שידורים חוזרים מהעונה הראשונה לראות את הסדרה המושלמת הזאת מהתלחה שוב!! זה אחד החלומות שלי, שאם יתגשם אני אהפוך להיות בן אדם מאושר פי 2!!! ווקשה שדרו את זה שוב! פלייייייז!
זה שידורים חוזרים!!!! למרות שזה קצת זריעת מלח על הפצעים לראות את מארק שוב... אבל לא משנה!!! רוצה שידורים חוזרים!!!! רוצה שידורים חוזרים!!!! רותם!!! דרך אגב - תודה רבה על הרעיון והיוזמה
מה את הולכ לעשות עם העצומה הזאתי?? לשלוח אותה לערוץ שלוש? כי אני מקווה שאם כן אז את יודעת שלערוץ שלוש לא שם קצוץ על מה שאנחנו חושבים... ולא משנה מה נעשה! למרות כל הפירסומים ש"ערוץ שלוש כאן בשביל הצופים" מצידם הם יכולים לקחת כל עצומה כזאת או אחרת ולדחוף אותה את יודעת לאן... ***** אני שמחה ואני אפילו גאה שחולת אי.אר כמוני עושה משהו בשביל משהו שאני קוברת את עצמי שנים בשבילו. מישהו היה צריך לקום ולעשות את זה ולקחת יוזמה... כמה בלתי אפשרי שזה לא יהיה. מצטערת לאכזב אותך.... תחשבי על זה אבל...! אני לא רוצה לאכזב אותך אני פשוט מציגה לך עובדה... מתוך ניסיון... אבל בכל מקרה כל הכבוד על המחשבה! אני מאמינה שכמוני כולם כאן מעריכים את זה!
רק עכשיו שמתי לב לעצומה!! מקווה שתוכלי להוסיף גם את החתימה שלי!!! אני אשמח לעזור בכל דבר שיהיה.... אבל לצערי הרב אני חושבת שהדבר היחידי שישכנע את ערוץ שלוש וגם זה לא בטוח זה איזו כיתת יורים... יש הצעות?