ח-ו-ו-י-ו-ת

../images/Emo124.gifדיווחים ממוצקין!

אחח, למה כל הופעה חייבת להיגמר מתישהו??? שלמה היה גדול!!!!! (כמובן כמובן..) אנשים איחרו (לא מבינה אותם, אני הייתי מוכנה לחכות לו שם כבר מהיום שלפני והם מאחרים?...) אז הוא התחיל רק בתשע וחצי.. פתח עם פה ושם ואח"כ עבר לשירים מדיסקים קודמים- האהבה הישנה, ארץ חדשה, אף פעם לא תדעי, הרדיו הישן, אגדת 21, ושוב מצימאון-דבר איתי על המצב, 24 שעות, הו לעזאזל- כשהוא שר את זה היו לי דמעות בעינים, זה היה ממש מרגש, צימאון, להציל אותך,כל אחד והסיפור שלו (אהבתי את הביצוע), לא יודע מה עובר לה בראש, היא לא יודעת מה עובר עליי, נוף ילדות.. וכו´ וכו´, לא בסדר הזה.. לקראת הסוף שר את עפ"י תנועת הרכבות, כולם עמדו ורקדו, והוא שר שוב את הפזמון.. אה, וכמובן בוסקילה..היה נחמד דווקא. אני ישבתי די רחוק הפעם אז במהלך ההופעה הוא לא היה כ"כ קרוב לאזור שלי וכשהוא סופסוף התקרב כולם התנפלו עליו אז הוא ירד בחזרה.. מסכן, היה לו מזה חם, הוא אמר שהכל נדבק לו במכנסיים.. והוא קרא לנו ק.מוצקין, ק.ביאליק, ק.נהריה... הוא הופיע יחף וגם שפך על מישהי שם חצי בקבוק מים, אבל הוא היה נחמד וסיפק לה מגבת.. כשההופעה הסתיימה כמה אנשים חיכו לחתימה שלו.. הוא יצא מהמקלחת ונתתי לו תמונות שלנו מהצוותא (שלי איתו ועם צילי, סינגולדה, בוסקילה ומאיר ישראל..) וראיתי אותו נכנס לאוטו והוא הסתכל על זה..
יש!! הוא היה מזה מצחיק.. אני מחכה כבר לעוד הופעה...

B a m b i

New member
המשך דיווח

אז גם אני הייתי ודווקא חשבתי להיפגש עם חברי הפורום,אבל לא ידעתי איך למצוא אתכם (אולי צריך לעשות תג...). שלמה היה חמוד לאאאלה, אבל היה קצת קצר בגלל המניאקים שאיחרו. אני ישבתי בשורה הראשונה אבל התבאסתי לאאאלה שהוסיפו שלוש שורות ביננו לבמה. לא נורא. הקטע עם בוסקילה לדעתי לא משהו וגם הביוע לצימאון לא חודר במיוחד. אבל שלמה זה שלמה, יחף ומלא מרץ, עם השטויות הקבועות של המים ב"חום יולי" והסיפורים. ושאלה לסיום לאלו שהיו: שלמה באמצע ההופעה לקח ת´גיטרה וניגן כמה דקות עם התזמורת (ממש מעט זמן). לאחר שעה עלה בוסקילה וניגן באותה גיטרה. הבעיה: בוסקילה מנגן הפוך בגיטרה (שמאלי). אז מישהו מהם , איך נאמר את זה, זייף... שמתם לב לזה????

