ח חת חתו חתונ חתונה..

יאפ

mri10

New member
ובקשר לכלה...

היא היתה ממש מדהימה.
גם השמלה שלה,אבל אממממ צבע אופוויט,לא לטעמי

1Shir

New member
אני דווקא הייתי מאיצה בכולם שיחפשו לי, ונותנת

מפרט של מה אני רוצה
אני עושה את זה כל הזמן... עד היום לא עזר

ואני עונה :)

תביאו שם וטלפון והייתה קרובת משפחה שצדיקה ברמות על וכל כך עם טוב לב,היא לא ידעה להתאים הלכתי לדייטים בגלל בעיקר כי לא היה לי נעים,ואלו היו הדייטים הכי קצרים הכי מאכזבים שקרו ,מסתבר שיש הרבה שרוצים רק לחתן וזהו.

תיארת

מצב שאנו הרווקים עוברים זה צפוי שבאירועים כאלו ישאלו,לי זה קורה בפגישות עבודה וכו ואני ישר מעמיד במקום ,אני אומר שאני לא רוצה לדבר על זה וזהו.
במדינה הזאת נכנסים לנשמה כי משפחה זה ערך עליון,גם במילואים חפרו לי וכל אחד עם הפילוסופיות שלו אך בחור רווק שנראה טוב לבד עדיין?

הייתה צריך להעמיד במקום עם כל הכבוד שזה משפחה לומר לא מתאים לדבר על זה כאן וזהו.

רוב רובם של החתונות מאוד דומות אז ככה שאני הולך ליקרים לי מכול .

mri10

New member
תודה ביזי...

למען האמת עם הדודה הזאת לא קשה להתמודד.

היא חצתה בגילה את גבולות 67'
והיא אוטוטו נושקת לגיל 70 כך שבעצם היא יותר סבתא מאשר דודה.

היא לא באה ממקום שופט או חופר,היא מרגישה כאילו הייתי הבן שלה.

יתכן שהיא בפני עצמה היתה באה לי בטוב,אבל הצירוף שלה ביחד עם הדוד שלפניה לא עשה לי טוב.

זה בהחלט לא

נשמע צירוף חיובי.
לא יודעת מה הייתי עושה במקומך... כי אני לא נחמדה.

בשבת בבוקר דודה שלי שאלה אותי מה איתי וזוגיות, אמרתי לה שזה מידע מסווג ואני לא יכולה לדבר על כך.

mri10

New member
אני מתאפק ולא שואל...

רק התכוונתי שלא מרחת אותה באוויר.

ebi83

New member
קודם כל- איה

בקיץ ששלושת רבעי מהחבר'ה שלי התחתנו מרוב "בקרוב אצלך" התחלתי לענות בציניות משוועת לאנשים.

אמא של אחד החבר'ה אמרה לי בקרוב אצלך ופשוט עניתי לה- "למה?". זה השאיר אותה עם פה פתוח לכמה רגעים

היום אני פשוט מחייך ואומר תודה, מצד שני אם מישהו חופר לי על זה (כמו הדודים שלך) אני פשוט מפנה אליהם את הפרצוף המרתיע שלי וזה די פותר את הבעיה..
מה שכן, כל השידוכים על בסיס- שניכם סוג של דתיים, אתם בערך באותו גיל ושניכם רווקים אז אתם מתאימים די מעצבנים אותי וגרמו לי לקבל הצעות לשידוך רק מאנשים שמכירים אותי.. כבר יצא שניסו לשדך לי כפרה רק כי אני הייתי עם כיפה והיא הייתה רווקה

ומרי, תהיה חזק וקבל הזדהות על מצב מעצבן

אנשים חסרי רגישות

מבחינתם הם מאחלים מכל הלב ובאמת רוצים בטובתך.
חבל שהם לא חושבים עלייך ועל הנקודה הרגישה שהם לוחצים עליה.

mri10

New member
תכל'ס שאני חושב לרגע.....

מה הנקודה הרגישה בלהיות רווק בסביבה של זוגיים,אז נראה לי שהקטע הוא חוסר השתייכות.

באופן טבעי אדם מחפש השתייכות חברתית,ורווקות מאוחרת הופכת לחריגה ולא שייכת לנוף החברתי שמסביב.

כשכולם אחרת ממך מבחינת הסטטוס.

זה לא רק להיות חריג בחברה של זוגיים..

מבחינת כולם (לפחות סביבי) כל עוד אני רווקה חסר לי משהו.
הסטטוס שלי הוא לא לגמרי בחירה שלי. כלומר הוא בחירה מהבחינה שאני לא מתחתנת רק כדי לא להיות רווקה.
אבל ברור לכולם שאם הייתי מוצאת מישהו שאני אוהבת ושמתאים לי, הייתי מתחתנת יתו.
אז מבחינתם עוד לא "הצלחתי" במשימה הזו.
ואף אחד לא אוהב שמזכירים לו את הכשלונות שלו (כשלונות זו מילה חריפה אבל נראה לי שאתה תבין למה אני מתכוונת
).

shayCn

New member
זה סוג של נימוס בארוע חברתי

בדיוק כמו להגיד מזל טוב,שלום,תודה רבה,
ודרכם של אנשים לחמוק מנקיפות מצפון או הרגשת מבוכה.
אין מה לייחס לכך חשיבות מרובה,נשמה.

למעלה