חתמתי..

Gingerhores

New member
חתמתי..

חוזה זמני עם סיקסאנס מודל.... עשיתי תצוגת שער אז קבלו תמונותתת :)

Melvina

New member
מזל טוב :)

מה זה הסוכנות הזאת? את יפה בתמונות, הצלם על הפנים.

Gingerhores

New member
תודה

תודה וסוכנות דוגמנות...בת"א...חדשה מאוד! מנהל אותה דניאל והבת שלו בר... וכן הצלם והאיפור והתאורה על הפנים חחחח :).... ואולי זה סתם ש"הריצפה עקומה" :p

קודם כל מזל טוב ובהצלחה

מה הכוונה בחוזה זמני, ספרי לנו מה הוא כולל. בכל מקרה אני בטוח שתצליחי מכיוון שאת יודעת בדיוק למה את נכנסת. כמו שאת יודעת שהצלם לא טוב האיפור והתאורה גרועים את גם תדעי בעתיד מה טוב לך ומה לא, המון בהצלחה ונשמח לשמוע סיפורים ולראות תמונות כאן בפורום.

Gingerhores

New member
קודם כל תודה רבההה :)

חוזה זמני זה אומר שאני נותת את האישור להישתמש בי ולישלוח אותי לאודשנים לפרסם תמונות שלי ובקיצור להיות חתומה בסוכנות אך לזמן מוגבל זה טוב לי כי אני בוחן את הסוכנות ורואה אם יש לו הצעות ויש לו אמצעים לקדם אותי והוא בוחן אותי מה אני מסוגלת אם נוח וטוב לעבוד איתי וכו'...... הוא לוקח עמלה של 35% בארץ ועבודות לחול זה 45% החוזה לחצי שנה..

נולה24

New member
הצעה ידידותית

את יפה. ועכשיו כשהחתימו אותך - את בטח מאוד שמחה.. :) וזה מצויין. יש לי הצעה בשבילך.. :) יופי זה לא הכל בחיים , וגם לא בתחום הדוגמנות.. את מוכרחה לעבוד על העברית שלך.. יכולת דיבור וכתיבה.. חשובים לא פחות.. נכון שזה פורום דוגמנות.. והיופי וההתאמה הם שמדברים פה.. אבל כשרואים איך את כותבת.. ואיך את מתבטאת.. חייבת לציין שזה מוריד לך כמה נקודות .

Gingerhores

New member
צודקת..

יופי זה לא הכל חיים...צודקת ויש בי הרבה מעבר... וכן יש לי קשיים בכתיבה וכו'!... אם זה שגיאות כתיב ועד כל מיני...

נולה24

New member
יש הרבה דרכים

ושיטות להתגבר על קשיים כאלו. כדאי לך לנסות . אם יש לך דיסלקציה יש הרבה אגודות שמתמחות באבחון .. ובמתן הדרכה. כי יופי זה חשוב.. אבל לא תמיד מחזיק לאורך השנים.. ואז מה שנשאר זה רק מוח.. :) בהצלחה

למעלה