טאמס מותר בהריון???

לא אמרתי שאין לי צרבות בגלל הטאמס

טאמס לא יכול למנוע צרבות. הוא יכול רק להקל בחלק מהמקרים (תלוי מה הסיבה לצרבת). זה שאין לי צרבות זה כנראה שילוב של מזל עם תורשה וגם הרבה תזונה מתאימה. בלי קשר הדיאטנית אמרה לי לקחת את הטאמס כתוסף סידן...

טאש

New member
מותר בהחלט. ממליצה גם על שתיית סודה

קרה בשלוקים קטנים

דידולי

New member
האם קולה גם תופס?

כי זה פשוט סודה אם צבע מאכל לא? פשוט נגעלת מסודה האם יכול להיות שמים קרים עושים לי גם צרבת?

טאש

New member
מים קרים לא צריכים לשנות. קולה

בעיקרון - אמור גם להשפיע כמו סודה (מה שחשוב זה החומציות של המשקה) אבל יכול להיות שהחומרים הנוספים של הקולה מורידים את האפקט. הכי טוב - נסי ותראי. (מים משנים רק אם שותים נפח גדול ואז ממלאים את הקיבה ---> מעודדים צרבת)

גורמיץ

New member
../images/Emo26.gif הדבר היחיד שעובד בשבילי

הוא חצי כוס חלב וחצי כוס מים. דוחה נורא, אבל עוזר כמו קסם.

גורמיץ

New member
זהו שלא

גם אני נמנעתי בהתחלה , כי ידעתי שהחלב יוצר סביבה חומצית לאחר זמן מה, ונורא פחדתי לסבול מצרבות יותר חזקות , אבל מה אני אגיד לך, אני מצליחה לישון כל הלילה. מה שלא יכלתי לעשות עם כל הכדורים למינהם.

pimon

New member
אוי לצרבת ../images/Emo4.gif

גם אני סובלת מהצרבות... איני מבינה מדוע הן תוקפות דווקא בשעות הערב. בשני הלילות האחרונים, הצרבת התחילה בדיוק כשהתכוננתי לשינה. אתמול בלילה פשוט לא הצלחתי להירדם ומתוך ייאוש קמתי ויצאתי לסלון כדי לאפשר לבעלי לישון (לילה קודם הוא נשאר ער איתי עד 01:00 בלילה וניסה לעזור כדי להרגיע את הצרבת). תנסו לאכול לחם (לא את הקליפה), זה עוזר אבל תלוי עד כמה הצרבת חזקה. pimon

גסטרו מותר?

שבוע 10 רק שבוע 10 והצרבות קורעות אותי במיוחד בלילה, בעלי קנה לי גסטרו ללא מרשם רופא, הרוקח אמר שזה בסדר, מישהי ניסתה? עזר לה? זה בסדר לקחת את זה בשבוע כזה מוקדם????

מקפיצה לענייני גסטרו - בנות פליזזזז

משהי לקחה במהלך ההריון? הרופא נתן? איזה שבוע? זה בכלל פועל הדבר הזה? יש לי היום ארוע בלתי ניתן לביטול (חתונה) ולא בא לי לשבת בשולחן ולגווע.....

C a t o m

New member
מה שלי עוזר עם צרבות

1. זה לקחת כמה שקדים 3-5 טריים ולאכול. 2. להוריד את הראש ולהצמיד את הסנטר לצוואר- זה עוצר פיזית את הצרבת.

אפרתינה

New member
טיפ שקיבלתי - לאכול לפני השינה 2

כפיות של גבינה לבנה.. כבר שבוע שאני הולכת לישון הרבה יותר נינוחה.

למעלה