ח-ד-ש-ו-ת!!

MrMinogue

New member
ח-ד-ש-ו-ת!!

1. הוידאו ל Come Into My World אכן מצולם בפאריז. פרטים נוספים על הוידאו ניתן למצוא באתר שלי או בלימבו. (דרך אגב, הפרטים על הוידאו אושרו רשמית!) 2. פיבר טור 2002 מקבל הוצאה בשלושה פורמטים שונים ב11 לנובמבר. יהיה ניתן להשיג אותו בפורמט וידאו ודיוידי ובעוד פורמט נוסף העונה לשם דיוידי+ שיהיה גירסה מוגבלת! כל הגרסאות יכללו את המופע עצמו, 30 דקות של מאחורי הקלעים או משהו ועוד את השומרי מסך היפים האלה שהופיעו על גבי המסכים הגדולים כשקיילי הופיעה את ברנינג אפ, ג´רמן בוליד אייטליק וסלים ליידי. הגירסה המוגבלת תכלול את דיסק האודיו של המופע. גם כאן - כל סעיף 2 אושר רשמית! 3. המהדורה החדשה של פיבר יוצאת בנובמבר (ה-4 או ה-11 זה עדיין לא ברור). בכל אופן, זה יהיה דיסק כפול. הדיסק השני שיהיה דיסק בונוס יכלול שבעה רמיקסים ואת הרמיקס של בלו-מנדיי. הנה העטיפה המגניבה מאוד של הדיסק!

Fever2002

New member
מחכה ל-DVD

חדשות טובות. 1. מעניין אם יביאו את ה-DVD (הרגיל) של ההופעה לארץ. ומה זה סלים ליידי? (לא ראיתי את זה בהופעה LIVE ברשת) 2. מה יהיה חדש בגרסת הדיסק המחודש של FEVER חוץ מהרמיקסים וגרסה חדשה ל-COME INTO MY WORLD ? 3. יש לך מידע מה קורה עם הספר החדש שלה ה-LA LA LA ? ולסיום מה הכתובת של האתר שלך?

MrMinogue

New member
אז ככה..

אני מאמין שלפחות הדיוידי ייצא בארץ (לא בטוח לגבי הגירסה המוגבלת אבל שיהיה) כי הדיוידי של On A Night Like This Tour יצא בארץ. סלים ליידי זה קטע הראפ שקיילי שרה באמצע קאובוי סטייל. לגבי ביגרסה של פיבר? לא מאמין שהרבה, אני חושב שהעטיפה החדשה תהיה בסה"כ קרטון שעוטף את העטיפה הישנה, הדיסק השני יכלול שבעה רמקסים שאני לא יודע בכלל אם Come Into My World Remix יהיה כלול בה, בינתיים ידוע לי רק על בלו-מנדיי וזהו כעיקרון, סתם כמה רמיקסים כמו שעשו עם Light Years - Tour Edition.. לא משהו מלהיב במיוחד אבל עותק אחד של זה יהיה נחמד (והעטיפה חבלז!!) לגבי הספר החדש שלה : הפרטים שידועים לי עד כה שזה נכתב ברובו ע"י וויליאם בייקר, הסטייליסט וחבר קרוב של קיילי, וקיילי תוסיף כל מיני קטעים נחמדים ותמונות מאלבומה הפרטי! (כלומר, הרבה מאוד תמונות אמורות להיות מאוד נדירות או כאלה שאף פעם לא נראו!), הספר נאמר שיכלול מעל למאתיים תמונות ויספר על איך וויל וקיילי הגיע עד הלום עם כל הסטייל של הפיבר טור. קיילי הבטיחה ספר קליל, נחמד ומשעשע עד צחוק לעיתים (אני ממש נשמע כמו קלישאה מפנאי פלוס אבל שיהיה..). הוא אמור לצאת בזמן לכריסמס וכמו שאתה יודע יענה לשם La La La. ניתן להזמין אותו מראש כבר עכשיו ב www.amazon.co.uk לגבי האתר שלי, www.klaive.com/kylie ולגבי הפרטים של הקליפ - שמתי רק את אלה שאושרו רשמית, יש עוד פרטים לגבי זה שקיילי מתהלכת ברחובות ומספרים מה היא עושה שם אבל את אלה לא שמתי כי הם לא ממש עקרוניים וגם לא אושרו אז לדעתי אין טעם. אם אתה רוצה - אתה יכול למצוא אותם באנגלית בלימבו : www.kylie.co.uk חג שמח רן

MrMinogue

New member
דרך אגב

לגבי מספר התמונות, זה לא רשמי ככה שאל תתפסו אותי במילה..

