ח-ד-ש-ו-ת!!

Fever2002

New member
../images/Emo51.gif

נכון גם הוא היה במחרוזת של Crying Game כנראה ששכחתי אותו בגלל שהוא היה במעבר בין השירים לפני שקיילי הופיעה על הבמה כי הוא הקטע ממנו היה ברקע והראו את הרקדניות.

Fever2002

New member
../images/Emo101.gif הכוונה לתגובה האחרונה

שימו
באשכול ההודעות שם ללכת להודעה החדשה שלי מהיום שהנושא שלה "למי שלא יכול להתאפק" ולא להודעה הראשונה באשכול עם הקישור הישן ל-SLOKYLIE, יש מקום חדש ששם יש את הכל ובאיכות הרבה יותר טובה... צפיה נעימה. ---------------------------------------------------------------------- "We are live across the web and I´m about to wiggle it, are you ready?"

MrMinogue

New member
השיר שאת מדברת עליו הוא

Where Is The Feeling ולא Where The Wild Roses Grow דרך אגב, קיילי שרה את השיר כמן אלתור כדי לכפות על תקלה טכנית שהייתה שם עם הסאונד, היא עשתה גם את Your Disco Needs You באחד המופעים הגרמנים ואת Koocachoo בכמה מופעים אוסטרלים (והיו שמועות על Did It Again אבל אני לא יודע אם זה נכון או לא). רן

MrMinogue

New member
אוי..

התכוונתי שהיא שרה כאלתור את Where The Wild Roses Grow הקטע שאי אפשר לערוך הודעות פה ככה שצריך הודעה חדשה בשביל זה.. אבל שיהיה!

Fever2002

New member
מה גם זה עם ניק../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כי היא הזכירה את השם של ניק קייב וגם אם תתרגם את מה שהיא כתבה לאנגלית בהודעה שלה... (תקרא שוב) ולכן הכוונה שלה היתה כנראה כן ל-WHERE THE WILD ROSES GROW. ושאלה ממני-יש לך מושג מה אמור להיות בגרסה החדשה של Fever (הדיסק,לא הDVD של ההופעה?) כי עוד לא ראיתי את רשימת השירים שיהיו בו למעט הרמיקסים שאמרת.

MrMinogue

New member
מה?!?!?

על מה אתה מדבר? היא ביצעה את Roses סתם אקפלה כי היו בעיות טכניות ו Where is the feelings זה בכלל קאבר ולא שיר עם ניק קייב (השיר השני עם ניק קייב שאף פעם לא יצא כי היא חשבה שהיא לא עשתה איתו צדק היה Soon) לגבי ההוצאה המחודשת של פיבר, עפ"י מה שהבנתי, נכון לעכשיו זה רק שבעה רקמסים (וזה לא מציאה גדולה יחסית לרמקסים שקיבלנו מParlophoone) אבל שיהיה..

Fever2002

New member
הבנתי

כבר בהודעה הקודמת שתיקנת את עצמך... במה היה מדובר. רק מההודעה הראשונה לגבי השיר שהיא שאלה זה היה כאילו ניק קייב היה מעורב בשיר אחר והתפלאתי (והתגובה הקודמת שלי היתה לפני התיקון שלך בזמן הכתיבה). בקיצור ה-Roses הזה קשור לשאלה שלה, וה-Where is the feelings קשור למחרוזת של Crying Game בהופעה כדי שיבינו איך הגיעו השירים האלה פתאום לכאן
ראיתי הימורים שונים בפורומים בחו"ל על מה שיהיה ב-FEVER החדש והיו שם שמות של שירים שלא שמעתי מעולם,נראה מה יהיה שם בסוף.