ח-ו-ו-י-ו-ת

אף אחד לא אמר לנו שכדי להגיע להופעה של שלמה צריך לעבור דרך חתחתים ליסוע עד סוף העולם ימינה ושם לעצור לדקה שתיים ולהמשיך שמאלה, בכל מקרה הסיפור שלי מתחיל אתמול כשאחרתי לקום וקמתי בסביבות 5 בערב וכאמור כולכם יודעים אני גרה במודיעין ועליי להחליף לפחות שני אוטובוסים לפני שאגיע למחוז חפצי האחד לפני אחרון שם אפגוש בשני ודפי שמלחיצות אותי לא פחות ואפילו יותר ממה שאני מלחיצה את עצמי אז אחרי שהצלחתי בדרך לא דרך למצוא את עצמי בתחנה המרכזית בת"א. פיזית נוכחותי הוכרה שם אך מנטלית לא היה לי שמץ של מושג איפה אני ומי אני בכלל, אז אחרי שגיליתי שעובדי אגד החליטו צמצומים ומסיימים לעבוד ב4 ועל דלת המודיעין אפילו לא נמצא פתק לרפואה מה האוטובוס לחיפה מצאתי עצמי מלווה בזקן חביב שהחליט להוציאני מהבוץ, מצאתי עצמי על האוטובוס כשבאפי עולה ריח ניחוח של רומני שלא התקלח בערך מתקופת גולדה בשלטון. ההופעה אמורה להתחיל בתשע, בחמישה לתשע הגעתי, כמובן שהלחץ בשיאו, נכנסתי למכונית עם דפי, שני ועוד חברה, וכאן ראוי לציין את דפי, נהגת שודים בפוטנציה, שתוך רבע שעה הביאה אותנו אל הקריות. הגענו לשם, מצאנו חניה, ותפסנו ריצה מטורפת לקופה, השעה כבר תשע ורבע, אנחנו נכנסות לקופה, ואז, כן אז, החלה הטירונות. הכר את ארצך עשו לנו. מסתבר שזה שיש קופות, זה לא אומר שהכרטיסים צריכים להיות בהן (מאוד הגיוני). החלנו במסע כומתה מפרך מצד לצד, עצבניות משו, כדי למצוא את הקופה עם הכרטיסים שלנו, אחרי 10 דקות של התרוצציות בהן לא מצאנו את הקופה, איזה ילד דתי על אופניים, שלא הבנו מילה ממה שאמר, הדריך אותנו איך להגיע לסוף העולם מימינה, אל כרטיסינו הנחשקים. אך כאן לא תמו יסורינו! לא ולא! מסתבר שבקופה יושבת בחורה, שלא מבינה שיש לה פה ארבע בנות היסטריות, שכל מה שהן רוצות זה לראות היום את הזמר, ועשתה הכל הכי לאט שהיא יכולה. אין בעיה. סבבה. הנקמה שלך תגיע יום אחד. אז נכנסנו לנו להופעה, אחרי שפספסנו את הקליפ בהתחלה ואת פה ושם. נכנסנו כמו פרימדונות באמצע השביל והתיישבנו בכסאות. אחחח.. שלמה, מה שלומך? שנים לא התראינו! באמת חמישה ימים זה המון זמן. איך שהזמר ראה אותנו, ישר שחרר הצהרה שהכל כרגע נוזל לו לתחתונים והבטיח! הוא הבטיח שהוא יחליף למכנסיים קצרים בהופעה, והוא לא קיים! תחמן! איך שהוא אמר את זה, אני ושני צעקנו לו "תתפשט! תתפשט!", והזמר נראה נבוך, אך מבסוט ביותר מהצהרה חביבה זו. הזמר (שהיה יחף), שנראה סובל משו מהחום, לפתע נשכב לו על המדרגות. מישהי שריחמה עליו, ניגשה אליו, ושפכה לו חצי בקבוק מים על הראש, והוא עשה פרצוף ושחרר צעקה, שמי שלא היה רואה מה קרה שם, יכל בקלות לחשוב שאונסים אותו. איזה היסטרי. הוא אמר: ערב טוב, קוּף מוצקין, וערב טוב קוּף ים, וערב טוב קוּף חיפה, וערב טוב קוּף ניו יורק, והקהל גיחך קלות, ושלמה התפוצץ מעצמו מצחוק. יופי שהוא מצחיק את עצמו. נפלא. תוך כדי שהוא מסתובב, וכולו נוטף מים, הוא ציין שלדעתו לקהל יש מזגנים קטנים מתחת לבית השחי, אחרת אין לו הסבר למה אנחנו לא מזיעים. ולמה אנחנו לא מזיעים? כי הקהל לא זז. פשוט כך. בהשוואה לקיסריה, שאחרי 20 דקות כבר כולם עמדו ורקדו בטירוף על הכיסאות, פה אנשים כל ההופעה ישבו, ורק שני שירים לפני הסיום, הם קמו ורקדו. ההופעה היתה קצרה ביותר, רק שעתיים ורבע, כי בחצות היו צריכים לסגור את הפארק. התאכזבנו. המאבטח, שלא היה לו הרבה מה לעשות, כי לא היה לו בדיוק את מי לעצור, התיישב לו על הבמה, והזמר, שטייל לו ואז חזר לשם, וכנראה סבל מרגשי נחיתות גבוהים בגלל חיטוביו ושריריו של המאבטח, אמר לו לקחת הגוף החטוב שלו, ולשבת על איזה כיסא ולהנות מההופעה. (באמת, בנאדם, אתה לא שם לב שהזמר כבר מזמן לא חטוב? קצת התחשבות). ראוי לציין את הגרפיקה הנהדרת בהופעה. בהו לעזאזל, רואים בית קברות ואת דירתו של חייל אחד, ברנע משהו, משהו מצמרר ביותר, כשסנגולדה ניגן, ראו אותו על המסך ויצא ממנו חשמל, כשמאיר ישראל וגדי סרי תופפו, ראו איש כושי מתופף ואותם לסירוגין (יפה ביותר), וכמובן, הרקדנית בטן אחח הרקדנית בטן בע"פ תנועת הרכבות, ששלמה בחן כל סנטימטר מגופה, ונראה היה שהוא מאוד מאוד נהנה מזה. נרשמו שם: 4 פתקים, 3 נשיקות, 2 זרי פרחים, ונורית, בחורה נחמדה שלא ידענו מי היא וניגשה וישבה לידינו, עם שוקולד, פרחים ופתק עם מס´ הטלפון שלה, ודפי העירה את תשומת ליבינו, כי זאת הבחורה מאהבתיהם שהתפלחה להופעה. בסוף היא קיבלה אומץ ונתנה לו את הפרחים והשוקולד, ואף קיבלה מהזמר נשיקה, ונראתה בעננים. בסוף ההופעה, היא נורא רצתה לקבל ממנו חתימה על העטיפה של צימאון. שעה לקח לה להגיע אליו, בסוף העט לא עבדה. לא נורא, נורית, ליבינו איתך! איזו יפיפיה ניגשה אליו, וחיבקה אותו, ושלמה מאוד התלהב ממנה, אז הוא שם יד על מותניה, ובקריצה קטנה אמר: ביי, אנחנו הולכים. היא כבר היתה ברקיע השביעי, כשהבינה שזה היה בצחוק. לא יפה ככה לאכזב מעריצות תמימות. בסוף ההופעה, נסענו לחיפה לאכול משהו, וכל הלהקה נעצרה ברחוב שישבנו, ושלמה ישב במכונית, חייך לעברינו, ואכל בוטנים. היה כיף. היה קצר. אני כבר מתגעגעת. כאן רוני שמדווחת מביתה של דפי בחיפה, ואם היא לא תצא עכשיו, היא תפספס את האוטובוס למודיעין. היו שלום ותודה להורי שהביאוני עד הלום. מקצר זמן ואמצעים ההודעה אינה מלווה באמוטיקונים... איתכם סליחה ועד לפעם הבאה תשמרועל עצמכם כמה שאפשר יותר ביי.

