טאבו

uri80

New member
טאבו? אין. שומר על מה שנראה לי בעל

טעם כלשהו או הגיוני. לא רואה טעם בלהקפיד על כל מה שלא נראה לי כך. חוץ מזה שאני די סקרן ואוהב לנסות דברים -אז למה לא?

i l u v a t a r

New member
אני שובר אותם בכיף אגב

ועדין בשלב שאני נהנה מכל רגע.. אבל עדין לא שרימפס וזה אני גם ככה לא ככ בקטע של בשר..

סלסרו

New member
שום טאבו, ושום דבר הקשור לאכילה

בכלל אני לא אוהב להיות מקובע. ללבוש נעלים רק בדרך אחת כל חיי, היה מכניס אותי לבית משוגעים. אני לובש נעלים בכל דרך אפשרית, כל פעם בצורה אחרת.. אך עדיין שומר מצוות בין אדם לחברו: נמנע מלרכל ומלדבר לשון הרע, משתדל לדבר אמת, נותן צדקה, משיב אבידה, דוגל בצדק, נמנע מלהלבין פנים, ... דברים כאלה. אגב, בשר בחלב זה יאממי.

הכי אני שונאת שהורים אומרים לילדם:

"בוא תשים חולצה". אתם מבינים? הוא לא לובש את החולצה. הוא שם אותו. כמה פשוט וקל. שימו חולצה ילדים. שימו כובע ושימו נעליים. מהיום כבר לא צריך ללבוש. לא צריך לחבוש וכמובן שלא צריך לחלוץ.

Le Fay

New member
וכמו שכבר סיפרתי לך, יש עוד אחד:

האפרוח הפרטי שלי הכיר בגן את מעיין, שהגיע לתלביב מהקטמונים ונעשה החבר-הכי-טוב שלו. מעיין בדרך כלל הסתפק בשלושת הפעלים לעיל (לשים כובע, להוציא חולצה, להביא מכות), עד שיום אחד כשהוא נשאר ללון אצלנו התוודעתי לפועל רביעי מופלא: לשפשף (ע"ע לשפשף שיניים, לשפשף כלים, לשפשף רצפה). מה אגיד לך, שימושי ביותר.

להביא! אוי (אייקון של בחילה)

כל דבר הם מתאמצים להביא לך (מניין?) במקום בפשטות לתת

אין דבר כזה לשים יש להשים

על משקל להביא, להוריד להוציא, אגב הפועל לשפשף, כשהייתי ילדה אני וחברה שלנו קיימנו מצוות כיבוד אם (לא זוכרת אמא שלי) ושטפנו רצפה, הפעולות ששימשו אותה לשטיפה היו: למרוח בסלון ולהוציא מהמסדרון...

אבזץ

New member
ותמיד זה כך, כשאתה בא לתקן ../images/Emo8.gif

הוא שם אותו שלושה פעמים... (אני ספרתי). ואז - ישיר משה, אמר המורה התימני לדקדוק שלי.

למעלה