MrMinogue

New member
לא רוצה לאכזב אותך אבל

כנראה שיהיו שם רק שבעה רמקסים (למרות ששמעתי שמועות על השיר No Better שהולך להיות שיר מוסתר בסגנון של Password אבל אין לי שמץ אם הן נכונות והמקור לא ממש אמין בכל מקרה ככה שממש אל תצפו לזה!).. אני מניח שהגירסה האמריקאית של לאב אט פירסט סייט תראה אור יום דרך הגירסה החדשה של פיבר וכמו שכבר אמרתי - הבלו מנדיי רמיקס של "לא יכולה להוציא אותך מראשי" ואולי אלה שיוצאים בימים אלה בהוצאה המחודשת של לאב אט פירסט סייט בצרפת. מה שכן, אני לא מאמין שהם יוציאו את הגירסה החדשה של קאם אינטו מיי וורלד בתוך הדיסק של פיבר כי זה יהרוג את סינגל עצמו שיוצא בסביבות אותו זמן ככה שהם ירצו לסחוט את המעריצים כמה שיותר! לגבי השירים בפיבר טור - Where Is The Feeling כן היה חלק ק-ב-ו-ע בפיבר טור בזמן ש Where The Wild Roses Grow היה חינטרוש חד פעמי באחד המופעים כאשר היא רצתה להעביר את הזמן כשהיתה להם תקלה טכנית וזאת היתה גירסת אקפלה שלה לבד בלי ניק קייב. לילה טוב רן

Fever2002

New member
אני לא מאוכזב

נראה מה היא תוציא בסופו של דבר,עוד אף אחד לא יודע. אני יודע שה-Where is the feeling היה חלק בלתי נפרד מההופעה ולא טענתי מעולם אחרת (רק שכחתי להזכיר אותו בסיקור סצינות שעשיתי מקודם על המסע הופעות אבל רשמתי זאת לאחר מכן) את ה-Wild Roses לא ראיתי מעולם בהופעות והוא נכנס פה להודעות רק בגלל השאלה של הזיהוי לשיר עם ניק קייב.

MrMinogue

New member
אמת

אני רק חידדתי את הנקודה כדי למנוע אי-הבנות If you know what I mean.. בכל אופן, חשבתי שיהיה נחמד לציין ש Where The Wild Roses Grow כן קיבל קצת תשומת לב באחד המופעים ואיך דווקא מכל כך הרבה שירים שיש לקיילי היא בחרה לשיר דווקא אותו, מראה עד כמה השיר הזה מיוחד בשבילה..

לימבו

New member
בקיצור:

בשבוע שבין ה-4 וה-11 יש מבול של דברים חדשים. אני מניח שאצטרך לסוע לשם (מה את אומרת אפרת? יראו אותנו בקטע של מאחורי הקלעים?!? ראיינו אותנו ל-Kylie Cam!!!) שכחתם גם את הGraetest Hits הראשון שיוצא מחדש: לדעתי פיט ווטרמן ירכב על הגל של הפרומושן ל-CIMW כדי לשווק גם את זה... הוא חכם, הבנאדם.

אפרת ר

New member
הלוואי שיראו אותנו בדי-וי-די

אני יודעת שבטח אמרתי שטויות למצלמה (אני מעדיפה להדחיק את החמש דקות האלו של הראיון) אבל אם אני אהיה שם ברור לך שזה השיא של החיים שלי בענייני קיילי... אפילו מספיק שיראו אותי צורחת בקהל, אני גם אהיה מאושרת.. והייתי מתה לנסוע שוב אבל נראה לך שהבוס שלי יתן לי לצאת לעוד חופשה בקרוב? (למרות שמילת הקסם קיילי בדר"כ עובדת אצלו יפה) אם קיילי תצא לעוד סיבוב הופעות ברור שאני שם, אבל בנתיים אני עוד צריכה לשלם על הטיול הקודם... אני עוד במינוס של ימי חופש... אולי בכריסמס אני נוסעת...

Fever2002

New member
הייתם בהופעה החיה?

נשמע כמו חוויה שלא שוכחים לפי ההפקה המדהימה. אני מחכה לראות את זה ב-DVD באיכות נורמלית. אם זה ל-DVD אז במנצ´סטר כנראה הייתם. איך היתה ההופעה? תספרו קצת פרטים ואולי יש לכם איזו תמונה מקורית משם

לימבו

New member
הופעה??? הו-פ-עה??