אהבתיה

New member
כרגיל....מקסים ומצחיק! ../images/Emo9.gif

שמחה שנהניתן (ורוני, לקח לפעם הבאה: סעי ברכבת!!!) ואני את החוויות שלי לגבי ההופעה אתמול מעדיפה לא לספר שוב כי אני סתם אכנס לדיכאון ששוב פספסתי הופעה שיכולתי ללכת אליה חינם (והותיקים שזוכרים בוודאי יבינו...) מקווה שגם לי יהיו בקרוב חוויות לספר לכם על איזשהי הופעה של שלמה (בריזה!!!!!!
) חברה שלי גם היתה אתמול (הופעה ראשונה שלה...) וכמובן שהיא נורא נהנתה אבל היא גם הזכירה את הקטע שרק בסוף הקהל עמד ובקיסריה זה לא לוקח כל כך הרבה זמן....5 דקות והקהל שם באקסטזה! ולסיכום: אין כמו קיסריה.
חוויות נוספות יתקבלו בברכה!!!!

איפה, איפה אכלתם../images/Emo35.gif

שנדע לעצור שם גם בדרך מההופעה (אולי תהיה לו עוד אחת בצפון, למה להיות פסימיים?
). ארנון

אהבתיה

New member
זה מזכיר לי ש....

גם אני הייתי אתמול בחיפה בלילה ומשום מה לא נתקלתי באף אחד...
רוני, זה איזה סיכום שלך עם שלמה וחבורתו או מה??