Fever2002

New member
נשמע מעניין

תודה רבה על התגובה המפורטת. אני באמת מקווה שגם ה-DVD של Fever Tour 2002 יגיע לארץ (את ה-DVD של סידני קניתי,אבל היה קשה למצוא אותו בחנויות בארץ) לדעתי ההופעה היתה מאוד יפה גם מבחינת ביצוע וגם מבחינת סצינות במה ותפאורה כולל האקרובטיקה המדהימה. נהניתי לשמוע גם את הליווי של ה"ליידיז" (שרינה וארין) בהופעה,הן שרות נהדר וחבל שאין עליהם עוד מידע ברשת. אשמע שוב ל-Cowboy Style (הגרסה של ההופעה כמובן),כי לא שמתי לב שהיה שם משהו שקשור בסלים ליידי אבל זה כנראה כי לא האזנתי לעומק
הספר נשמע נחמד אבל לא מרתק כמו ה-DVD (שפרטים דלים עליו אפשר למצוא גם באתר הרישמי של קיילי),וזה שעורך לה את הספר יש לו שם זהה למנהל הפורום הזה-זה אותו אחד?! ויש לך אתר נחמד. כל הכבוד על ההשקעה והDOMAIN. שנה טובה וחג שמח.

חנה כהן

New member
כולי התרגשות!

אני מחכה לוידיו! חמה מהדורה חדשב לפיבר? יהיה שם את השיר "לי יכולה להוציא אותך מראשי"?

Fever2002

New member
יהיה שם את השיר

לגבי הFever החדש: "לא יכולה להוציא אותך מהראש שלי" זה באנגלית Can´t get you out of my וזה אומר שכמו שכתבו 3 הודעות קודם הוא יהיה כחלק מהגרסה החדשה של ה-Fever אלבום בשבעה רמיקסים שונים. ואת ה-DVD אני מקווה שיביאו לארץ (ומהר). בחו"ל הוא יוצא ב-11/11 אז בטח הוא יהיה בארץ רק עוד כמה חודשים.
דבר נוסף,הקטעים של קיילי ב-MTV- רשמתי לך פה איפה אפשר לראות אותם ברשת (ההודעה פשוט לא עלתה למעלה עם התאריך) אז תסתכלי בתגובה האחרונה : http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/sp/forumpage.asp?id=566&firstmsg=15

Slim Lady

קטע הראפ היה מקור אדיר למרצ´נדייז בסיבוב ההופעות, במיוחד המשפט: "All These Scaching are makin´ me itch". היו חולצות עם המשפט הזה, מחזיקי מפתחות, מדבקות... אהבתי את הסטיילינג של זה בהופעה: אייטיז-סטריט מדהים.

Fever2002

New member
קטע יפה

וכמה אנרגיה קיילי הוציאה שהיא קיפצה בדילגית
הנה המילים של הקטע מהשיר: hey manchester boy... all this scratching is making me itch! come on I am the real slim lady I can dance and sing baby Yo, all the other slim ladies are just imitating So won´t the real slim lady please stand up Please stand up Please stand up hey-yah! hey-yah! you go girl! come on,come on go slim! go slim!

Fever2002

New member
רשמית מה שפורסם עליו

זה שהDVD+ יהיה יחד עם אלבום של 72 דקות LIVE מההופעה אז כנראה שיצרפו לזה דיסק AUDIO עם שירים נבחרים מההופעה,או את רוב ההופעה נטו בלי הקהל דיבורים והקדמות. חוץ מזה (כמו שכתבו כאן) יהיו על ה-DVD (בשתי הגרסאות) את השעתיים של ההופעה ועוד כחצי שעה דוקומנטרית על קיילי. בקרוב בטח יפורסמו עליו עוד פרטים.

MrMinogue

New member
זהו..

הקטע שהמופע היה שעתיים+ אז למה לא לעשות דיסק אודיו של כ-ל המופע?! זה ממש מעצבן..?

Fever2002

New member
יש לי תיאוריה לזה ../images/Emo13.gif

מכיוון שדיסק Audio סטנדרטי מכיל בין 70-80 דקות אז הם לא רצו להפיק דיסק נוסף (שזה כולל עוד הפקה של הקלטות,עריכה,עטיפה,תמונות,צריבה,אריזה וכו´) אז הם ישימו שם בטח שירים בלי ה-Intro לפניהם,ההפסקות בין השירים ומה שמסביב אבל עדיין זה לא יכנסו כל השירים בדיסק אחד,אז יהיו בטח שירים נבחרים ובעיקר החדשים יותר. אני לא יודע כמה זה עולה בקנה אחד עם זכויות יוצרים (אם זה שימוש עצמי אז אולי כן?) אני חושב שמבחינה טכנולוגית תוכל להעביר לשימוש עצמי את הפס קול מהDVD לדיסק Audio (כדי לשמוע באוטו או משהו
) ובכלל צריך לזכור שהדיסק הזה יצורף רק למהדורה המוגבלת שאותה אין סיכוי שנמצא בארץ בכלל.