3 הופעות ליתר דיוק... בשתיים מהן צילמו ל- DVD. אגב, אני חושב שצילמו אותי בקהל שהיא שרה את Limbo (אולי ציפור קטנה לחשה להם מה הכינוי שלי בתפוז?
... או אולי רק אני ועוד כמה ידענו ממש את כל המילים?!) אם כן- זה יהיה הרגע המאושר בחיי- להיות מונצח על גבי הדי וי די. אין ספק שהשטויות שאמרנו בקיילי-קאם היו אכן שטויות, אבל למי אכפת?! תמונה מקורית??? היתה קצת בעיה, כי שם בדקו את התיקים, ולא לראות אם יש נשק, כי אם מצלמות עם זום! בכל מקרה, הצלחתי לתפוס אחת נורמלית, בסוף, כשאפרת התפרצה קדימה לתת לה את הפרחים... אין ספק כי הופעת היום הולדת שלה (ב-27.5) היתה הכי מדהימה, במיוחד בסןף, עם ההפתעה והעוגה, ותארו לעצמכם וומבלי ארינה, 12 אלף איש שרים לה יום הולדת...
רוצה עוד פעם!

Fever2002

New member
יפה

מה ההופעה הנוספת חוץ ממנצ´סטר ב-4/5 שצילמו? למרות שהם לא נתנו להכניס מצלמות יש כמה אנשים שהצליחו להתסנן עם מצלמות לשם
חבל שלא הצלחת לצלם לעצמך כמה תמונות למזכרת למרות שאין כמו לחוות את זה Live. והצלחת להבין מי זאת הילדה הזאת שמצולמת איתה בחולצה לבנה עם שפתיים? נדמה לי שזה היה לקראת הסוף אבל בשידור הופעה לא ראיתי את זה.

אפרת ר

New member
זו היתה ההופעה בלונדון ביום ראשון

היו שלטים בכל המקום שמצלמים את ההופעה (וכמובן בתור ישראלית הייתי חייבת לקחת בסוף שלט כזה למזכרת...אני אסרוק בהזדמנות אולי שתראו) זו גם היתה הופעה שקיילי לא עשתה "גל" בקהל (כי סביר להניח שלא ישימו גל כזה שוב, הספיק פעם אחת) ואנחנו היינו דיי באמצע וצרחנו כמו משוגעים כל ההופעה שמסביבנו פוצים אנגלים שלא ידעו את המילים לאף שיר חוץ מ cgyoomh... הלוואי הלוואי....אני מחזיקה אצבעות שיהיה live in wembley.. בקשר לתמונות - ניסיתי, רציתי, ואפילו ניסיתי להכניס מצלמת וידאו קטנה, אבל העבירו אותי ישר לשמירת חפצים... אם זה מנחם אותך במשהו יש לי תמונות נהדרות משנה שעברה - שם לא בדקו ורק שאלו בנימוס אם יש לי מצלמה בתיק, אמרתי יפה שלא, ונכנסתי עם 3 פילמים רזרביים ומצלמה היישר לשורה הראשונה... בשנה שעברה הייתי עם לימבו במנצסטר, ושבועיים אח"כ בלונדון לעוד שתי הופעות...והשנה עם לימבו ב 3 הופעות בלונדון. בקישור יש תמונות ממנצסטר ולונדון בשנה שעברה, תמונות שלימבו צילם בg.a.y ב2000, תמונות של דאני שפגשתי בלונדון ועוד כמה דברים טובים...

Fever2002

New member
איזה יום ראשון?

את מדברת על ההופעה האחרונה ה-Fever Tour 2002 או ההופעה הקודמת? באיזה יום ראשון צילמו עוד הופעה ל-DVD שאמור לצאת בנובמבר? לפי מה שכתוב באתר של הרשמי המסע הופעות האחרון נגמר באמצע אוגוסט תמונות נחמדות (את ההופעה בסידני ה-OANLT יש לי על DVD). וצריך ללמוד איך להתגבר עליהם ולהכניס מצלמה (אני סומך על הישראלים בזה
) ב-Fever Tour היא גם עשתה "מקסיקו WAVE" עם הקהל? איזה דבר מדהים זה. אם את ולימבו ככה בהופעות אתם מעריצים באמת גדולים שלה,ולפי ההפקות של ההופעה שלה זה נראה לי דבר מדהים ובלתי נשכח להיות שם.

למעלה