טאבו

../images/Emo12.gif

אתה רציני בנוגע לקטע עם החתול? פחחחח טוב, אני לא אכנס לזה.. לא אוהבת ויכוחים-דיונים בנושא זב"ח. זה תמיד עושה לי עצוב..

rigoletto111

New member
חתולים אוכלים בשר, ברצינות

באמת כדאי לעצור כאן. תוכלי בהזדמנות לבוא למפגשים שלנו ולקבל חוות דעת מוסמכת מהאדמו"ר.

אני יודעת שחתולים הם

קרניבורים (להבדיל מאיתנו שאנחנו "אוכלי כל"). ובכל זאת, זה לא רלונטי לשאלת הצמחונות- כן\לא. ולא הבנתי...חוות דעת בנוגע למה? אגב, הייתי מאוד רוצה לבוא למפגש (למרות שכולםן זקנים לעומתי
), אבל אני גרה בצפון.. באסה.

rigoletto111

New member
כשתפגשי את האדמו"ר

הוא כבר יסביר לך הכל בנוגע לאכילת חיות , בהנחה שעדיין ישארו שם (כשנגמרות לו החיות הוא עובר לצמחונים). יש עוד אנשים בגילך בפורום. וכדאי לעשות מפגשים בשעות שיאפשרו לאנשים רחוקים לחזור בתחבורה ציבורית. למה לא איזה מפגש שישי?

אחרי שנה של טבעונות

אין טיעון של שמעתי ואף אחד מהם לא הצליח לערער את האידיאולוגיה שלי. אני מתקשה להאמין שיש דבר שהוא יכול להסביר לי ולא חשבתי\שמעתי\קראתי עליו. הסיכוי שאני אחשוב שזה בסדר לרצוח בעלי חיים ולאוכל אותם שווה לסיכוי שאני אחשוב שזה בסדר לרצוח בני אדם ולאכול אותם.

justchip

New member
אלרגיה או סבילות ללקטוז

אם זה אי סבילות ללקטוז את יכולה פשוט לקחת לקטאז בכדורים

הכדורים האלה זה פיכסה

לחלב סויה הצלחתי להתרגל לחלוטין, ואפילו למצוא בו איזו הנאה. הכדורים האלה - צריך ללעוס אותם וכו' זה מגעיל בכלל אני גרועה בלקחת כדורים, זו אחת הסיבות שהתחלתי עם בשר מת אמיתי והפסקתי עם הניסיון לחפות על החסרים עם כדורי ויטמנים, מספיק יש לי חבילת כדורים אחת לקחת כל יום, וגם את זה אני עלולה לשכוח...

אני בחיים לא חיכיתי יותר משעתיים...

בא לי נסקפה אחרי העוף?? שיתפוצץ העולם... ואם בא לי מילקי אחרי השניצל? אני אחכה?? גם בתקופה שהייתי דוסית לא הקפדתי על זה...

מחממנוע

New member
והיום זו מכה, אין אחד שלא מעשן

שלא לדבר על בנות, כולם כמעט מעשנות. ונפקא-מינה לקדושי אישה, ולשותפין שחלקו.

miss mcmillan

New member
תני לחשוב רגע...

לא, לפחות בשלב הזה לא מרגישה קשורה רגשית ולא שכלית לאף מצווה. משום מה, אני לא רואה שום טעם (לעצמי, לא מטיפה או משהו) לקיים מצוות- על כל פנים לא בתור שכאלה. אם אני לא רוצחת- וזה המצב
- זה לא כי זו "מצווה", באותה מידה שאם אני אצא בב"א לחופש באיזה אי נידח סטייל אבודים, וזה יהיה בשבת- העובדה שלא אשתמש בחשמל וכל זה לא אומר שאני "אשמור שבת".

600mh

New member
להגיד את שם ה'

וגם לשמוע מישהוא משתמש בשם סתם זה עושה לי מין צמרמורת כזאת. חוץ מזה, כלום...

למעלה