MrMinogue

New member
אתה יכול להיות בטוח

שאת המהדורה המוגבלת אני הולך להזמין מהאינטרנט! אין סיכוי שאני מוותר עליה
אבל לגבי הדיסק אודיו של המופע - מן הסתם אני אצרוב לי אותו בגירסה המלאה ועם איכות מעולה כמו שעשיתי עם On A Night Like This Tour...

חנה כהן

New member
ווא כמה כתבתם!!!

לא הבנתי כשאמרת קטע יפה על מה אתם מדברים איזה קלליפ? החדש? אם כן -אז אני לא יכולה להוריד כי זה המחשב של אח שלי.... אוף חבל רציתי לדעת על מה אתם מדברים

Fever2002

New member
פרטים וסצינות ה-Fever Tour!

למי שהחמיץ את ההופעה,שכח או רוצה לדעת יותר רשמתי את התסריטים העומדים מאחורי שבעת הסצינות המדהימות בהופעה וגם את רשימת השירים שהיו בהופעה.
אתם מוזמנים להגיב ולרשום איזו סצינה ואיזה שיר הכי אהבתם בהופעה...
הסצינות בהופעה : 1 - הסצינה העתידנית- כדור הארץ, העתיד הרחוק. תקופה של מירוץ נרחב לפיתוח של רובוטים כסופים. כניעה לשרידים האחרונים של רגשות וחולשות פיזיות לטובת מעבר להיגיון שונה והשתלות קיברנטיקה. בספינה גדולת מימדים סביב העולם הזה, משהו מקבל צורה בחשכה... מישהו שיתן הוראה שתביא לכאוס. אישה אחת עומדת בהצטלבות הראשית של העתיד האנושי... רק היא יכולה לשחזר את מה שאבד... אך ההתנגדות היא חסרת תועלת. 2- לילות יוצאים לאור- בריטניה בעתיד הקרוב. התנהגות מלוכלכת מתחת לפני השטח בעולם שבו הגבולות של חוקים והוראות התמוטטו והפך מתאים לכנופיות נוער. הכל נעשה רק ע"פ התאווה והאנרכיה שלהם. "האם אנו מאבדים את האנושיות אם הבחירה היא בין הטוב והרע... האם אנו פועלים כמו שעון?" , "אדם על הירח ומסתובב סביב (Spinning Around) לכדור הארץ... אך אין מישהו שנותן את תשומת ליבו לחוקים וההוראות המקומיים שאינם". 3- משחק הדמעות- הוליווד, 1948. הסיפור על כוכב שהתאהב ואהבתו הלכה לאיבוד ממישהי שרק טיפת האור היתה ביתה היחיד. 4- סגנון הרחוב. ניו יורק, אמריקה, 1982. הדיסקו מת. אבל מוסיקת הדאנס חיה. סגנון מוסיקה חדש הגיע מניו יורק. ההיפ הופ הסתער על אמריקה. אומני גרפיטי נהיו היקירים החדשים של האומנות בעולם וה-DJ החליף את כוכבי הרוק כאליל של 1988. אחר כך נוצרו טראקים אלקטרוניים חדשים וחיי הרחוב שילבו בין קולות ישנים וחדשים. 5- סקס בונציה. ונציה, איטליה, סוף המאה ה-18. כהתקופה הזאת התפשטה בהאירופה, דמויות צבעוניות שטפו את העיר והיא נהפכה לעיר של מיסתוריות ורומנטיות. בהסוואה של הלילה הטמפרטורה מתקרבת לשיא. 6- הקיברנטיקה. הסייברספייס, מימד זמן אחר,בערך בתקופה של עכשיו. היקום המופשט הוא המקום שבו העבר,הווה והעתיד אינם. 7- "גיהנום הכישופים". הר געש ענקי נמצא באזור האוקיונוס הדרומי של איסלנד. כח מעורר יראה עומד להיות משוחרר ממנו... רשימת השירים שבהופעה (שצולמה ל-DVD במנצ´סטר): 1.
Come into my world - קיילי יוצאת מתוך רובוט כשברקע החלל ורקדנים תלויים באויר בחליפות חלל. 2.
Shocked - גרסת רוק לשיר. 3.
Love At First Sight. 4.
Fever - קיילי שותה מים ומדברת עם הקהל. אחרי שהיא שואלת למי יש את האלבום Fever, על ששת מסכי הענק בבמה מהבהבים לבבות, ושלוש מיטות על הרצפה. הביצוע דומה למופע שקיילי עשתה מול קהל ("קהל עם קיילי מינו"). 5.
Spinning Around - בתפאורה של הסצינה השניה. מוסיקת רקע ושלאחריה קיילי עולה עם הרקדנים מהרצפה. 6.
מחרוזת "משחק הדמעות" - כוללת את The Crying game, Put yourself in my place, Finer Feelings ו-Dangerous Game. 7.
GBI - על מסכי וידאו ורקדנים על הבמה (קיילי רק על מסך הוידאו ולא על הבמה). 8.
Confide In Me - גרסה מדהימה לשיר. האקרובט מרסס את ה-K לוגו על המסך וה-DJ מבצע רמיקסים ברקע. גרסה חדשה וקשוחה לשיר כאשר קיילי מופיעה כשוטרת קשוחה ומסביבה רוקד באומנות מדהימה האקרובט של מנצ´סטר. 9.
Cowboy Style גרסה חדשה בשילוב Double Dutch. קיילי ורקדנים משתוללים על הבמה. 10.
Kids - לאחר נאום קצר (ועוד הפתעה שמי שראה מבין...
) שקיילי עושה, היא מזמינה את הליידיז לשיר איתה את השיר והן ממלאות את מקומו של רובי ויליאמס בשיר. 11.
On A Night Like This - לאחר Intro נחמד הגרסה הרגילה לשיר. 12.
Locomtion - גרסה שישית לשיר עם קצת יותר פרובוקציה. 13.
מחרוזת In Your Eyes. 14.
Limbo - גרסה יפה לשיר. על הבמה רקדנים בחליפות וחרבות חלל וקיילי עולה מהרצפה ומבצעת את Limbo. 15.
Light Years / I Feel Love - השיר לצלילי ה-I Feel Love שבוצע במקור על ידי דונה סאמר. 16.
I Should Be So Lucky/Dreams - קיילי מאחלת לילה טוב ולכולם ומבקשת מהקהל להריע לליידיז. גרסה מעודכנת כאשר בסיום ה-ISBSL היא שרה קטע מ-Dreams. בסוף השיר קיילי מורידה את האוזניה ורצה על הבמה מצד לצד תוך כדי שהיא מחלקת נשיקות לקהל. בסיום היא והרקדנים "נעלמים" מהרצפה. ולסיום ההדרן... הכולל את
Burning Up לאחריו את הגרסה המקורית של
Better The Devil You Know שבמהלכו קיילי מודה לרקדנים ולאקרובט של מנצ´סטר ומזמינה את הקהל לשיר את הפזמון. ולבסוף קיילי לבושה בחולצה לבנה וכובע לבן ושרה את ה
-Can´t Get You Out of My Head בגרסה הרגילה ובגרסת ה-Blue Monday של השיר.
בסוף ההופעה קיילי מודה לכולם כאשר על הבמה במנצ´סטר מתרחשת תקלה טכנית קטנה ועשן מכסה את הבמה...

