד הלכה עם טאמס בתיק. יום אחד היא תופסת את בת ה 5 שלה מנסה לפתוח את הקופסא ולקחת אחת - שאלה אותה - מאמי - מה את עושה, ענתה לה: גם אני רוצה סוכריה של הריון...
האמת, לא כל כך מצחיק. אני לא כל כך סובלת מהצרבות, אבל יש מלא פתרונות טבעיים שקשורים בעיקר לתזונה... עשי חיפוש - בטוח תעלי בחכתך כמה וכמה...

דידולי

New member
לא אני בטוחה שהתזונה שלי בעיתית

ביותר כי אני אוהבת מאוד חריף שום מטוגן בצקים בקיצור כל מה שלא טוב אני אוכלת (ואיך אפשר להתווכח אם אשה בהריון שזה מה שהיא רוצה?) טוב בקשר לסיפור עם החברה אז חמותי הביאה לי אתמול את הקופסא של הטאמס וליהי עוד קטנה בשביל לפתוח את זה אז היא רק שיחקה עם זה כרעשן היא חשבה שקנו לה עוד צעצוע

טאש

New member
הבן שלי כל כך אוהב להגיש אותן לסבתא

שלו, שכמעט תמיד כשהם נפגשים - הוא שואל אותה אם היא צריכה תרופה ותמיד שש לפתוח את הקופסה הקטנה שיש לה תמיד בתיק ולבחור לה צבע.....

מותר ואם את ממש סובלת יש עוד

דברים שיכולים להתאים. אני משבוע 15 עם צרבות של הלייף. כמו בהריון ראשון, מגיע הערב והאני בוערת. הטמס משאיר לי טעם לוואי ואני נגעלת ממנו. קיבלתי מהרופאת נשים שלי (אני באר"ה) כדורי גסטרו לבליעה שעה לפני האוכל. יש מוצא. רק לבקש מהרופא משהו מתאים.

eranakuki

New member
פעם ראשונה שלי שקיבלתי צרבת לפני

יומיים וכואב לי בעצמות מעוצמת הכאב האם זה הגיוני????

סטרפסילס

מישהי יודעת אולי האם מותר לקחת סטרפסילס (סוכריה נגד כאב גרון) פשוט הגרון שלי שורף באופן זוועתי...

דידולי

New member
את יכולה לתת לי את השם של הכדורים?

אני מבינה לליבך ביותר אני סובלת יותר מבהריון הראשון כי בו סבלתי רק קבוע בשלוש לפנות בוקר ועכשיו זה פשוט נמצא שם בוקר צהריים ערב ואתמול לקחתי את הטאמס לראשונה וזה ממש השאיר טעם לוואי מגעיל

דידולי

New member
סיוט? אתמול התפללתי כבר ללדת רק

בכדי שהצרבות יפסקו (ואני ממש לא ממהרת ללדת כי גם ככה יש לי תינוקת בבית)

../images/Emo6.gifאני קיבלתי הוראה מהדיאטנית לקחת

את זה ואין לי צרבות -טפו טפו. בגלל שטאמס זה בעצם כדורי סידן והיא רצתה שאני אוסיף עוד סידן לתזונה היומית

דידולי

New member
כנראה עניין של מזל אצלי הטאמס

לא עזר אתמול לקחתי לראשונה ושוב באמצע הלילה ו...כלום הצרבת העדיפה להישאר איתי.

למעלה