טאדההה!!!

טאדההה!!!

היי כולם... אני קרן ואני דו מינית (ביסקסואלית למוגבלים שלא הבינו)גאה!!!!!!...
שמחה (^^) להצטרף לפורום
גאווה צעירה
!!! אממממ... סתם שאלה- כולם פה גייז?...

שׁזִיף

New member
קודם...

אני לא חושבת שיש פה מוגבלים. שנית כל יש הבדל בן דו מיניים לביסקסואל. יותר נכון לומר ביסקסואל. וכן כולם פה גייז ו.. ברוכה הבאה

BabyGirl 4 Ever

New member
אובכן, לא כולם ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לא גאיית את סטרייטית ויש עוד כמה סטרייטים אם אני לא טועה

BabyGirl 4 Ever

New member
אובכן, לא בדיוק ../images/Emo4.gif ../images/Emo110.gif../images/Emo95.gif

אני לא גאית, אני סטרייטית ויש עוד כמה סטרייטים אם אני לא טועה

Blackice

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

הנה, דגל עבורך..
.. משומש, מצב סביר... אבל בכל אופן צבעוני וידידותי כזה..
שמנהלי הפורום כבר יעניקו את האמיתיים. לי נגמר הסטוק... חוץ מזה שנראה שיש לך משלך.. ^_^ לא, לא כולם כאן גייז. אני חושב שיש פה כמה סטרייטים או מתלבטים בכיוון הזה. או משהו. בכל אופן, זה לא פורום לגייז בלבד. לכל מי שמעניין אותו.
(המפ. אני גם בי, אגב. הביטוי "דו מיני" מתייחס למישהו שיש לו איברי רבייה גבריים ונשיים. למשל, פרחים מסויימים הם דומיניים. חלזונות. ועוד כמה דוגמאות. לא קיים תרגום לעברית של "ביסקסואל" לכן אנחנו בדכ"ל משתמשים במונח הלועזי, או בקיצור, "בי".
) ארז

יע לה

New member
ברוכה הבאה... ו... לא!

יש פה הכלללללללללללללללללללל... מגייז מוחלטים ללסביות גמורות, טרנסגרס ודו מיניים... ו... גם כל המתלבטים... ואפילו.... חחחח... סטרייטים ! אז.. נעים לך שיהיה... אה! ונעים נורא! אני יעלה, דובי (דו מינית/בייסקסואל) בדיוק כמוך... ו... נכון שזה כיףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף ??!!

black buttercup

New member
שלום וברוכה הבאה!

אני נורית,וגם אני ביסקסואלית (כולנו אוהבים אותך נור...אה, רגע. זה לא פה! סליחה!) לידיעתך דו מיני במונחים עמיים זה קוקסינל! אחד שיש לו גם איברים נשיים וגם איברים גבריים. אני לא חושבת שכולם פה גייז אבל הרוב כן, בטוח! זה לא טיפה תמוהה לבוא לפורום של גאווה צעירה ולשאול אם כולם הומואים ולסביות?

דו מיני זה לא קוקסינל יש הבדל...

וכמו שארז אמר דו מיני זה בכלל מישהו שנולד עם אברים זיכריים ונקביים. ברוכה הבאה!

PLAIN OL ME

New member
שלום שלום !!

ברוכה הבאה !
(שחר מברך) גמני ביסקסואל ו... זה רק אני או שרוב האנשים פה בי?? אני רק עכשיו מתחיל להבין כמה ביסקסואלים/יות יש בפורום הזה...... המון...
(שחר עושה מחקרים בסטטיסטיקה) ודרך אגב, אם יש לך אייסי, מספרי נמצא בכריסי האישי, את מוזמנת ליצור קשר
(שחר מזמין)

Luckybob

New member
ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

היי, אני גידי, ואני הומוסקסואל (הומו למוגבלים שבינינו
).. ולא, יש פה גם סטרייטים (אני צודק?
).

Broom rider

New member
כן, גם סטרייטים

אני לדוגמה, למרות שאני לא כותבת הרבה בכלל אבל אני קוראת פה הודעות תמיד :)

למעלה