MrMinogue

New member
פש...

יפה יפה, כל הכבוד על ההשקעה! רק שכחת לציין שיר אחד - Where Is The Feeling קיילי אומרת חלק מהמילים של השיר לפני שהיא מתחילה לשיר את Crying Game

חנה כהן

New member
אתם מכירים את השיר?

שקיילי שרה עם ניק קייב? הורדים לא פורחים בגינתך או מדהו כזה? חנה או נסיכה א]שרית

Fever2002

New member
מכירים אבל הוא לא היה בהופעה

זה שיר שלא היה ב-Fever Tour ולכן הוא לא קשור לנושא שבשרשור.
השיר שהתכוונת WHERE THE WILD ROSES GROW בביצועם של קיילי וניק קייב. השיר נכתב והולחן במיוחד לקיילי ע"י ניק. בבלאדה הטראגית ובוידאו-קליפ הלא קל לצפיה לשיר קיילי ("אליזה דיי") בידיו של ניק קייב. המעריצים של קיילי היו בשוק מכל העניין, אבל זה בדיוק מה שקיילי רצתה. קיילי: "השיר האהוב עליי הוא WHERE THE WILD ROSES GROW הוא היה כל כך טוב עד שאני לא יכלתי לדמיין איך כל חיי והקריירה שלי היו בלי השיר הזה". אגב,בארץ השיר זכה לחידוש לפני יותר משנה בביצועם של סי היימן ודני ליטאני (תרגום לשיר: דורי פרנס) בשם "שושן פרא".

למעלה