חתמו על העצומה

jakecarter

New member
חתמו על העצומה

אני לא יודעכמה זה משפיע,, ואיך לבצע זאת אבל בואו נראה מי רוצה שידורים חוזרים ומבקר בפורום טוב אז.. jakecarter רוצה שידורים חוזרים מהעונה הראשונה!!! בבקשה.. תשרשרו רק את שמכם ואם יש אז סיבה או משפט קטן..

המממ

New member
אני רוצה שידורים חוזרים, כידוע.

יומטוב ושקט שיהיה לנו!

~*~gaL

New member
כמובן שאני..

גל - ולמה? כי זו הסדרה הכי טובה שיש ואני רוצה לראות את כולה שוב.

צמות

New member
בטח שאני../images/Emo70.gif

רוצה שידורים חוזריםםםםםםם
מההתחלה של ההתחלות!!

שלמונזה

New member
גם אני רוצה!!!

עונה 1 של קלוני וגרין זה העונה הכי יפה!!! והעונה שד"ר אנה דל אמיקו מצטרפת, זה כל יפה!!! שידורים חוזרים עכשיו!

niminam

New member
היי לכולם, אני חדשה פה בפורום אי אר

היי לכולם, קוראים לי נאטי ואי אר זאת הסדרה שאני הכי אוהבת ועכשיו צריך לחכות בשבילה חצי שנה.. בגלל שפספסתי או יותר נכון לא ידעתי שהסדרה קיימת, אני ממש ממש רוצה לראות את העונות הראשונות של אי אר עם ג´ורג קלוני ועם דוקטור גרין בתקופתו הטובה (למה היו צריכים להרוג אותו?! לא יכלו לתת לו אופציה של חזרה אם הוא ירצה...?) . אני מקווה שזה יעזור לגרום לערוץ שלוש לשדר את כל העונות מהתחלה.

מיכל ק

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני חושבת שאנתוני אדוארדס לא רצה לחזור ולא רצה אופציה לחזור

ברוכים הבאים כל החדשים! ../images/Emo24.gif

והמוות של גרין הוא פצצת רייטינג אז...

~*~gaL

New member
באמת וואלקם לכולם! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

מקווה שתמשיכו לבקר פה ושתהנו מכל רגע! :))

tsveeka

New member
דאג רוס מציל שני ילדים בגשם שוטף

אני רוצה את הפרק שדאג רוס מציל את הילדים בסערה. אחד הפרקים הגדולים שדומה לפרק של אתמול. מצידי גם את העונה הראשונה אבל למי יש זמן לראות הכל?

ויקי16

New member
הי, אני חדשה בפורום...

מכורה לסדרה (בערך)...משתדלת לא להפסיד אף פרק... וכמובן שגם אני רוצה (מאוד!!) שידורים חוזרים מהעונה הראשונה!! למה אני רוצה שידורים חוזרים? כי יש פרקים להשלים מהעונות הראשונות... וכי זאת סדרה מעולה, ואנחנו אנשים טובים- מגיע לנו לראות את זה שוב...

catyael

New member
גם אני גם אני... ../images/Emo13.gif

אני גם חדשה בפורום (וואו יש הרבה חדשים!) שמי יעלי ואני ראיתי את הסדרה מהעונה הראשונה, את העונה האחרונה ראיתי אבל לא את כל הפרקים. אני רוצה שידורים חוזרים מהעונה הראשונה כי אני רוצה להיזכר (נוסטלגיה) וגם כי חברה טובה שלי גילתה רק את הסידרה עכשיו (עדיף מאוחר מאשר לעולם לא) ויש לה הרבה מה להשלים!!! שתהיה לכולם שנה טובה...

~*~gaL

New member
שלום גם לכולכם! ../images/Emo65.gif ../images/Emo13.gif

שמחה שחתמתם.. וברוכים הבאים! שנה טובה :)) *רצה להתכונן ל"באפי"*

למעלה