שייני

New member
אוקיי.....אז ככהההה ../images/Emo98.gif

רוני כסתה כמעט כל פיסה של פרט ומידע לגבי אתמול. אממ... לא נשאר לי להוסיף הרבה רק שיפצורים קטנים... אז ככה. היה אתמול ערב מייגע בתחילתו, אך הוא שיפר את עצמו ככל שהזמן התקדם... "המייגע" מכוון כמובן לחלק שלפני ההופעה.. נו באמת? איך הופעה יכולה להיות מייגעת ?! אז אחרי שאני, דפי ועוד חברה אספנו את רוני בתשע וחמישה מאגד חיפה (!!!) |אמ... כן ההופעה התחילה בתשע, והיא לא היתה בחיפה אלא בקריות-חצי שעה מאגד| נו מילא... בשעה תשע עשרים וחמש היינו בקריות
(אנלא יודעת איך עשינו את זה בחצי מהזמן שזה אמור לקחת, הייתי עסוקה בלנסות לא לעוף החוצה מהאוטו) כולם כוססים ציפורניים, נושמים בכבידות "שיט שיט..... ההופעה מתחילה נפסיד את הסרט של ההתחלה, ואת פה ושםםםם!!" וכמו שרוני ציינה, זה שיש קופות זה באמת לא מצריך שהכרטיסים יהיו שם... פרט שולי. אז הריצה לקופות, שנמצאות "איפהשהוא שם מאחורה, בחניה האחורית שמותסרת ע"י עצים שיחים ועוד כל מיני דברים, שם שם מאחורי מד"א!! --- אז רצים בשביל להגיע שלמה!! אז מה??! זה שווה את זה (נ.ב דפי בעקבים) אין צורך להזכיר את הילד עם האופניים שמלמל מלמולים ממולמלים כאלה שאף אחד לא הבין כלום ממה שהוא אמר.... טוב כבר הזכרתי שיהיה. כמובן שיהיה בעיות להכנס לשורה ראשונה
מאבטח : לאן זה ילדה????
אמ.. לשורה שלי.. אחרנו קצת אבל אנחנו יושבים שם
(שתיקה רועמת של שתי שניות, הוא חייב לבחון אם אנחנו לא מאלה שהולכות לעלות על הזמר היקר, ולהציק לו) מאבטח :
טוב כנסו כנסו..... התיישהתי במקום ושפשפתי את עיניי |תתתם, האם אני חולמת או שבאמת הגענו למקומות?? הוי! הנה איש
איזה יופי הוא שר זה שלמה!! הו שלום! יש! לא תפסו לנו את המקומות, ולא מכרו אותם כי אחרנו! שלמה : "הוי איזה חום פה....קרית מוצקין (זה עוד לא השלב עם ה-ק´) בחיים לא הופעתי עם מכנסיים קצרות אבל נראה לי שלא תהיה לי ברירהההה" מרוב צחוק אני לא יצליח בחיים לכתוב את הקטע עם הקוּף מוצקין וכו.. ע"ע ח-ו-ו-י-ו-ת- מאת דליה מכפר עין- הוד..
ק.מוצקין ק. חיים ק. גב ים ק. ים ק. ניו יורק ק. בת-ים באמצע חום יולי אוגוסט הוא פשוט בא לאישה ושפך עליה חצי בקבוק היא היתה בהלם מוחלט אבל אל דאגה! הוא דהר ממנה, אל הבמה, לקח מגבת כחולה, וניגב אותה צלמתי את זה.... בקרוב מקווה שיהיה פה. אמ..... כן היו הרבה מים אתמול גם הילדה שבאה וניגבה לו את הפנים, גם הילדה ששפכה עליו מים, גם הוא שפך על מישהי מים, גם הזיעה בתחתונים :) הקהל היה יחסית שקט (מה זה שקט?? הכל יחסי, שקט ביחס לקיסריה של שבת) אך הוא התעורר במהרה לקראת הסוף והמאבטחים היו יכולים בשלב הזה לחפש את החברים שלהם וללכת משם.. כי כבר לא היה בהם צורך. שלמה : "כל כך כייף לראות בימים האלה אנשים שבאים לשמוע זמר ששר עם כמה נגנים שבאים לנגן איתו" צודק. מה שנכון נכון. היתה שמחה אבל קצר מאוד... בגלל שהאמפי מתגורר ליד איזור מגורים נגמר מוקדם.. לסיכום היה מצוין. דרך אגב זאת מהסרט על אהבתיהם שמתפלחת לחזרה ומביאה לו פרחים היתה שם והביאה לו שוקולדה עם פרחים :) אז זהו... כבר מתגעגעת לאתמול בעיקר בגלל שאני לא הולכת בזמן הקרוב לעוד הופעה (מקווה שיהיה קיסריה. הלוואיייי) אז אנשים, שבוע טוב וסופ"ש כייפי

raz 93

New member
הוא גם סיפר סיפור

שבהיותו ילד ( פספוס) קטן סבו היה גר ב ק. גב ים סבא שלו היה דתי , וכאשר הוא היה בא לבקר את בסו 4 חודשים בשנה , הוא היה שם ציציות והופך לדתי ואפילו משחק כדורגל עם כל הדתיים .... אה ?

רז

זה סיפור שהוא סיפר לפני ארבע חמש שנים אצל יאיר לפיד, בערוץ 3, ולא חידש כלום, חוץ מהעובדה שהוא סיפר את הסיפור מאוד בקצרה. שכחת לציין שהוא אמר שהוא היה פספוס כזה קטן (ביננו, הוא לא גדל הרבה מאז
), ושההורים שלו רצו להיפטר ממנו כל הזמן, אז הם לחו אותו מהבית לסבא. והוא היה משחק עם הכיפה כדורגל, ושם הוא למד עם סבא שלו לשיר, בבית הכנסת. הם היו שרים בבית הכנסת, עד שבגיל 12 הוא חלה ונפטר.

רוני, פשוט גדול מהחיים!!!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

אני כבר שעה צוחקת!! יואו, אני בהלם. אתמול ראיתי אותו פעם ראשונה, ואני בשוק איזה חמוד הוא. הוא כזה מצחיק!! ולא ידעתי שהוא מטייל כל כך הרבה למטה, הוא כמעט לא היה על הבמה! והוא עבר כזה לידי וחייך אלי ונתן לי יד והיד שלי ממש רעדה!! כי ישבתי בצד וההורים שלי צחקו עלי שאני נראית כמו עגבניה
ושכל פעם שהוא אמר משהו צחקתי ואמרתי איזה חמוד והם הסתכלו עלי בהלם כזה.. כאילו מה אני מתלהבת ממנו כל כך, אבל כל כך נהניתי!! וואי, היה ממש ממש כיף, בחיים לא נהניתי ככה!! רוצה עוד פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!!!!!!!!!!!!
אני כל כך מתגעגעת אליו ולא מפסיקה לחשוב עליו כל הזמן. אוף איזה ממי בסוף ההופעה חיכינו לו בחוץ, ואז הוא יצא וישב על האבן שם עם מכנסיים קצרות ואז הוא בא אלינו וחייך לכולם וחתם חבל שלא הבאתי דף ועט, אני מתה שהוא יחתום לי וגם רציתי לתת לו נשיקה כי כמה נתנו לו, ואמרתי שכשהוא יעבור לידי אני אקום אליו, אבל לא יכולתי לזוז.. נורא התרגשתי
בקחצור היה מדהים והלוואי שאני אראה עוד פעם אותו בקרוב. הלוואי

דנה

העם איתך. מזכיה לי אותי, בהופעה הראשונה שהייתי, בהיכל התרבות... ישבתי למעלה, וכל פעם שהוא התקרב לכיוון שלי, הלב שלי עשה קפיצות באוויר, כאילו סדאם שילח עלי טיל אישי כרגע. גם אני הייתי עם ההורים, והם עד היום צוחקים עלי בלי בושה, שאני צריכה תחביב אחר ושאני אפסיק לרדוף אחרי זמרים מזדקנים שמשפריצים מים מפיהם על אנשים תמימים ששילמו לשמוע מוזיקה, ואת המקלחת הם עשו כבר בבית. ואצלי זה סיפור של כבר 6 שנים, של התמודדות מול הרוע. כך שאת לא לבד, ומאחלת לך הרבה הופעות.

מאיושית

New member
גם עליי! ../images/Emo6.gif

ההורים שלי לא מפסיקים לרדת עליי שאני מעריצה של שלמה... מה שמראה כמה הם לא מבינים כלום...

פיייי... איזו השקעה!!!../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo106.gif

כתוב מעולה ומצחיק. ממש נתת לי להרגיש כאילו אני שם. רק שעתיים ורבע הופעה??

ע-נ-ק!!!../images/Emo124.gif

העיקר שהיה לכן יום חוויתי שלא תשכחו... אולי תשימי את זה בטאג ליין?

ספלינטר

New member
../images/Emo178.gifוואווווווו רגע

צריך ערב שלם בשביל לקרוא את זה! היית אמורה לכתוב דיווחים, לא ספר! יש תקציר?

KOBIK

New member
ברוכה הבאה ...

אני עוד חיי ב"ה ואני ...... יום טוייב לאדוני .....!!! ואולי את פה חסרה לי.....

yaelr

New member
../images/Emo91.gifשווה כל רגע!!!!

עם או בלי מסע כומתה ההופעה שווה כל רגע וכל שקל ...... מומלץ ביותר!!!!

למעלה